Snowdenin dokumentit osoittavat avaruusolentojen osallistumisen politiikkaamme

Häikäisevässä Venäjän turvallisuuspalvelun (Federal Security Services, FSB) raportissa koskien Edward Snowdenin lähes kahta miljoonaa USA:n puolustusministeriöltä saamaa dokumenttia todetaan, että tämä informaatio tarjoaa ”kiistatonta todistusaineistoa” siitä että ”maan ulkopuolisen älyn agenda” johtaa USA:n kotimaista ja kansainvälistä politiikkaa, ja että se on tehnyt niin vuodesta 1945 asti.

Snowden omin sanoinensa hahmottelee syyn miksi erittäin salainen ryhmä on nämä dokumentit on saanut ja julkaissut varoittamalla, että USA:ssa ”oli itseasiassa kaksi hallitusta: se jonka kansa valitsee, ja toinen, salainen pimeässä toimiva hallitus.”

Siihen kuka tätä ”salaista regiimiä” johtaa, FSB:n asiantuntijat raportissa kertovat, saatiin varmistus kun entinen Kanadan puolustusministeri Paul Hellyer, jolle Venäjän turvallisuuspalvelu antoi pääsyn Snowdenin dokumentteihin, sanoi että ne olivat ”tarkkoja”.

Vaikka puolustusministeri Hellyerin tarkat lausunnot FSB:lle Snowdenin dokumenteista pysyvät salaisina, vähän aikaa hänen ”laajan haastattelun” jälkeen hänelle sallittiin esiintyä Russia Todayn ohjelmassa SophieCo ( katso Hellyerin haastattelu tästä, myös alla) jossa hän järkytti ihmisiä myöntämällä, että avaruusolennot ”ovat vierailleet planeetallamme tuhansia vuosia” ja kuvasi monen tyyppisiä näistä avaruuolennoista, mm. ”Pitkät Vaaleat” jotka työskentelevät USA:n ilmavoimien kanssa Nevadassa.

Eräs tajunnan räjäyttävistä paljastuksista FSB:n raportissa oli, kuinka eräs Venäjän viranomaisia eniten huolestuttavista asioista Snowdenin dokumentissa oli ”varmistus” siitä että ”Pitkät Vaaleat” ovat sama avaruusolentojen rotu joka on Natsi-Saksan nousun taustalla 1930-luvulla.

Raportin mukaan Snowdenin dokumentit lisäksi vahvistavat, että ”Pitkät Vaaleat” tapasivat vuonna 1954 presidentti Dwight D. Eisenhowerin jolloin nykyinen maata johtava ”salahallitus” perustettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.