Lähettikö NASA astronautteja toiselle planeetalle?

Todistaako salainen raportti 1970-luvulta NASAn lähettäneen astronautteja toiselle planeetalle tapaamaan avaruusolentoja?

Salainen Serpo-projekti: 10 miestä ja 2 naista aikoivat matkustaa Serpo-nimiselle planeetalle. Serpon huhuttiin olevan Zeta Reticulissa, joka on tunnettu tähdistö jonne nuori pariskunta väitetään abduktoidun vuonna 1961.

Serpo-projektin rahoitti DIA, CIA, NASA ja USA:n ilmavoimat. Sen tarkoitus oli kerätä tietoa maapallon ulkopuolisesta elämästä.

Se mitä he löysivät oli kuuma, lähestulkoon elinkelvoton planeetta.

13 vuotta myöhemmin missio oli loppu…. mutta vain 8 12:sta astronautista palasi takaisin maapallolle.

UFO-tutkija Nigel Watson uskoo että 2 astronauteista jäi Serpo-planeetalle, ja 2 kuoli tehtävän aikana. Vähän paluun jälkeen on raportoitu että 8 muuta kokivat saman kohtalon kuin 2 kollegaansa, he kuolivat Serpon korkeisiin säteilypitoisuuksiin.

Tyritty tehtävä, vaarallinen määrä säteilyä ja 10 kuollutta astronauttia.

Superjohtava kilpi astronauteille

Onko yhteensattumaa, että CERNin tiimi työskentelee Euroopan superjohtavan avaruuskilpiprojektin (SRsS) parissa kehittääkseen superjohtavaa magneettia joka suojaisi astronautteja kosmiselta säteilyltä avaruustehtävien aikana?

Idea on luoda aktiivinen magneettikenttä suojaamaan avaruusaluksia korkeaenergisiltä hiukkasilta.

Pitkien matkojen aikana avaruudessa ja magneettikentän puuttuessa astronautit saavat annoksen korkeaenergisiä kosmisia hiukkasia jotka voivat aiheuttaa erilaisten syöpien ilmenemisen todennäköisyyksien huomattavaa kasvua.

CERNin julkaisun mukaan avaruustehtävät ovat realistisesti mahdollisia vain kun löydetään toimiva keino suojautua näiltä hiukkasilta.

Serpo-projekti tuntuu sisältävän totuuden siemenen ja se on tunnettu yli 20 vuotta UFO-tutkijoiden keskuudessa, mutta voimmeko hyväksyä sen totuutena eikä vain fiktiona?

Jos Serpo-projekti on totta ja 10 NASAn astronauttia on kuollut säteilyyn, on todennäköistä että CERNiä on informoitu tästä ja siten ei olekaan ihme että CERN on tällaista suojaa suunnittelemassa.

NASAn Serpo-projekti ja omituinen toiminta CERNissä viittaisi siihen, että kosmiset säteet ovat oikea vaara astronauteille, mutta se ei vastaa kysymykseen kuinka astronautit salaisessa Solar Warden -laivastossa suojautuvat kosmisilta säteiltä.

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.