Neljä rohkeaa naista paljastaa totuuden avaruusolennoista ja moniulotteisesta maapallosta!

Tässä erikoislähetyksessä Alfred Lambremont Webre ja neljä merkittävää sisäpiiriläisnaista Patty Greer, Kim Carlsberg, Niara Iseley & Laura Eisenhower puhuvat avoimesti siitä miten heitä vastaan on hyökätty heidän kertoessaan totuuden moniulotteisesta maapallosta.

Elokuvantekijä Patty Greer kirjoittaa: ”Harvat tietävät mitä sisäpiirissä toimineet naiset ovat joutuneet kokemaan puhuessaan moniulotteisesta maapallosta viimeisten vuosikymmenten aikana. Miksi? Koska nämä naiset puhuvat avoimen rehellisesti heidän ET-kontaktikokemuksistaan, konseptista josta harvat ovat valmiita kuulemaan. Pelottomasti nämä naiset ovat kestäneet kaikki nämä vuodet ja kaikki ovat astuneet esiin uskomattoman rohkealla työllä kirjjojen, elokuvien ja haastattelujen kautta. Jokainen heistä on sietänyt uskomattoman paljon hakkerointia, talousvaikeuksia, ystävien menetyksiä ja uhkailuja kiusaajilta ja varkailta. Julkisuudessa harvoin saa kuulla mitä kaikkea me käymme läpi koska ’ne’ tuntuvat kontrolloivan suurinta osaa valemediasivustoista. Ei kuitenkaan kauaa koska ajat todellakin muuttuvat ja erottelukyky on jälleen sosiaalisesti hyväksyttävää!

“Kaiken koston ja melun jälkeen täällä maapallolla on jotain paljon tärkeämpää ymmärrettävänä avaruusolennoista. Jos todella olet kontaktihenkilö, sinua suojelevat maapallon ulkopuoliset tahot kaikkina aikoina kaikissa ulottuvuuksissa. Sen pituinen se! Se on miten nämä rohkeat naiset ovat täällä tänään jakamassa kokemuksiaan kanssamme.”

Katso paneeli kanavalla ExopoliticsTV

YouTube: https://youtu.be/NbKMPdVksQ8

Linkkejä:

 

Artikkelin julkaissut News Inside Out

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.