Onko Joe Biden valmiina UFO-kysymykseen?

Kuten vakkarilukijat jo tietävät, UFOt ovat olleet uutisissa varsin paljon viimeaikoina. Pentagonin käynnissäolevien UAP-toimikuntaa koskettavien tutkimusten kehitys on loikannut suuresti eteenpäin. Kongressille pidetään briiffejä, joista tieto ei ole kulkeutunut mediaan. Senaatin tiedustelukomitea on tietoinen siitä, että UAP:t ovat tunkeutuneet suljettuun ilmatilaamme kesken sotaharjoitusten sekä ydinaselaitoksiemme ylle. Piditpä siitä sitten tai et, se on asia jota tapahtuu. Sellaisenaan se tulee lopulta käsiteltäväksi myös presidentinvaaleissa. Kumpi kandidaatti on paremmin sopiva tehtävään käsittelemään tätä tilannetta sen kehittyessä?

Bryce Zabel otti haasteen vastaan määrittää onko Joe Biden valmis käsittelemään tätä kuumaa perunaa jos ja kun reportterit alkavat kysellä häneltä siitä. (Olettaen, että hän koskaan pääsee kellarista takaisin pelikentille.) Zabel lupautui toimimaan Bidenin palkattomana neuvonantajana tässä aiheessa, ja hän yrittää valmistella Bideniä tulevia kysymyksiä varten ja auttaa siinä mitä hänen tarvitsee sanoa vastauksena.

Tästä ei pääse yli eikä ympäri. Te tarvitsette politiikkaa siitä miten käsitellä UFOja. Itse asiassa, te joudutte päättämään aiotteko kutsua niitä sillä nimellä, vai käytättekö termiä UAP, uutta, parannettua akronyymia, joka tarkoittaa tunnistamattomia ilmailmiöitä (Unidentified Aerial Phenomena).

Oli miten oli, Yhdysvaltain laivasto, puolustusministeriö, senaatin tiedustelukomitea, Marco Rubio, Harry Reid, New York Times, puolet Twitteristä ja jopa Donald Trump Jr. sekä hänen isänsä dumppasivat UFOt keskelle marssianne Valkoiseen taloon.

Teiltä tullaan tiedustelemaan tästä, ja pian, ja teidän ei kannattaisi vitsailla siitä ja puhua pienistä vihreistä miehistä. Se ei toimi enää. Ongelma on muuttunut erityisen vakavaksi todella nopeasti.

Bryce on oikeassa yhdessä asiassa, tai ainakin toivon että hän on. Poliitikot eivät voi yksinkertaisesti päästä pälkähästä vastaamalla kysymykseen UFOista vitsailemalla ”pienistä vihreistä miehistä” ja odottaa siirtyvänsä seuraavaan aiheeseen. Tämä on jotain mitä tapahtuu nyt. New York Times puhuu siitä. Marco Rubio, senaatin tiedustelukomitean puheenjohtaja, puhuu siitä. Eikä ole kyse vain pelkistä valoista taivaalla. Tämä nähdään potentiaalisesti uhkana kansalliselle turvallisuudelle. Ja Joe Biden joutuu näyttämään, että hän kykenee hoitamaan homman. (Jumala meitä auttakoon.)

Jos kukaan urheista vaaleja käsittelevistä reporttereistamme on yhtään kartalla ja ajan tasalla tässä aiheessa, tässä on joitain kysymyksiä mitä Bryce uskoo Bideniltä kysyttävän:

Me olemme nähneet tarpeeksi Joe Bidenin kampanjabussia viime vuosien aikana (ainakin siihen asti kunnes hän katosi kellariinsa pandemian iskiessä) saadaksemme fiiliksen siitä miten hän hoitaa median kysymykset. Kauniisti ilmaistuna, Joe-setä ei todellakaan tunnu olevan syvällä pelissä enää, ja hän usein hämmentyy silloin kun häneltä katoaa punainen lanka kesken lauseen. Onko hän  todella valmis kysymysten sumaan, jota Bryce ennakoi, jos joku mediassa todella kerää rohkeuden niitä kysyä häneltä? Kuten yllä on huomautettu, tämä ei enää ole aihe jota Biden voi vältellä. Jonkun pitää briiffata häntä ennen kuin hän joko lupaa julkistaa materiaalin kokonaan tai sanoo että olisi mahdotonta niin tehdä. (Asia on paljon monimutkaisempi kuin yksinkertainen valinta kahdesta vaihtoehdosta.) Olettaen, että hän on saanut briiffin aiheesta, joko silloin kun hän oli senaatissa tai silloin kun hän oli Obaman varapresidentti, tuleeko hän pääsemään kuin koira veräjästä sanomalla että hän tietää asioita, mutta ei voi puhua niistä koska ne ovat salaisia? Tosiaan, hän voisi sanoa niin, mutta kansan pinna sellaisten vastausten kanssa alkaa olla kireellä.

En tiedä onko kukaan kehdannut kysyä häneltä Roswellista, mutta UAP:den tunkeutumiset ydinasevarastojen luo maailmassa on tässä kohtaa fakta. Ja se tekee ihmisistä hermostuneita. Minä tavallaan tunnen sääliä sekä Bideniä että Trumpia kohtaan jos heiltä kysytään mitä he “aikovat tehdä asialle”. Mistä me tiedämme mitä tehdä asialle kun meillä ei edelleenkään ole tietoa siitä mitä  “ne” ovat? Taikka… tiedämmekö? Tietääkö Joe? Kysyvä mieli janoaa vastausta.

Joka tapauksessa, aihe on nyt pöydällä ja keskustelun aiheena. Aidosti toivon, että joku mediassa kampanjaa käsittelevä on valmis ottamaan haasteen vastaan. Ja Joe saattaa haluta ottaa Brycen mukaan kampanjan konsultiksi hetkeksi aikaa. Muutoin hänelle käy kylmät.

 

Artikkelin julkaissut Hot Air

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.