Pentagonin John F. Kirbyltä kysyttiin taas UFOista

Kirjoittanut Keith Basterfield

Taustaa

Pentagonin lehdistösihteeri John F. Kirby pitää toistuvia tiedotustilaisuuksia. Kesäkuun 1. ja sen jälkeen 4. päivä 2021, Kirbyltä kysyttiin kysymyksiä UAP:sta, joihin hän vastasi.


29. marraskuuta 2021

Hänen marraskuun 29. päivänä pitämässään briiffauksesssa Kirbylta kysyttiin seuraavat kysymykset:

K: Kiitos John. Haluan kysyä tästä uudesta UAP-toimistosta jonka olette luoneet apulaisministeri Hicksin kanssa ja josta ilmoititte viime viikolla. Aerial Object Identification and Management Synchronization Group oli…

Kirby: Hyvin ilmaistu.

Q: Se oli aikamoinen. Konsultoitiinko lainsäätäjiä Valkoisessa Talossa, jotka ehdottavat vastaavaa lainsäädäntöä, kuten edustaja Gallego ja senaattori Gillibrand? Ja toiseksi, jotkut entiset Pentagonin viranomaiset, jotka olivat työskennelleet tämän aiheen parissa, Chris Mellon ja Lou Elizondo sanoivat, että tämä on Pentagonin pyrkimys olla vähemmän läpinäkyvä UAP-asiassa. Mietin vain mitäs tähän sanot?

Kirby: Ensimmäiseen, en voi puhua kesken olevasta lain valmistelusta, selvästikään. Ohjeistan puhumaan heille. Mutta me olemme todellakin pitäneet kongressiedustajat informoituina, kun me kasasimme tätä ryhmää ja ilmoitimme siitä. Ja se on, toiseen kysymykseesi mentäessä, on todellakin suunniteltu auttamaan meitä paremmin koordinoimaan raportoinriprosessia. Itse raportit, ja niiden raporttien analyysi. Joten sen sijaan, että saisimme niistä vain palasia ja hetken mielijohteesta, niinkuin me olemme saaneet niitä eri aselajeilta, tämä on tapa koordinoida syötettä — on olemassa tietyt yhteiset parametrit sille miten raportoida niistä ja analysoida niitä. Ja sitten arvioida sitä mitä meillä on käsillämme, eivätkä kaikki raportit tule olemaan asioista joita me pidämme turvallisuusuhkina. Joten on mahdollista, että me olisimme paljon organisoidumpia siinä tavassa miten me prosessoimme näitä raportteja.

Ja niinkuin me olemme tehneet, me varmastikin pysymme niin läpinäkyvinä kuin mahdollista näistä ilmiöistä. Ja siitä vaikutuksesta joita näillä voi olla tai sitten ei ole meidän kykyymme toimia.

K:  Oletteko sitoutuneet mitenkään erityisesti julkistamaan jotain dataa tai informaatiota näistä jossain kohtaa? Ja kongressin briiffausten lisäksi…

Kirby: Kyllä, minulla ei ole mitään erityistä raporttia ilmoitettavaksi tänään, tiedäthän, tai mitenkään toistuvasti meidän tekemisistä. Mutta voin vakuuttaa, että aikeemme on olla niin läpinäkyviä tästä ilmiöstä kuin suinkin voimme. Ja jälleen kerran, Travis, siinä ymmärryksessä että kansallista turvallisuutta tullaan tarkastelemaan, me joudumme pitämään tämän mielessämme, mutta me olemme niin läpinäkyviä kuin voimme. Mutta ei, en halua jättää teille kuvaa siitä että tulee olemaan jonkinlainen toistuva rummutus, tiedäthän, jostain raportista joka tullaan julkaisemaan verkkosivuille, niinkuin, joka toinen kuukausi.”

Päivitys: 7. joulukuuta  2021

Travis Tritten, military.comista, oli se journalisti joka kysyi Kirbyltä kysymyksiä. Tritten on julkaissut artikkelin päivämäärällä 7. joulukuuta 2021. 

 

Artikkelin julkaissut ufos-scientificresearch.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.