Kun yksi ei riitä: Meksikoon suunnitellaan toista UFO-kuulemista

Ensimmäisen UFOja tai ”tunnistamattomia poikkeavia ilmailmiöitä” (UAP) koskevan kuulemistilaisuuden järjestäjät käyttävät jälleen edustajainhuonetta samaan tarkoitukseen.

Morenan liittovaltion edustaja Sergio Gutiérrez ilmoitti, että San Lázarossa järjestetään lähiaikoina toinen kuulemistilaisuus.

Liittovaltion lainsäätäjä tekee jälleen yhteistyötä erikoistoimittaja Jaime Maussanin kanssa.

Habrá una segunda audiencia sobre ovnis.

Somessa kansanedustaja tyytyi ennakoimaan, että ”yllätyksiä tulee olemaan”.

Hän liitti viestiinsä kuvan, jossa hän hymyilee ufologi Maussanin kanssa.

Hän lisäsi, että toiseen kokoukseen kutsutaan kansalaisjärjestöjä ja ”maan autonomisia elimiä, jotka ovat ilmaisseet kantansa aiheesta”, sekä asiantuntijoita eri maista.

Lainsäätäjä sanoi, että toinen kuulemistilaisuus järjestetään, koska ensimmäinen istuntosalissa järjestetty poikkeavia ilmiöitä koskeva kuulemistilaisuus, jossa esiteltiin väitettyjä ei-inhimillisten olentojen jäännöksiä, joiden aitouden Perun hallitus kiisti ja joiden tunnistamisen Maan ulkopuolisiksi organismeiksi Meksikon kansallinen autonominen yliopisto (UNAM) kiisti, herätti suurta kansallista ja kansainvälistä kiinnostusta.

Hän vakuutti, että kokous on kunnioittava ja avoin, ja sen lopullisena tavoitteena on keskustella mahdollisista muutoksista Meksikon ilmatilan suojelua koskevaan lakiin, jotta tunnistamattomat poikkeavat ilmiöt, jotka aiemmin tunnettiin nimellä ”tunnistamattomat lentävät esineet”, eli UFOt, voitaisiin tunnustaa.

 

Artikkelin julkaissut MVS Noticias

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.