Pentagon loi UFO-tutkimusvoimat, mutta turha odottaa paljoa

Pentagon on perustanut ryhmän tutkimaan UFOja, joita amerikkalaiset ovat havainneet ilmatilassaan. Greta Thunbergia lainatakseni… blaa blaa blaa! Aina vaan ja uudestan Yhdysvallat yrittää toppuutella kansaa sanomalla, että he tutkivat jotain tai paljastavat jotain kansalle, ja kuitenkin niistä aina puuttuu palaset joita he ovat piilotelleet meiltä.

Yhdysvallat on ollut joidenkin avaruusolentojen lajien kanssa kontaktissa vuosikymmenten ajan, solmineet sopimuksia niiden kanssa ja vaihdossa antaneet heille juttuja joista kansa kuulessaan nousisi barrikadeile. Yhdysvallat on tehnyt sen kaiken salassa. Ei voi protestoida mitään mistä kukaan ei tiedä mitään, eihän? Jos haluat vastauksen, mene asiantuntijan luo, mutta jos haluat haaskata aikaasi… mene poliitikon luo.

Kaipa tämä on pyörinyt mielessäni jo jonkin aikaa ja halusin vain lukijoideni tietävän mitkä fiilikset minulla on tästä. Voisin mennä eläintarjaan ja antaa simpanssille kameran ja meillä silloin olisi suurempi todennäköisyys saada tietää UFOista kuin Pentagonin vanhoista tiedostoista, jotka on tussilla sensuroitu. Mielestäni  Secureteam10 sanoi sen twiitissään parhaiten.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.