NASA julkaisee tänään UFO-raportin, keskustelee aiheesta tiedotustilaisuudessa

NASA järjestää tiedotusvälineille tiedotustilaisuuden torstaina 14. syyskuuta klo 10.00 EDT viraston päämajassa Washingtonissa keskustellakseen vuonna 2022 tilaamansa tunnistamattomien poikkeavien ilmiöiden (UAP) riippumattoman tutkimusryhmän tuloksista.

Noin 30 minuuttia ennen tiedotustilaisuutta virasto julkaisee verkossa ryhmän koko raportin, jonka tarkoituksena on antaa NASAlle tietoa siitä, mitä tietoja voitaisiin kerätä tulevaisuudessa UAP:n luonteen ja alkuperän selvittämiseksi. Raportti ei ole katsaus tai arvio aiemmista tunnistamattomista havainnoista.

NASA Meatball
kuva: NASA

NASA määrittelee UAP:n havainnoksi taivaalla tapahtumasta, jota ei voida tieteellisestä näkökulmasta tunnistaa lentokoneiksi tai tunnetuiksi luonnonilmiöiksi. Tällä hetkellä on olemassa vain rajallinen määrä laadukkaita havaintoja UAP:istä, minkä vuoksi on mahdotonta tehdä varmoja tieteellisiä johtopäätöksiä niiden luonteesta.

Tiedotustilaisuus lähetetään suorana lähetyksenä NASA Televisionissa, NASA-sovelluksessa ja viraston verkkosivustolla osoitteessa:

https://www.nasa.gov/live

Tiedotustilaisuuteen osallistuvat muun muassa:

  • NASA:n hallintojohtaja Bill Nelson
  • Nicola Fox, apulaispäällikkö, tiedeosasto, NASAn päämaja Washingtonissa.
  • Dan Evans, apulaishallintojohtajan sijainen, NASAn tiedeosaston tutkimusosasto.
  • David Spergel, Simons-säätiön puheenjohtaja ja NASAn riippumattoman UAP-tutkimusryhmän puheenjohtaja.

Osallistuakseen henkilökohtaisesti tai puhelimitse tiedotusvälineiden on ilmoittauduttava viimeistään kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua Jennifer Doorenille osoitteeseen: Jennifer.m.dooren@nasa.gov. NASA:n päämajan Mary W. Jackson -rakennus sijaitsee osoitteessa 300 E St. SW Washingtonissa.

NASA:n tiedotusvälineiden akkreditointisäännöt ovat saatavilla verkossa.

Riippumaton UAP-tutkimusryhmä koostuu 16 yhteisön asiantuntijasta eri aloilta, jotka käsittelevät tunnistamattomien poikkeavien ilmiöiden mahdollisia tutkimusmenetelmiä koskevia kysymyksiä. NASA tilasi tutkimuksen tarkastelemaan UAP-ilmiöitä tieteellisestä näkökulmasta ja laatimaan etenemissuunnitelman siitä, miten tietoja ja tieteen välineitä voidaan käyttää UAP-ilmiöiden ymmärtämisen edistämiseksi.

Kopio UAP-tutkimusryhmän raportista on saatavilla verkossa ennen mediatilaisuuden alkua osoitteessa:

https://science.nasa.gov/uap/

NASAn yleinen livestriimi:

Artikkelin julkaissut nasa.gov

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.