Sähköpostit paljastavat ristiriidat Pentagonin lausunnoissa

Se ei ole mikään salaisuus UAP-tarinaa seuranneille: Pentagon on ollut kaikkea muuta kuin luotettava UFOista puhuttaessa. Epäjohdonmukanen viestintä; ristiriitaiset väitteet; ja omituiset asioiden kieltämiset ovat olleet Pentagonin PR-osaston peruskauraa, jota sieltä on tullut ulos, ja useimmiten heidän väitteilleen ei ole ollut mitään todisteita. Näihin kuuluu mm. ohjelman kiistäminen, josta kaikille kerrottiin sen olevan “UFO-tutkimusohjelma”. Mutta yli vuoden ajan Pentagon on kiistänyt, että AATIP eli Advanced Aerospace Threat Identification Program liittyisi mitenkään UFOihin.

Tai siis, siihen asti kunnes he eivät enää kiistäneet.

Takki kääntyi kiitos NY Postin tutkivan journalistin Steven Greenstreetin. Verkko-ohjelma The Basement Officen juontaja Greenstreet julkaisi Pentagonin väitteet toukokuussa 2019. “AATIP ‘pyrki tutkimaan tunnistamattomia ilmailmiöitä,’” Greenstreet kirjoitti. Hänen informaationsa oli peräisin Pentagonilta itseltään, ja huolimatta siitä että he olivat kiistäneet UAP-tutkimuksen aiemmin, Greenstreet sai heidät myöntämään sen.

Steven Greenstreet (oikealla) The Basement Officen kulisseissa Nick Popen kanssa (vasemmalla).

Siitä lähtien Greenstreet kirjoitti useita juttuja AATIP-aiheesta, ja hän kaivoi esiin useita ristiriitaisia väitteitä. Kun hän yritti ottaa niistä selkoa, Greenstreet kohtasi usein yhä vain enemmän sekavuutta ja mysteeriä, eikä niinkään selkeyttä ja ytimekkyyttä, Pentagonin lausunnoissa.

Miten tämä kaikki tapahtui? Vaikka Greenstreet on kertonut osan tarinasta useissa jutuissa ja videoissa, The Black Vault jätti FOIA-tietopyynnön saadakseen jotain valaistusta asiaan.

Tässä on joitain puolustusministeriön (DoD) FOIA-vastauksen kohtia:

Eräs Pentagonin edustaja on samaa mieltä Steven Greenstreetin tiivistyksestä koskien hänen turhautumistaan ja ristiriitoja, ja hän tukee Greenstreetin sanomisten syitä, mutta vaikuttaa siltä että hän olisi halunnut, että hänen sanomiset jätetään kertomatta tulevissa jutuissa.

Tämä sähköposti paljastaa, että Pentagon halusi käsiinsä Luis Elizondon täyden työhistorian, joka vastaisi moniin kysymyksiin hänen tarinassaan. Työtodistuksia ei saatu koskaan mistään.

Toinen Pentagonin edustaja erityisesti kiistää, että Luis Elizondo olisi saanut tietoja tai olisi ollut Defense Intelligence Agencyn (DIA) palveluksessa.

Pentagon paljastaa, että Luis Elizondo oli tekemisissä Defense Intelligence Agencyn (DIA) kanssa.

Steven Greenstreet huomauttaa ristiriidat ja koittaa painostaa saadakseen vastauksia.

Steven Greenstreet painostaa asiaa sen niin monista ristiriidoista ja virheellisestä informaatiosta. Lisäksi hän huomauttaa Pentagonin erään edustajan turhautumisesta oman ministeriönsä tekemisiin.

Löydät Pentagonin ja NY Postin Greenstreetin välisen kirjeenvaihdon alta. Tiedoista näkyy selvä kaava, jossa journalisti koittaa päästä käsiksi totuuteen, ja hän saa vastaansa vain ristiriitaisia lausuntoja.

###

Note: Greenstreetiä kunnioittaakseen The Black Vault on sensuroinut punaisella yksityiset yhteystiedot. Jäljelle jääneet informaatiot Greenstreet on antanut julkaista. Puolustusministeriö ei sensuroinut tätä tietoa dokumeistaan.

Dokumentit

Inside The Basement Office: Journey To Get The Pentagon On The Record About UFOs [78 Pages, 27.8MB]

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.