Energiaolento pysähtyy Aurinkoon 22 minuutiksi

Havaintopäivämäärä: huhtikuun 12. 2020 Havaintopaikka: Maan Aurinko Lähde: https://helioviewer.org

Kiinnostukseni heräsi ja etsin kuvia auringosta NASAn heliviewer.orgista. Löysin jotain… jotain minkä olin nähnyt aiemmin, mutta kuitenkin se oli mystistä itsessään.

Kappale on jättiläismäinen, näyttää planeetan kokoiselta, mutta uskon sen olevan arviolta 1.5km läpimitaltaan ja erittäin lähellä satelliittia. Se liikkuu ja hyppii paikasta toiseen, usein lähellä valonnopeutta, joskus jättäen jälkiä jotka näkyvät kameralle. Mutta tässä, yksi pysähtyi, lepäsi hetken, liikkui lähemmäs Aurinkoa, lepäsi taas, sitten hyppäsi pois sinne suuntaan avaruutta mistä se tulikin.

Kun näkee tällä tavoin hyppivän kappaleen, joka jättää jälkiä, ja samanmuotoisia kappaleita Auringon ympärillä pörräämässä, se panee miettimään että ovatko nämä olennot eläviä energiaolentoja? Energia matkaa valonnopeudella… ja tämä selittäisi kappaleet valonnopeudella. Uskon, että nämä ovat uskomattoman suuria energiaolentoja, älykkäitä olentoja. Mutta se tapa jolla ne liikkuvat ympäriinsä on kuin lapset leikkimässä, jahdaten toisiaan kentällä. Tämä on kuitenkin todellinen havainto niiden käytöksestä.

Joten, ovatko nämä energiaolentoja vaiko aluksia? Eivät todennäköisesti, miksi energiaolento tarvitsisi alusta? Ovatko ne jumalia? Ehkä meidän termein sellaisia mitä me pidämme jumalana, ne ovat. Mutta luoja-jumalia…. en usko. Pelkkiä jumalankaltaisia olentoja, silti olentoja, silti laji, ei meidän Jumalamme, mutta kuitenkin uskomattoman voimakkaita, joista nopeus on vain yksi. Missä ovat kädet ja jalat, kysyt nyt? Miksi kaikkivoipainen olento tarvitsisi käsiä tai jalkoja tai päätä? Me ihmisinä näemme asiat niinkuin niiden tulisi tapahtua meidän sääntöjemme mukaan… kuitenkin universumilla on omat sääntönsä, eikä se piittaa meidän säännöistämme.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut ET Data Base

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.