Mystiset valot Kuun pinnalla menevät päälle ja pois

Niinkutsutut transientit kuuilmiöt ovat olleet tiedossa jo 1950-luvulta, ja vaikka on olemassa useita teorioita Kuun mystisten valojen alkuperästä, niitä ei ole täysin kyetty selittämään.

Nyt astronomit Julius-Maximilians-Universität Würzburgista (JMU) Baijerissa, Saksassa  ovat pystyttäneet teleskoopin joka käyttää tekoälyä automaattisesti havaitsemaan välkyntää.

Metro.co.uk:n mukaan, Professori Kayalilla on hypoteesi siitä mikä aiheuttaa pitkään kestävät välähdykset ja hän toivoo todistavansa teoriansa. ”Seismistä aktiviteettia on myös havaittu Kuussa”, professori lisää. ”Kun Kuun pinta liikkuu, kaasut jotka heijastavat auringonvaloa voivat paeta Kuun sisältä. Tämä selittäisi valoilmiön, joista jotkut kestävät tunteja.” Kuitenkaan välkkeelle ei vielä oel selitystä olemassa.

UniversalTrek löysi Google Earthista Kuun omituiset valot jotka menevät päälle ja pois tiettyihin aikoihin päivästä.

Videolla hän näyttää valot, kun ajastin on vuodessa 2014. Olen tarkistanut myös itse valot Google Earthista, mutta asettanut ajastimen nykyiseen vuoteen 2019, ja valot ovat siellä edelleen päällä ja pois samoihin aikoihin kuin vuonna 2014.

Sitten idw-online.de:n mukaan, tämä tapahtuu useita kertoja viikossa. Joskus vain lyhyitä välähdyksiä ilmaantuu Kuun pinnalle. Toiset valoilmiöt voivat kestää pidempään. Ja joskus on myös paikkoja jotka pimenevät hetkellisesti, mikä vastaa sitä kuin valot välkkyisivät päälle ja pois Google Earthissa.

”Jokainen joka haluaa rakentaa tukikohdan Kuuhun joutuu olemaan perillä paikallisista olosuhteista”, sanoo Kayal.  Mitä jos sellaiset suunnitelmat muuttuisivatkin konkreettisiksi? Siihen mennessä viimeistään tulisi olla selvää mitä mystiset valot ja muut valoilmiöt ovat.

Kuun koordinaatit: 29°54’36.39″N 149°30’18.09″E

Jos me uskomme John Learia, Kuussa on jättiläismäisiä kaupunkeja ja tukikohtia. Siellä asuu neljännes miljardia olentoa, jotka ovat itse asiassa avaruusolentoja, mutta ne näyttävät meidänkaltaisiltamme. Harmaat ovat Kuussa myös, mutta pysyvät pinnan alla suurissa laboratorioissa. Katso videohaastattelu: https://www.youtube.com/watch?v=JeGGw0rZruE

Voisivatko mystiset valot kertoa siitä, että Kuussa on pinnan alla tukikohtia tai kaupunkeja?

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.