Poliitikko astui YK:n eteen avaruusolentoasiassa

Wikileaks on paljastanut vuodettuja diplomaattidokumentteja joista käy ilmi YK:n uskomaton historia — kun Grenadan pääministeri ”esitti todisteita UFOista”.

Grenadan pääministeri Sir Eric Gairy esittelee Wikileaks-vuodon YK:lle.

UFO-uskovaisten mielestä aiheesta käynnissä on suuri kansainvälinen salailu jolla koitetaan peitellä avaruusolentojen vierailuja –luonnollisesti he rakastavat tätä vuoden 1978 kuulemistilaisuutta.

Grenadan pääministeri Sir Eric Gairy sanoi että hän oli tullut YK:n eteen ”syvän henkilökohtaisen vakaumuksen” johdosta siitä, että UFOt ovat ”maailmanlaajuisesti tärkeitä ja merkittäviä”.

Hän sanoi että YK:n tarvitsee ”ottaa haltuun sen vastuualueet ja vakavasti tarkastella UFO-ilmiötä jolle maapallo on silmiinpistävästi altistunut”.

Vuodettu dokumentti kertoo: ”Kuten odotettua, Grenadan pääministeri Sir Eric Gairy puhutteli erityistä poliittista komiteaa Agendan kohdasta 126, ja esitteli ratkaisun (faksattu), joka perustaisi asiantuntijaryhmän asettamaan YK:lle ohjeet UFOjen tutkimusta varten.”

Hänen jälkeensä puhuivat tri Friday (opetusministeri ja neljä muuta puhujaa, kaikki jotka olivat sen puolesta että perustettaisiin ”YK:n selvitysyhtiö” tietojenvaihdolle ja tutkimuksen koordinoimiselle UFOihin liittyen.

Puhujia täydensi lyhytelokuva joka koostui still-kuvista sekä videoista jotka oli parsittu kasaan esittämään aitoja UFO-havaintoja.

Jopa 77% amerikkalaisista uskoo että avaruusolennot ovat vierailleet maapallolla, kertoo vuoden 2014 Harriksen gallup.

Salaliittoteoreetikot uskovat että Amerikan hallitus on ollut yhteydessä avaruusolentoihin — mutta salannut faktat vuosikymmeniä.

Hillary Clintonin kampanjapäällikkö John Podesta vaati UFO-tietojen julkistamista viime vuonna sanoen ”Amerikan kansa kestää totuuden”.

Kampanjansa aikana Clinton sanoi: ”Hän on antanut henkilökohtaisen vakuutuksen siitä että me aiomme julkaista tiedot. Tavalla tai toisella. Ehkä meidän tulisi lähettää retkikunta Area 51:n.”

 

Artikkelin julkaissut Educating Humanity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.