Miksi ulottuvuuksienvälisyys on niin tärkeää ihmiskunnan vapaudelle?

Artikkelin kirjoittaja, JOHN DESOUZA, on entinen FBI:n erikoisagentti ja tutkija yli 20 vuoden ajalta. Hän on kerännyt todellisen maailman ”Salaisia kansioita”. Hän on myös kirjoittanut kirjan EXTRA-DIMENSIONALS ja hän tutkii paranormaalia ja eksopolitiikkaa.


 

Kosminen etusivu uusiksi…

Ekstradimensionaaliset olennot — Maapallon ulkopuoliset, älykkäät elämänmuodot jotka vierailevat ajan ja avaruuden ulottuvuudessamme väliaikaisina olentoina fyysisen aika/avaruus-tasomme tuolta puolen — esim. oman olemassaolomme ulkopuolelta.

Tämä määritelmä voi vaikuttaa vain yhdeltä eri näkökulmalta, mutta se on paljon muutakin. Kun se hyväksytään totuutena, se kirjoittaa Kosmisen Etusivun Uusiksi.

Sellainen hyväksyntä irroittaisi meidät vanhoista fossiilisen materialistis-tieteellisen paradigman mielenloukusta. Se heikentäisi useita energiaa syöviä järjestelmiä, joita käytetään pitämään Maapallon kansakunnat juoksemassa oravanpyörää petollisten tarkoitusten perässä, jotka eivät tuota mitään konkreettista meidän jatkuvasti uhraamilla globaalin energian, aarteiden ja tahtomme panoksilla. Kun me ymmärrämme, että Maapallon ulkopuoliset olennot jatkuvasti vierailevat ihmiskunnan luona olemassaolomme ulkopuolelta, me voimme lakata tukemasta nykyistä avaruusohjelmaa, joka perustuu jollekin puhtaasti fyysiselle.

Jos meidät johdatetaan “sisemmän totuuden” äärelle, että kansakunnat eivät etsi avaruusolentoja, me voimme avoimesti kysyä kysymyksiä joihin kansakunnat eivät ole vastanneet. Miksi NASA näyttää meille kuvia Marsista ja Kuusta vain huonolaatuisina karuilla väreillä, niin että on melkein mahdotonta nähdä kaikkia älykkäästi suunniteltuja rakennelmia ja maanalaisia tiloja? Miksi on niin tärkeää pitää meiltä pimennossa tieto muinaisista sivilisaatioista toisilla aurinkokuntamme planeetoilla? Jos nuo muinaiset sivilisaatiot ovat tukahdutettuja ja ei ole muuta fyysistä elämää Maapallon ulkopuolella, mitä he sitten oikein etsivät tuolla jossain? Jos kansakunnat etsivät vain artefakteja ja muinaisia laitteita näiden entisten sivilisaatioiden jäljiltä, miksi he eivät suoraan kerro meille muille tästä rohkeasta tutkimusmatkailusta? Looginen johtopäätös on, että heillä ei ole aikomustakaan kertoa sellaisista löydöksistä kansalle samoin kuin vanhojakaan löytöjä ei ole kerrottu.

Sellaiset paradigmoja järkyttävät kysymykset (ja niiden loogiset vastaukset) johtaisivat kaikki samaan lopputulokseen — massiivisiin murtumiin materiaalisen/puhtaasti fyysisen vankilan perustuksissa, joka pitää kahleissaan yli 95% ihmiskunnasta. Sellainen globaalin mittakaavan muinaisen vankilan säpäleiksi meno viusu saada monet miettimään josko olisi ollut muitakin vastauksia suuriin ihmiskuntaa vaivanneisiin arvoituksiin fyysisen olemassaolomme tuolla puolen — nykyisen aikamme ja avaruutemme tuolla puolen.

Ufologia, ja täten myös ihmiskunnan tulevaisuus, on ollut olennaisella tavalla jumissa samoissa kuvioissa noin 60 vuoden ajan (juuri modernin teknologisen kauden). Ne, jotka ovat edelleen kiinni vanhentuneessa tieteellis-materialistisessa maailmankuvassa refleksiivisesti hylkäävät sellaiset hypoteesit, ja voi olla aika jättää ne taaksemme kun me astumme Massaheräämisen Aikaan. Jos me emme voi valmistella niitä jotka haluavat jäädä uneen, voimme ainakin valmistella toisemme.

Monet ufologiassa sanovat, että UFO-alalla on tehty suuria harppauksia. Totta puhuen niitä on ollut yhteensä… ei yhtään. Vaikka pantaisiin sivuun satojen vuosien todisteet hetkeksi ja mietittäisiin vain ja ainoastaan modernia ufologian aikaa, huolimatta paljon pitemmälle menneestä teknologiasta, vain vähän on muuttunut. Vuoden 1947 jälkeenm jolloin Roswellin tapaus toi Amerikan ufologian globaaliin tietoisuuteen, me olemme silti rajoittuneet samaan lukumäärään eteenpäinhyppyjä Ekstradimensionaalisen maailman tutkimuksissa — yhteen. Kaikkein typerin, letargisin peränpitäjä ihmiskunnasta, valtavirran massakulttuuri, on suurimmaksi osaksi hyväksynyt vain yhden hypyn.

Ja tässä se on: UFOt ovat todellisia.

…Ne ovat paranormaaleja ja ne tulevat jostain muualta kuin fyysiseltä Maapallolta.

Vaikka me emme olisi samaa mieltä siitä kuka on tämän ilmiön takana tai mitä tarkoitusta varten, tämän pisteen ylittäminen tulee olemaan merkittävä saavutus kaikille heränneille ajattelijoille. Valtavirran kulttuuri, monen vuosikymmenen väsymättömän työn ja heränneiden sielujen agitoinnin jälkeen, on vastahakoisesti hyväksynyt, että paranormaalit UFOt ovat olemassa, että ne ovat todellisia ja kasvava ilmiö. Vain ufologian alalla voidaan itsestäänselviä faktoja, jotka toistuvasti on osoitettu tosiksi, kyllästymiseen asti monien vuosisatojen aikana, tulkita suurina harppauksina eteenpäin. Kuitenkin me olemme vasta nouseet yhden askelman vanhasta epävarmuuden tasosta uudelle epävarmuuden tasolle — kuka tämän taustalla on ja miksi.

Ainoa paikka, josta me löydämme vastaukset joita olemme niin pitkään etsineet, on ei-maallisten olentojen itsensä mielissä. Eidän tulee käydä tuohon toimeen. Meidän ei tule enää antaa huomiota vanhan paradigman ajan ja energian haaskaajille — ovatko he olemassa, ovatko he todellisia, mitä konkreettisia todisteita me voimme näyttää kaikille debunkkaajille, kriitikoille, tiedemiehille ja ”objektiivisille” skeptikoille?

Tämä on peli jota Heränneet eivät koskaan voi voittaa. Tämä peli on luotu ylläpitämään aito henkinen, paranormaali ja yliluonnollinen keskustelu poissa materiaalisesta vankilasta, jonka EPIC on pystyttänyt vangeilleen. Mutta sillä on kaksinainen tarkoitus. Se pitää vankeja vankinaan, mutta myös uuvuttaa energian, voiman ja tahdon pieneltä vähemmistöltä, joka yrittää saada murrettua kaikki muut ulos tuosta vankilasta — pyrkien ravistelemaan hereille heidän rakkaimpiaan ja herättämään heidät. Se on suunniteltu imemään Heränneet Suureen Väärän Toivon Laaksoon — toivoen että he voivat muuttaa vanhaa pelilautaa, toivo joka tulee heille ja loppuunkuluttaa heidät. Sitten, kaikkein otollisimpana uupumuksen hetkenä, tuo niin tuttu kieltäjien, kyynikoiden ja debunkkaajien suma tulee ja ryysii heidän päälleen polttaakseen heidät loppuun.

On Heränneiden aika voittaa tämä peli, olemalla koskaan pelaamatta sitä. Me olemme astumassa Massaheräämisen Aikaan. On aika jättää välistä nämä viimeisten vuosisatojen mielen ansat. Me olemme käyttäneet yli kuusi vuosikymmentä etsien vastauksia pölyisistä arkistoista. Me jatkamme ilmaputsattujen, sensuroitujen ja editoitujen avaruuskuvien tutkimista. Vaikka monet Heränneistä vonkaavatkin hallituksia paljastamaan jotain — etsien seuraavaa vastausten tasoa aivan vääristä paikoista. UFOjen taustalla olevan totuuden etsintä on hämärä mysteeri joka vaatii radikaalia ajattelua ja uudenlaisia tapoja löytää nämä vastaukset.

Heränneet kyllästyvät seuraaviin: pölyttyneiden karanteenista vapautettujen hallitusten dokumenttien tutkailu, valaehtoisten todistusten pyytely entisiltä hallitusten virkamiehiltä jotka nyt ovat valmiita kertomaan tasan tarkkaan mitä tapahtui ja käymään läpi laboratorionäytteitä joissa lukee ”MÄÄRITTÄMÄTÖN AINE”. Heränneiden tulee viimeinkin päättää liikkua eteenpäin uuteen paradigmaan. Kiittäkäämme kaikkia niitä, jotka ovat vanhassa paradigmassa, jotka sietivät meidän läsnäoloamme näinkin pitkään. Kiitos siitä, että kulutitte energiaamme ja söitte toivoamme. Kiitos siitä, että annoitte meidän heitellä painotettuja noppia teidän peukaloimassa pöydässänne. ”Kiitti muroist.”

Mutta tässä on hyvät uutiset… kun viimeinkin saat selville MIKSI sinulle jatkuvasti valehdellaan, silloin olet vain puolen askeleen päässä Totuuden löytämisestä. Se on myös puoikkaan askeleen päässä vapaudesta.

Artikkelin julkaissut John Tama Books

Yksi vastaus artikkeliin ”Miksi ulottuvuuksienvälisyys on niin tärkeää ihmiskunnan vapaudelle?”

  1. Niin.. Ihan vaan sellainen pikku korjaus, että jo natseilla oli UFOja 40 luvulla, että sen verran tutkalla on kirjoittaja väittäessään kaikkien ufojen tulevan ulkoavaruudesta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.