Presidentti Nixon piilotti avaruusolennoista kertovan aikakapselin Valkoiseen taloon

Huston Planin sisäpiiriläinen paljastaa kuinka presidentti Nixon piilotti aikakapselin Valkoiseen taloon, joka sisältää todisteita avaruusolennoista.

Tässä Dark Journalistin episodissa entinen Huston Plan -sisäpiiriläinen Robert Merritt astuu esiin ensimmäistä kertaa julkisuuteen tiedoillaan kolmesta kokouksesta Richard Nixonin kanssa salaisessa maanalaisessa sijainnissa Valkoisessa talossa!

Presidentti Nixon paljasti Merrittille erikoisviestin jonka Nixon luki hänelle ääneen ennen sen sinetöimistä Valkoiseen taloon, jotta vuosikymmenten jälkeen tulevat sukupolvet saisivat tietää totuuden.

Kirje sisälsi informaatiota jonka USA oli saanut tietoonsa, ja että USA:lla oli suojeluksessaan avaruusolento.

Tiedemiehet Los Alamosissa lopulta oppivat kommunikoimaan olennon kanssa, ja he saivat suuren määrän tietoa tältä olennolta interaktion seurauksena, mikä auttoi heitä tieteen ja teknologian kehittämisessä.

Nixon sanoi Merritille että toimittaa kopion Henry Kissingerille

Myöhään illalla pidetyssä tapaamisessa Valkoisen talon alla presidentti Nixon teippasi paketin, mikä piti sisällään kirjeen, Merrittin vatsan päälle ja pyysi häntä toimimaan salakuriirina kansallisen turvallisuuden neuvonantajalle Henry Kissingerille.

Nixon sanoi Merrittille että vain hän ja Kissinger tiesivät kirjeen olemassaolosta, ja että se ei saisi päätyä FBI:n tai CIA:n käsiin.

Nixon luotti suuresti Merrittiin jota hän oli patistanut toimimaan salaisena asiamiehenä ultrasalaiselle Huston Plan -ohjelmalle, salaiselle tiedusteluyksikölle jota johdettiin suoraan Valkoisesta talosta, jonka tarkoitus oli toimia pimeissä operaatioissa ja valvontatoimissa Nixonin poliittisia vihollisia kohtaan.

Tämän pitkän salaisen tiedustelutoiminnan aikana Merrittiä autettiin toimimaan salaisena agenttina, jotta saataisiin arkaluontoista materiaalia tietoihin joilla kiristettiin senaattoreita ja kongressiedustajia.

Merritt oli ollut myös CIA:n, FBI:n ja ATF:n alaisuudessa salaisena tietolähteenä ja hän löysi itsensä kuulusteluista Watergate-jupakan selvittelyn aikaan, ja hän myöhemmin pääsi myös julkisuuteen tästä. Merritt lopulta pakotettiin piiloutumaan ja pysymään hiljaa jotta hän saisi elää.

Erikoinen Kansallisarkiston kirje

Merrittin eduksi kääntyneessä erikoistilanteessa entinen Watergate-lakimies Douglas Caddy oli lähettänyt kirjeen Kansallisarkistolle, jossa luvattiin ohjeet miten päästä käsiksi presidentti Nixonin ET-aikakapseliin, jonka Merrit edelleen uskoi olevan siellä minne Nixon sen piilotti vuonna 1972.

Kirjeessä sanottiin ehtona, että Kansallisarkisto saa kirjeen haltuunsa kun se löydetään kunhan he lukevat sen ääneen löytöhetkellä, ja heitä pyydettiin jakelemaan sitä avoimesti kaikelle kansalle.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.