Sisäpiiriläinen kertoo mitä hän näki Etelänapamantereella omin silmin!

Linda Moulton Howe sai shokeeraavan ja hämmästyttävän sähköpostin eläköityneeltä 60-vuotiaalta USA:n laivaston korkean luokan insinööriltä äärimmäisen omituisista tapahtumista Etelänapamantereella.

Seuraavassa haastattelussa Linda kertoo meille mitä upseri koki ja näki, kuten massiivisen reiän jäässä lentokieltoalueella, kun he ylittivät sitä lääkärihenkilöstön kanssa.

Hän ajoi lautalla ryhmän tiedemiehiä jotka olivat ensin kadonneet kahdeksi viikoksi, ja heitä oltiin varoitettu erityisesti koskaan viittaamasta tähän aiheeseen enää.

Hän kuvasi tilannetta, ”he näyttivät pelokkailta”. Kun he palasivat McMurdoon, heidän laitteistonsa eristettiin ja heidät lennätettiin takaisin Uuden Seelannin Christchurchiin erikoiskoneella.

Onko näiden tiedemiesten mystinen katoaminen eräs syistä miksi tiedemiehiä massaevakuoidaan alueelta?

Christchurchin Etelänapamantereen Viraston mukaan, vuonna 2014 Antarktis-tutkimuksen tieteellinen komitea (SCAR) sanoi että se ei ollut ”erityisen hyödyllistä” lähettää satoja tiedemiehiä Antarktikselle.

Se olisi, ei ainoastaan kustannustehokasta, vaan myös paljon tehokkaampaa korvata Antarktiksella työskentelevät tiedemiesryhmät sijoittamalla paikalle pelkkää teknologiaa, kuten sensoreita, keräämään dataa.

Myöhempi Council of Managers of the National Antarctic Programs:n (Comnap) vuonna 2016 julkaistu raportti tuki tätä näkökulmaa.

Perustuen molempiin raportteihin Kansainvälinen Etelänapamantereen Tutkimusyhteisö päätti alkaa evakuoida suuria ryhmiä tiedemiehiä jotka työskentelivät Antarktiksella.

Kaiken tämän omituisen häslingin sattuessa eteläisellä navalla ei yllätä yhtään että heidän viralliset lausuntonsa ovat pelkkää peittelyä. On erittäin mahdollista että he, kuten korkea-arvoinen insinööri, näkivät ja kokivat jo jotain jota alueella oikeasti tapahtuu.

Tässä Linda Moulton Howe tarkastelee sitä mikä on mahdollisesti kaikkein provosoivin tarina Etelänapamantereen tapahtumista.

Blogger Tricks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.