Rokkistara aikoo tehdä UFO-julkistuksen

Voiko rokkistara tehdä sen missä tutkijoiden sukupolvet ovat epäonnistuneet — eli, selvittää sen mitä hallitus tietää UFOista?

Viime vuonna Tom DeLonge, Blink-182:n perustaja, kertoi I-Teamille hänen suunnitelmistaan luoda multimediaimperiumi, joka perustuu hänelle armeijalähteiden luovuttamiin sisäpiirin tietoihin.

Siitä lähtien DeLonge on saanut iskuja, ja hänen suuri suunnitelmansa oli melkein murskattu Wikileaksin erään julkaisun tuoksinassa.

Rokkistaran elämä oli hyvää Tom DeLongelle, hän sai miljoonia faneja, myi miljoonia levyjä, ja joskus välillä mainitsi tämän pakkomielteestä lyriikoissaan.

Mutta muututtuaan vakavammaksi UFOjen suhteen hänen on onnistunut merkata listastaan lähes kaikki, erityisesti UFO-uskovaiset jotka ovat syyttäneet häntä puijaamisesta, petoksesta, varjovaltion työkaluna olemisesta sekä harhaluuloista. DeLonge on kestänyt.

”Tämä on suurin tarina joka on koskaan kerrottu, piste. Mitään ei tarvitse edes sensationalisoida. Se on kuin scifiä, mutta enemmän tieteellistä faktaa”, sanoi Tom DeLonge, To The Starsin perustaja.

Viime vuonna kun DeLonge näytti meille uuden yhtiönsä pääkonttorin, hän paljasti että hän oli puhunut itselleen paikan UFO-pöydästä, jollain tavoin vaalimalla korkean tason lähteitä tai neuvonantajia aseteollisuudelle, UFO-salaisuuden pitäjiä. Hän sanooo että hän teki sen pitämällä myyntipuheensa.

”He ovat selkä seinää vasten ja he tarvitsevat tien ulos tästä saadakseen infot julkiseksi ja menin sinne ja sanoin, että tästä ei koskaan saada kongressin kuulemistilaisuutta. Ymmärrän ja hyväksyn sen mutta se mitä mielestäni voi tapahtua on että me voimme muuttaa uskomuksia”, DeLonge sanoi.

Mitä hän on tarjoutunut tekemään on investoida miljoonia omaa rahaa eri tarinan kertomiseen. Sellaisen tarinan joka selittää miksi hiljaisuuden verho on UFOjen edessä, miksi väärää tietoa levitetään. Vaihtokauppana he kertovat hänelle asioita.

Tom DeLonge: ”Hän sanoo, ’Me löysimme elämänmuodon.'”
George Knapp: ”Me löysimme elämänmuodon?”
Tom DeLonge: ”Kun me ensi kertaa löysimme kulkuneuvot, tiedän että me otimme teollisuuden, armeijan, tiedustelupalvelun ja monimuotoisen ryhmän korkealentoisia ajattelijoita mukaan ja sanoimme, miten voimme käsitellä tätä?”

Armeijan UFO-salaisuuden käsittelyn puolustelu on liikaa monille tutkijoille. He hylkäsivät DeLongen rahastajana, joka aikoo tehdä rahaa lentävillä lautasilla, ja ehkäpä keksien kaiken päästään.

Sitten tuli Wikileaksin presidentin neuvonantajan John Podestan sähköpostit, jotka vuodettiin koko maailmalle nähtäväksi ja kaiken keskellä oli useita posteja osoitettu DeLongelle, jotka mainitsevat hänet salaisen neuvonantajien paneelin jäseneneä, ja näyttävät että on ollut korkean tahon tapaamisia kenraalien ja armeijan alihankkijoiden kanssa joissa keskustellaan UFO-paljastuksesta.

DeLonge on puhunut totta. Helmikuussa DeLonge otti vastaan palkinnon Arizonan UFO-kongressissa, ja hän on siitä lähtien hyväksynyt että hänen neuvonantajien paneelinsa on saanut iskuja vuodoista, ja että hänen suunnitelmansa ovat viivästyneet mutta eivät suistuneet raiteiltaan.

Viime kuukaudet DeLonge on ollut suurimmaksi osaksi hiljaa suunnitelmistaan. Hänen twitterissään hän on tunnustanut viivästymisen suurten julkistustensa kanssa, mutta hän sanoo että se on silti tulossa. On myös muita vihjeitä siitä kuka saattaisi olla häntä auttamassa. Entinen korkea-arvoinen CIA-toimija Jim Semivan kirjoitti esipuheen erääseen DeLongen kirjaan.

Astrofyysikko ja kirjailija tri. Jacques Vallee teki samoin, ja entinen puolustusministeriön viranomainen nimeltään Chris Mellon on tehnyt julkisen lausunnon UFO-salailusta. Jos DeLongella on uusi tiiminsä, hän saattaa olla lähestymässä alkuperäistä suunnitelmaansa käyttää elokuvia ja TV:tä sekä muuta mediaa asteittaiseen UFO-paljastukseen sen sijaan että se tehtäisiin yhtäkkisenä ilmoituksena.

”Mielestäni he todella haluavat meidän tietävän. Mielestäni ne todella haluavat. Minä haluan, tässä kohtaa, tuntuu siltä kuin se tulisi olemaan vaikeaa sulattaa ihmisille ja mielestäni tässä on elementtejä joihin ihmiset eivät ole valmiita”, DeLonge sanoi.

Hän oli toivonut tekevänsä jonkin sortin ilmoituksen hänen suunnistelmistaan kesäkuun alussa mutta näyttää siltä että se viivästyy.

Sillä aikaa, hän valmistelee studiollaan uutta albumia.

 

Artikkelin julkaissut Las Vegas Now

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.