2022: Duaalisuus vahvistuu

kanavoinut Penni Moore

Tervehdys rakkaat valo-olennot! Saanemme suunnata huomionne numeroihin 2022. Numer 2 kuvaa duaalisuutta. Se on jakautunut kahteen yhtä suureen osioon, 1+1=2. Vuosi 2022 symboloi uutta alkua duaalisuuden mielessä, sekä polariteettien yhteistyön perustana. Lisätään tuohon vielä 0, joka symboloi äärettömyyttä, kaikkea sitä mikä on. Toisin sanoen, Jumalallisuuden koko spektri. Se esittää täyttä kierrosta, jolla ei ole alkua eikä loppua. Koita seurata ajatuksenkulkuamme, sillä tämä voi vaikuttaa sekavalta. Laske 2+0 sekä tuplakakkoset. Näetkö mihin tämä johtaa? Kaksinaisuus vahvistaa planeettaanne enkelien johdatuksella sekä kaikkinaisella rakkaudella ja yltäkylläisyydellä.

Vuosi 2022 tulee olemaan “vuoristorata”, joten “pitäkää kiinni hatuistanne!” Vuosi 2022 tulee olemaan voimakas vuosi ihmiskunnalle sekä muodon tasolla että ihmiskunnan ylösnousemuspolulla. Jos ette vielä ole tehneet sisäistä työtänne tunteidenne selkiyttämiseksi, triggereiden ja sielun haavojen siivoamiseksi, nämä aspektit elämässänne tulevat vahvistumaan kovasti ja kirjaimellisesti pakottamaan teidän tietoisuutenne joko parantamaan kipukehonne tai pysymään sen kaiken “paskan” keskellä. Tässä kohtaa ihmiset Maapallolla joko tekevät työnsä tai päättävät lähteä planeetalta siirtymällä henkimaailmaan. Monet sielut päättävät siirtyä tuonpuoleiseen vuosina 2022-2025.

Toisaalta jos olet tehnyt työsi ja parantanut kipukehosi suurimmaksi osaksi, Maapallon tapahtumat ja tilanteet eivät vaikuta ollenkaan niin traumaattisilta. Kyllä, aina on työtä tehtävänä, mutta jos olette nousseet ylöspäin siitä mikä teissä on laukaissut emotionaalista ja fyysistä tuskaa, te tulette olemaan värähtelyllisessä mielessä tasapainossa, ja tapahtumat ja tilanteet ovat teistä vähemmän traumaattisia. Lisää tähän suurempi yhteys henkimaailmaan, enemmän iloa, yltäkylläisyyttä ja rakkautta elämässänne. Käytännössä tulette kulkemaan flow’n mukana paljon enemmän ja sallimaan matkanne jatkua ja kehittyä edessänne.

Kun teidän kanssaveljillänne ja -sisarillanne on vaikeaa vuonna 2022, muistakaa olla myötätuntoisia ja avustaa heitä kun teistä tuntuu siltä. On perustettu niin monia yhteisöohjelmia avustamaan ihmiskuntaa. Tarjotkaa kykyjänne, osaamistanne ja asiantuntijuuttanne milloin vain voitte. Apu ihmiskunnalle on tarjolla monessa muodossa, esim. velallisen tukena. Ehdottaisimme, että katselisitte mitä tällä hetkellä tapahtuu eri maissa ympäri maailman, jossa avustetaan ihmisiä hoitamaan velkoja ja ostamaan ruokaa ja päivittäistavaroita niitä kaipaaville tovereille. On niin monia ihmisiä, jotka toimivat kulisseissa avustustyöntekijöinä ja vapaaehtoisina, ja he keksivät niin monia uskomattomia ideoita ja saavat ne myös aikaan oikeassa elämässä. Tämä on se mikä on elinyhteisön ytimessä. Ja kaikki voivat palvella jollain tavalla, sillä teillä kaikilla on lahjoja, kykyjä ja asiantuntemusta niin monella eri alalla. Vaihtokauppa voi ja onkin otettu jo käyttöön tuotteiden ja palvelujen kaupassa. Ihmiset matkaavat toisiin maihin, jossa on suuri tarve puhtaasta vedestä, terveellisestä ruoasta ja suojasta, ja he parantavat näiden ihmisten elämää näissä maissa. Useimmat ovat avustaneet tällä tavoin jo vuosikymmenten ajan, mutta sanoisimmeko että tämäntyyppistä apua virtaa nyt korkeammalla tietoisuudella värähtelevien ihmisten kautta.

Sallikaa meidän sanoa, että vuonna 2022 tulee olemaan enemmän pimeyden agendoja planeetallanne, ja tapahtumia ja tilanteita jotka saattavat näyttää äärimmäisiltä. “Kolikon” toisella puolella (kaksinaisuus) on niin paljon valoa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä. Näin vahvistettu 2+0+2+2 kaksinaisuusvaikutus tapahtuu valon ja pimeyden välisen kanssakäymisen kautta.

Jatkakaa värähtelytasonne nostamista

Me pyydämme, että kaikissa tilanteissa pysyisitte neutraaleina ja pitäisitte yllä korkeaa värähtelytasoa. Tilanteet kulkevat eri suuntaan korkean värähtelyn henkilölle. Muistakaa, että eri ulottuvuuksissa on jatkuvasti käynnissä eri aikalinjoja. Minkä aikalinjan valitsette vuodelle 2022 ja siitä eteenpäin? Se on teidän valintanne. Aikalinjat tapahtuvat sen perusteella mikä värähtelytasonne on.

Työskennelkää sillä aikaa oman itsenne parissa. Parantakaa emootionne ja triggerinne antamalla niille anteeksi ja päästämällä ne irti Pyhään Henkeen transformoitavaksi koko ihmiskunnan parhaaksi. Me olemme sanoneet useasti muissa lähetyksissä, että oman itsenne parantaminen tulee takaisin teidän koko sukulinjanne hyväksi. Olennaisesti oman itsenne parantaminen vaikuttaai ihmiskuntaan ja koko planeettaan. Teidän parantuessanne myös Gaia paranee. Me sanomme teille paranemisen olevan “win – win” lopputulos koko ihmiskunnalle ja koko planeetalle. Mainitkaamme vielä, että ihmiskunnan paraneminen auttaa myös muita maailmoja laajentumaan ja nostamaan värähtelytasoaan. Muistakaa, että olennot korkeammissa ulottuvuuksissa ovat teidän tulevaisuuden itsejänne. He luottavat ihmiskuntaan oman kipukehon parantamisessa — niin että he myös voivat nostaa taajuuttaan. Muistakaa, että on olemassa monia ulottuvuustasoja. Teidän kohotessanne tasoja pitkin ylösnousemuksessa, niin tekee myös tulevaisuuden itsenne. Näettekö mihin me tällä pyrimme? Joten olennaisesti sekä ihmiskunta että Maapallo hyötyvät paranemisestanne — kaikki olennot korkeammissa ulottuvuuksissa nostavat myös värähtelytasoaan.

Kiihtyvään vaiheeseen omalla ylösnousemuksen polulla

Me ehdottaisimme, että meditoisitte päivittäin ja asettaisitte aikeeksenne valon kasvattamisen sisällänne. Jos todella haluatte kiihdyttää ylösnousemuksen prosessia, syökää ainoastaan kevyttä ruokaa, jonka Äiti Maa on teille tarjonnut. Nämä ruoat ovat hedelmiä ja vihanneksi, puhdasta elossa olevaa juomavettä, pähkinöitä ja siemeniä. Nämä ruoka-aineet ovat kaikki mitä tarvitsette terveellisen, eloisan elämän elämiseen. Teidän fyysinen kehonne on muuttumassa yhä vain kiteisemmäksi, ja teidän ylösnoustessa teillä ei ole tarve syödä niin paljoa ruokaa verrattuna hiilipohjaiseen kehon, joka on paljon tiheämpi. Raakaruoka auttaa teitä kiihdyttämään ja nostamaan värähtelytasoanne. Päinvastoin kuin mitä teille on neuvottu, auringonvalo on teille äärimmäisen hyödyllistä. Itse asiassa, ette voi olla täydellisessä homeostaattisessa tasapainossa ilman runsasta auringonvaloa. Sun gazing on myös hyödyksi. Joten me ehdotamme, että ottaisitte aurinkolasit pois ja katselisitte aurinkoa. Silmien suojaaminen auringonvalolta aurinkolaseilla on myytti, jota on pitkitetty vuosikymmenet. Ihonne ja silmänne absorboivat Auringon parantavaa valoa. Käytä joka päivä hetki auringossa olemiseen. Ole myös aktiivisempi pidempiä aikoja ulkona joka päivä.

Työpaikkojen vaihtuessa ja kehittyessä vuosien mittaan jokaisella teistä on enemmän aikaa ulkoilla. Nämä aktiviteetit ovat hyödyllisiä niin monilla eri tasoilla, eivät ainoastaan kunnon puolesta. Dopamiini- ja serotoniinitasonne nousevat, mikä antaa teille tunteen hyvinvoinnista ja tuottavat iloa. Tehkää ulkoilusta jokapäiväinen tarve.

Vuosi 2022 tulee olemaan välillä myllerryksien täyttämä, kuitenkin se tasapainottuu ilolla, rakkaudella ja yltäkylläisyydellä. On teistä kiinni millä värähtelytasolla haluatte pysyä. Me olemme kanssanne aina. Olkaa se valo, joka te olette, henkinen olento kokemassa ihmiselämää.

Me olemme Valon korkein neuvosto.

 

Artikkelin julkaissut Into The Light

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.