Teidät on tehty valosta

Tämä on erään ulkoavaruuden kansan tietoisuuden kanavointi. Tällä kertää aihe käsitteli valaistumista.

Monta kertaa päivittäisissä elämissänne, kun elätte arkeanne, kuten sanotte, ja vastaanne tulee ideoita tai tunteita jotka sallivat teidän tuntea itsenne hieman painavalta, painolastilta, hieman surulliselta, silloin voitte sallia itsellenne tilaisuuden tehdä seuraavasti. Voitte sallia itsenne muistaa, jos haluatte, hetken verran näinä aikoina, että teidät on tehty valosta, kirjaimellisesti, energiasta, valosta… te olette valoa. Ja kun ajattelette ideaa että olette valoa, olittepa sitten sulkeneet silmänne meditaatiossa, hetkellisessä meditaatiossa, tai yksinkertaisesti muistatte jonkin kuvan, tai luotte jonkin kuvan mielessänne joka sallii teidän havaita itsenne, tai kehonne niinkuin se olisi tehty valosta. Jokainen atomi muuttuu enemmän ja enemmän energeettiseksi, enemmän ja enemmän valaistuksi, alkaa loistaa, hehkua omaa sisäistä valoaan. Ja kun kehonne koostuu näistä kaikista hehkuvista tähdistä, alatte nähdä koko kehonne yhtenä valona… kun valaisette itsenne, kasvatatte, ehostatte, kiihdytätte ja nostatte energiaanne.

Nyt, me emme kerro teille tätä minkään teillä olevien tärkeiden tunteiden välttämiseksi, kieltämiseksi tai peittelemiseksi, olivatpa ne sitten surua, murhetta, raivoa, pelkoa. Me emme tarkoita sitä että teidän tulisi peitellä näitä ja sivuuttaa ne ja painaa ne piiloon, me emme halua teidän tukahduttavan niitä. Mutta idea on, jos sallitte itsellenne valaistumisen hetken muistaa että olette valo-olentoja, silloin teillä on kokemus joka yksinkertaisesti energeettisin termein on käsiteltävissä, silloin voitte, nostamalla energiaanne tällä tavoin, pitämällä tämän valaistumisen hetken, antaa itsellenne kyvyn, muistuttaa itseänne että teillä on valta käsitellä näitä tunteita, näitä olosuhteita, näitä tilanteita.

Ja lisäksi suurin hyöty tämän valaistumisen hetken pitämisestä teille tulee olemaan itsenne saaminen toiseen tilaan, eri värähtelytasolle, eri värähtelylliseen todellisuuteen. Ja näin tekemällä luotte sitten kyvyn houkutella sielunne silmin, mielikuvituksellanne, suuntia joita kohti kulkea, mahdollisuuksia joita teillä ei välttämättä ole aiemmin ollut, vaihtoehtoja joista ette ole aiemmin olleet tietoisia aiemmassa tilassanne, ehkäpä epätoivon, tai surun, tai hämmennyksen, tai raivon, tai turhautumisen, tai pelon tilassa. Nämä tilat, määritelmän mukaan, estävät teitä kykenemästä näkemään sitä kuinka voitte muuntaa nuo tilat. Nuo tilat tuovat mukanaan, määritelmän mukaisesti, vaihtoehtoja jotka ovat sen tilan mukaisia, ja noilla värähtelytasoilla, ja niin niillä on taipumus vain pitkittää pelkoa, lisätä turhautumista, epätoivoa, kuten sanotte, masennusta.

Mutta jos hetken ajan valaisette itseänne ja nostatte energianne värähtelytasoa, sellaisina aikoina kuin nämä saattavat teille tapahtua, silloin voitte, kieltämättä sitä tunnetta joka teillä on, nostaa itsenne sellaiseen värähtelytilaan joka sallii teidän nähdä eron ilon ja ekstaasin sekä sen tilan jonka saatatte kokea välillä. Ja antaa teille mahdollisuus päästä käsiksi mahdollisuuksiin ja olosuhteisiin, ideoihin, inspiraatioihin jotka saattavat auttaa teitä oppimaan aiemmasta tunteesta, auttaa teitä kekimään miten muuntaa nämä ideat, ja antaa teille uusia oivalluksia siihen mitä polkuja, mitä reittejä kulkea, mitä tekoja tehdä jotka voivat tuoda teidät eri tasolla, ja todella sallia teidän korjata sato oivalluksesta ymmärtämällä miksi nuo tunteet olivat olemassa. Auttaa teeitä pääsemään yhteyteen omien määritelmienne kanssa niin että voitte muuttaa ne, koska vain noista määritelmistä tunteet syntyvät.

Joten antakaa itsellenne mahdollisuus tehdä näin, leikkiä värähtelytilallanne, ylös ja alas taajuuksien asteikkoa, ylös ja alas spektriä, mennä pimeästä, hitaasta värähtelystä korkeaan, kevyen energian värähtelyyn. Ja ilman, kuten sanoin, että kiellätte niitä tunteita jotka teillä on ollut, asettaa itsenne kahteen paikkaan, tehdä vertailuja — muistaa se tila jossa olitte, muistaa tunne joka teillä oli, mutta samaan aikaan oskilloida edestakaisin matalan tason ja korkean tason välillä; niin että voitte antaa itsellenne näkökulman, tarpeellisen parallaksin, tarpeellisen perspektiivin nähdä korkeammalta sijainnilta kuinka voitte käsitellä tehokkaammin, luovemmin matalaa sijaintia, turhauttavampaa sijaintia. Tehdä siitä vähemmän turhauttavan antamalla itsellenne mahdollisuus toimia tästä korkeammasta tilasta korkeampana itsenänne, valaistuneena itsenänne, nähdä mitä korkeampi itsenne tekisi tuossa tilanteessa, koska olette korkeampi itsenne jos valitsette olla.

Joten tällä tavoin käytetty valaistuminen, luomalla tämä tuplanäkökulma, antaa teille enemmän dimensionaalista perspektiiviä olosuhteisiinne ja tilanteeseenne, niin että teidän ei tarvitse välttämättä tuntea koko maailman painoa harteillanne, että ei olisi olemassa tietä ulos olosuhteistanne. Että teidän ei tarvitsisi nähdä läpikäymäänne tilannetta dilemmana, vaan ainoastaan tilaisuutena muuttua, tilaisuutena kasvattaa perspektiiviänne, ja ymmärtää itseänne syvemmin. Sillä se on se mistä tässä on kyse, ymmärtämisestä ja sen muistamisesta kuka olette, oppia käyttämään sitä päivittäin, pragmaattisesti ja käytäntöön soveltaen… hyötyen näin tuon perspektiivin ja oivalluksen tuloksista, ja kasvaen ja kokien enemmän luovuutta ja iloa ja yltäkylläisyyttä tuloksena.

Se on siinä, se on kaikki mistä on kyse… muuttumisesta, oppimisesta, sen muistamisesta kuka jo olette…tämä on yksi tapa, yksi tekniiikka. Tämä valaistumisen hetki on eräs tekniikka jolla sallitaan teille enemmän mahdollisuuksia muistaa ja kokea, kaikkein tärkeimpänä, kokea, kuka jo olette, sillä se on taas se mistä tässä on kyse. Valitsette kokea itsenne fyysisinä olentoina, täten, itsennen näkeminen energiana, valona, sallii teidän kokea tuon puolen itsestänne myös, samaan aikaan, ja voitte käyttää tätä pespektiiviä eduksenne monin tavoin. Sallikaa mielikuvituksenne olla oppaanne. Me kiitämme teitä tämän idean jakamisen sallimisesta, jota olemme nimittäneet, valaistumiseksi.

Yksi vastaus artikkeliin ”Teidät on tehty valosta”

  1. Voi mitä paskaa.Kyllä on eksytys käynnissä pahemman kerran,kuka näitä uskoo on ilma/avaruuden henkivaltojen pauloissa,-näistä on Raamatussa varoitettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.