Steven Greerin paljastustilaisuuden tietovuotaja Michael Herrera: amerikkalaissotilaat käyttävät UFOja aseiden salakuljetukseen

YKSINOIKEUDELLA: Merijalkaväen veteraani rikkoo 14-vuotisen hiljaisuuden ja väittää, että hänen kuusimiehinen joukkueensa näki leijailevan 8-kulmaisen UFOn, jonne tuntemattomat amerikkalaisjoukot lastasivat ASEITA, jotka uhkailivat häntä aseella hänen palvellessaan Indonesiassa vuonna 2009

  • Entinen merijalkaväen sotilas Michael Herrera kertoo DailyMail.com-sivustolle nähneensä aseilla lastatun UFOn palvellessaan Indonesiassa vuonna 2009.
  • Herrera väittää, että ilmavoimien everstiluutnantti sanoi hänelle: ”Et saa puhua tapahtuneesta. Joudut vankilaan tai kuolet”.
  • Hän sanoo saaneensa rohkeutta rikkoa 14 vuotta kestäneen vaikenemisensa uuden UFO-ilmiantajansuojan ansiosta, ja huhtikuussa hän todisti valan alla villistä tarinastaan.

Entinen merijalkaväen sotilas väittää, että hän ja viisi toveriaan näkivät lentävän lautasen, johon lastattiin aseita, kun hän palveli Indonesiassa vuonna 2009 — ja merkitsemättömät yhdysvaltalaiset joukot uhkasivat häntä aseella uhaten.

Tämä villi tarina tulee sen jälkeen, kun ilmavoimien UFO-toimiston ilmiantaja liittyi yhä useampien tiedusteluviranomaisten joukkoon, jotka väittivät, että Yhdysvallat on saanut talteen ja jopa tekee takaisinmallinnusta maahan syöksyneistä tai laskeutuneista ”ei-ihmisten” avaruusaluksista.

Michael Herrera oli 20-vuotias kiväärimies, joka lähetettiin laivaston humanitaariseen operaatioon Sumatran maanjäristyksen ja tsunamin tuhoamalle alueelle vuonna 2009.

DailyMail.comille yksinoikeudella antamassaan haastattelussa hän väittää, että kun hänen kuuden miehen yksikkönsä oli vartioimassa avustustarvikkeiden pudottamista ilmasta Padangin kaupungin ulkopuolelle saman vuoden lokakuussa, hän törmäsi leijuvaan kahdeksankulmaiseen avaruusalukseen, jota Yhdysvaltain salaiset joukot ilmeisesti käyttivät.

Former Marine Michael Herrera tells DailyMail.com that he saw a UFO being loaded with weapons while serving in Indonesia in 2009. He was just 20 at the time 
Entinen merijalkaväen sotilas Michael Herrera kertoo DailyMail.com-sivustolle nähneensä UFOn, joka lastattiin aseilla, kun hän palveli Indonesiassa vuonna 2009. Hän oli tuolloin vasta 20-vuotias.
'The craft was rotating in a clockwise motion while changing colors. It had an audible hum to it, like the sound of a transformer or a guitar amp. It was an octagonal shape with a pyramid at the top of it that was black,' Herrera said 
”Alus pyöri myötäpäivään vaihtaen samalla väriä. Siitä kuului humina, joka kuulosti muuntajan tai kitaravahvistimen ääneltä. Se oli kahdeksankulmainen ja sen huipulla oli pyramidi, joka oli musta”, Herrera sanoi.

14 vuoden hiljaiselon jälkeen Herrera rohkaistui uusien UFO-ilmiantolakien ansiosta ja todisti huhtikuussa valan alla hallituksen UFO-tutkimusryhmälle, All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) -yksikölle, sekä senaatin valiokunnalle.

DailyMail.com vahvisti hänen kertomuksensa oheisnäkökohtia sotilaslähteiden avulla. Herreralla, 33, ei kuitenkaan ole dokumentteja tai valokuvia itse tapahtumasta.

Herrera says he was emboldened to break his 14-year silence by new UFO whistleblower protections and in April testified under oath about his wild story
Herrera sanoo, että uudet UFO-ilmiantosuojat rohkaisivat häntä rikkomaan 14 vuotta kestäneen hiljaisuutensa, ja huhtikuussa hän todisti valan alla villistä tarinastaan.

Herrera sanoo, että uudet UFO-ilmiantosuojat rohkaisivat häntä rikkomaan 14 vuotta kestäneen hiljaisuutensa, ja huhtikuussa hän todisti valan alla villistä tarinastaan.

Denveriläinen liittyi merijalkaväkeen juuri lukion jälkeen. Hän oli palvellut alle kaksi vuotta, kun hänet lähetettiin Filippiineille 31. merijalkaväen retkikunnan jäsenenä auttamaan avun jakamisessa taifuunin jäljiltä.

Kun 7,6 magnitudin maanjäristys iski Sumatraan 30. syyskuuta 2009, hänen 2. pataljoonansa, 5. merijalkaväen merijalkaväen Echo-komppanian 2. joukkue siirrettiin vartioimaan helikopteriavun pudotuksia Padangin kaupungin ympärillä, jota paikalliset kapinalliset olivat ahdistaneet.

Lokakuun 8. päivän tienoilla CH-53-helikopteri pudotti hänet ja viisi merijalkaväen sotilasta kaupungin koillisosassa sijaitsevalle aukealle, ja Herrera kertoi, että he vaelsivat 900 jalkaa ylös harjanteelle asettautuakseen asemiinsa tulevaa avustustarvikkeiden pudotusta varten.

Silloin hän huomasi kukkulan toisella puolella viidakossa oudon esineen.

”Näin jonkin liikkuvan ja pyörivän. Se vaihteli värejä hyvin vaalean mattaharmaasta hyvin tummaan mattamustaan”, hän sanoi. ”Se erottui kuin kipeä peukalo.

Kummallista kyllä, hän sanoi, että heille ei ollut annettu radioita, joten sen sijaan, että he olisivat ilmoittaneet asiasta, he siirtyivät muodostelmassa mäkeä alas tutkimaan, kun Herrera otti valokuvia ja videokuvaa Panasonic-kamerallaan.

”Se oli valtava, jalkapallokentän kokoinen”, Herrera kertoi DailyMail.comille.

’Alus pyöri myötäpäivään vaihtaen samalla väriä. Siinä oli kuultavissa humina, joka kuulosti muuntajan tai kitaravahvistimen ääneltä. Se oli kahdeksankulmainen ja sen huipulla oli pyramidi, joka oli musta.

”Sillä oli ”suomuja”, jotka olivat aluksen ulkopuolella ja jotka peittivät koko aluksen. Siinä oli saumoja ja teräviä reunoja, joiden epäilen olevan ihmisen tekemiä. Mikään siinä ei ollut sileää. Sen pystysuorissa reunoissa oli joitakin paneeleita, jotka olivat kuin Vantablackia.

Hän väittää, että hänen kuuden miehen yksikkönsä törmäsi leijuvaan kahdeksankulmaiseen alukseen, ja merkitsemättömät Yhdysvaltain joukot uhkailivat heitä aseella uhaten. Kuva kohtauksesta on yllä.
Hän väittää, että hänen kuuden miehen yksikkönsä törmäsi leijuvaan kahdeksankulmaiseen alukseen, ja merkitsemättömät Yhdysvaltain joukot uhkailivat heitä aseella uhaten. Kuva kohtauksesta on yllä.
Herrera claims an Air Force lieutenant colonel told him, 'You're not allowed to talk about what happened. You will go to prison, or you will die'
Herrera väittää, että ilmavoimien everstiluutnantti sanoi hänelle: ”Et saa puhua tapahtuneesta. Joudut vankilaan tai kuolet”.
An aerial view of the damage from a 7.6 magnitude earthquake that  struck Sumatra, Indonesia, on September 30, 2009,. Herrera's unit was rerouted to help guard helicopter aid drops around Padang City, beset by violence from local insurgents
Ilmakuva Indonesiassa Sumatralla 30. syyskuuta 2009 sattuneen 7,6 magnitudin maanjäristyksen aiheuttamista vahingoista. Herreran yksikkö ohjattiin auttamaan helikopterien avustuskuljetusten vartioimisessa Padang Cityn ympäristössä, jota paikalliset kapinalliset ovat ahdistelleet.

AARO:n tilastojen mukaan vuosina 1996-2023 tehdyistä UFO-raporteista vain 1 % on monikulmioita (kuten kahdeksankulmio), 2 % levynmuotoisia ja 52 % pallomaisia.

Kongressin jäsenet, joille annettiin tietoja tapauksesta, kuvailivat kuitenkin kahdeksankulmaiseksi esinettä, jonka F-16-hävittäjät ampuivat alas helmikuussa Michiganin Huron-järven yläpuolella sen jälkeen, kun ensimmäinen ohjus oli mennyt ohi.

Herrera väitti, että kun hän ja hänen viisi toveriaan pääsivät 150 metrin päähän aluksesta, kahdeksan mustiin naamiointiliiveihin ja luodinkestäviin liiveihin pukeutunutta miestä, jotka käyttivät M4-kiväärejä, joissa oli Yhdysvaltain eliittijoukoille annetut huippuluokan pimeänäkölaitteistot, väijyivät heitä.

”He osoittivat meitä aseilla”, hän sanoi. ”Kuulimme selvästi, kuinka heidän aseidensa varmistimet kääntyivät pois päältä.

’Keitä v*** te olette? Mitä teette täällä?’ kaksi heistä huusi amerikkalaisella aksentilla, hän sanoi.

’He sanoivat, ettei meidän kuuluisi olla siellä ja että he voisivat tappaa meidät.’

Kun miehet jatkoivat uhkailua, HE ottivat merijalkaväen sotilaiden aseet, heittivät heidän ampumatarvikkeensa pois ja skannasivat heidän sotilaskorttinsa, Herrera kertoi nähneensä muiden lastaavan ”suuria aselaatikoita” ja muita kontteja muunnelluista Ford F350 -kuorma-autoista aluksen alla olevalle lavalle.

”Kun kaksi viimeistä kuorma-autoa sai lastin purettua ja ajoi pois, lavan alaosa nousi maasta noin 10 metrin korkeuteen, ja alus laskeutui sitä vasten, jolloin se tuli yhteen kappaleeksi”, hän sanoi.

”Aluksen kulmissa oli valoja, jotka vaihtelivat sinisen, punaisen, keltaisen ja vihreän välillä.

”Se nousi maasta hieman puiden ohi ja kiiti sitten vasemmalle kohti valtamerta noin 4 000 mailin tuntinopeudella.

”Emme voi uskoa, että tämä on v***tun totta. Pysähdyksestä ei kuulunut mitään ääntä, eikä se häirinnyt puita kuten roottorit tekisivät. Näimme kookospähkinöitä puissa, eikä yksikään niistä häiriintynyt.

Herrera kertoi, että kahdeksan merkitsemätöntä sotilasta antoi heille lataamattomat aseensa takaisin ja marssitti heidät takaisin kukkulan yli, ”kertoen meille yhä, miten he voisivat tappaa meidät”.

”Kun pääsimme kukkulan yli, he käskivät meidän häipyä vittuun täältä älkääkä katsoko taaksenne.”

 

 

Herrera left the Navy in October 2011, his certificate of release showing four years of active duty and medals for 'national defense service', 'global war on terrorism service', 'humanitarian service', 'sea service deployment' and a 'sharpshooter rifle badge'

 

Herrera lähti laivastosta lokakuussa 2011, ja hänen vapautustodistuksessaan on neljä vuotta aktiivipalvelusta ja mitalit ”maanpuolustuspalveluksesta”, ”maailmanlaajuisesta terrorismin vastaisesta palvelusta”, ”humanitaarisesta palvelusta”, ”meripalveluksesta” ja ”tarkkuuskiväärimerkistä”.

Kuusi merijalkaväen sotilasta juoksi takaisin avun pudottamispaikalle, ja tykistökersantti nuhteli heitä, koska he olivat palanneet etuajassa, Herrera kertoi ja lisäsi, että he kaikki vaikenivat häiritsevästä kohtaamisesta.

’Olin helvetin peloissani’, veteraani sanoi. ’Ajattelin: Miten helvetissä minä selitän tämän?’

Takaisin USS Denverillä Herreran yksikköä kuulusteli kontra-amiraali, jota hän ei tunnistanut. Hän sanoi, että oli outoa, että paikalla oli niin korkea-arvoinen upseeri, eikä kukaan heistä taaskaan maininnut lautasmallia ja merkitsemättömiä joukkoja.

Muutamaa päivää myöhemmin he olivat telakoituneet Subic Bayhin Filippiineillä, merijalkaväen sotilas kertoi. Kun hän oli viettänyt illan juopottelemalla kollegoidensa kanssa, hän palasi takaisin ja huomasi, että hänen kameransa kortti ja akku oli poistettu hänen lukitusta kaapistaan, samoin kuin hänen viiden toverinsa puhelimet olivat kadonneet.

Joulukuun 2009 alussa hän oli takaisin Camp Hansenilla Okinawassa Japanissa. Häntä käskettiin ilmoittautumaan toimistoon, jossa hän löysi ilmavoimien everstiluutnantin täydessä univormussa mutta ilman nimilappua.

Hän alkoi sanoa minulle: ”Et saa puhua tapahtuneesta, et edes esimiehellesi, et edes kenraalille”, Herrera sanoi. ’Joudut vankilaan tai kuolet’.

Hän käski minun pitää suuni kiinni ja antoi minulle paperin, jossa oli salassapitosopimus. Muistan vain, että siinä luki ’TS/SCI’, Top Secret/Sensitive Compartmented Information. Ja siinä oli Indonesia.

Kiväärimies kertoi allekirjoittaneensa ja häntä kehotettiin ”painumaan vittuun”.

’Juoksin takaisin kasarmille enkä ole puhunut siitä sen jälkeen. Olen pitänyt sen salassa lähes 14 vuotta. Mutta olen ajatellut sitä joka ikinen päivä.

Hän lähti laivastosta lokakuussa 2011, ja hänen vapautustodistuksensa mukaan hän oli ollut neljä vuotta aktiivipalveluksessa ja hänellä oli mitalit ”maanpuolustuspalveluksesta”, ”maailmanlaajuisesta terrorismin vastaisesta palveluksesta”, ”humanitaarisesta palveluksesta”, ”meripalveluksesta” ja ”tarkkuuskiväärimerkistä”.

Herrera tienasi yrittäjänä useita miljoonia dollareita ja johtaa nyt yksityistä turvallisuusalan yritystä nimeltä Valkyrie Eye.

Joulukuussa voimaan tulleet uudet UFO-ilmiantosuojat saivat entisen merijalkaväen sotilaan vihdoin kertomaan tarinansa.

Ilmavoimien entinen tiedustelu-upseeri David Grusch antoi kamerahaastattelun, jossa hän väitti, että Yhdysvaltain hallituksella on hallussaan useita pudonneita "ei-inhimillisiä" aluksia.
Ilmavoimien entinen tiedustelu-upseeri David Grusch antoi kamerahaastattelun, jossa hän väitti, että Yhdysvaltain hallituksella on hallussaan useita pudonneita ”ei-inhimillisiä” aluksia.
New UFO whistleblower protections enacted in December prompted the ex-marine to finally tell his story. A Pentagon chief told a first-of-its-kind NASA hearing that unidentified metallic orb UFOs have been spotted 'all over the world'
Joulukuussa voimaan tulleet uudet UFO-ilmoittajien suojajärjestelyt saivat entisen merijalkaväen sotilaan vihdoin kertomaan tarinansa. Pentagonin päällikkö kertoi NASA:n ensimmäistä kertaa järjestämässä kuulemistilaisuudessa, että tunnistamattomia metallipalloisia UFOja on havaittu ”kaikkialla maailmassa”.

Viime vuoden vuotuinen sotilasrahoituslakiesitys, National Defense Authorization Act (NDAA), sisälsi uuden kohdan, jonka mukaan ilmiantajat voivat raportoida Pentagonin AARO-tiimille aiemmin julkistamattomista UFO-ohjelmista, jotka koskevat ”materiaalin talteenottoa, materiaalianalyysejä ja käänteisrakentamista”, ilman pelkoa siitä, että heitä voidaan asettaa syytteeseen turvallisuusvalansa ja salassapitosopimustensa rikkomisesta.

Herrera kertoi vuonna 2017 tavanneensa UFO-aktivisti tohtori Steven Greerin konferenssissa, ja Greer auttoi taivuttelemaan hänet puhumaan ja yhdisti hänet kongressin ja AARO:n työntekijöihin aiemmin tänä vuonna.

Herrera aikoo myös kertoa tarinansa Greerin järjestämässä lehdistötilaisuudessa Washington DC:n National Press Clubissa maanantaina yhdessä neljän muun UFO-todistajan kanssa.

Entinen merijalkaväen sotilas väittää, että hänen viisi entistä toveriaan ovat liian peloissaan tullakseen esiin.

Toukokuun 3. päivän tekstiviestissä eräs kirjoitti: ”Tämä vaatii minulta liikaa, eikä se ole riskin arvoista”.

’Se ei ole henkeni tai perheeni vaarantamisen arvoista. Tiedän, että olemme tunteneet kauan, mutta tämä on liikaa pyydetty”. Sinun on lähdettävä pois siitä, missä oletkin, äläkä sotke minua tähän sotkuun. Urani ei ole sen arvoinen, että autan sinua. Älä pyydä minua tekemään tätä paskaa enää koskaan.

DailyMail.com varmisti, että lähettäjä oli merijalkaväen sotilas, joka palveli samassa yksikössä vuonna 2009.

”Se kuulostaa vähän tieteiselokuvalta, mutta se on itse asiassa tieteellinen tosiasia”, Greer kertoi DailyMail.comille. ”Nämä läpimurrot on pidetty hyvin, hyvin salassa, mikä on ollut amerikkalaisten ja koko planeetan vahingoksi.

”Meistä on tärkeää, että yleisö ymmärtää, ettei tämä ole vain typerä tarina pienistä vihreistä miehistä. Tällä on hyvin merkittäviä vaikutuksia ympäristöön, energiaomavaraisuuteen ja maailmanlaajuiseen köyhyyteen.”

Greer ja hänen järjestönsä Disclosure Project saivat kansainvälistä huomiota ja myös pilkkaa vuonna 2001, kun hän kokosi 20 eläkkeellä olevaa ilmavoimien, ilmailuhallinnon ja tiedustelupalvelun upseeria National Press Clubiin kertomaan tarinoitaan poikkeuksellisista UFO- ja avaruusolentokohtaamisista.

Vuoden 2001 konferenssi ei saanut aikaan Greerin toivomia kuulemisia kongressissa.

Leslie Kean, tutkiva journalisti, joka ensimmäisenä toi ilmavoimien ilmiantajan David Gruschin esiin esittämään pomminvarmoja väitteitään tämän viikon tarinassaan tekniikan alan uutissivustolla The Debrief, sanoi New Yorkerin haastattelussa vuonna 2021 suhtautuvansa Greerin lähestymistapaan epäilevästi.

Konferenssissa oli hyviä ihmisiä, mutta jotkut heistä esittivät törkeitä, mahtipontisia väitteitä, Kean sanoi. ’Tiesin silloin, että minun oli lähdettävä pois.’

Grusch on myös tiettävästi julkaissut lausunnon, jossa hän ottaa etäisyyttä Greeriin sen jälkeen, kun Greer väitti tavanneensa Gruschin maaliskuussa 2022 Culpeperissa, Virginiassa.

Otin työni hyvin vakavasti, ja jo varhaisessa vaiheessa annoin eri henkilöille, jotka väittivät, että heillä oli tietoa, mahdollisuuden puhua totuutensa osana arviointiprosessiani, Gruschin kerrotaan sanoneen lausunnossaan, jonka UFO-tutkija Vinnie Adams julkaisi Twitterissä tällä viikolla.

’Pyydän painokkaasti, että Steven Greer lakkaa käyttämästä nimeäni edistääkseen henkilökohtaista agendaansa.’

Entinen päivystyslääkäri käytti vuoden 2001 lehdistötilaisuuttaan seuraavat kaksi vuosikymmentä UFO-todistajien keräämiseen, ja nyt hän on koonnut tietokannan 746 henkilöstä, jotka työskentelevät Yhdysvaltain hallituksen palveluksessa tai liittyvät siihen.

Joillakin heistä on yksityiskohtaisia ja kiehtovia tarinoita, ja he ovat jopa todistaneet AARO:lle. Toiset ovat vain korkea-arvoisia virkamiehiä, jotka ovat antaneet julkisia lausuntoja, joissa myönnetään, että UFOilla voi olla ei-inhimillinen alkuperä. Tietokannan mukaan 76 henkilöä on kuollut.

Lehdistötiedotteen mukaan hän aikoo myös paljastaa ”Disclosure Project Intelligence Archive” -arkiston, jossa on ”yli 5 teratavua hallituksen asiakirjoja, ilmiantajien todistuksia ja laittomasti toimineiden UFO-projektien sijaintipaikkoja”.

Greeristä on tullut kiistelty hahmo jopa UFO-harrastajien keskuudessa, sillä hän on esittänyt kiistanalaisia väitteitä ja veloittanut jopa 3 500 dollaria ryhmäistunnoista, joissa hän väittää opettavansa ja kutsuvansa avaruusolentoja psyykkisiä voimia käyttäen.

Videolla yhdestä hänen ”kontaktitapahtumastaan” Vero Beachissa Floridassa 27. tammikuuta 2015 näkyy Atlantin valtameren yllä valoa, jonka Greer katsoi olevan avaruusolentoja.

Washington Examiner -lehden heinäkuussa 2020 julkaisemassa artikkelissa kyseenalaistettiin, oliko se itse asiassa lavastettu Beech 76 Duchess -lentokoneesta pudotetulla soihdulla, joka lensi tuolloin merellä.

Merkkihenkilöt ovat moittineet Greeriä hänen lausunnoistaan, muun muassa edesmennyt kuudes mies kuussa Edgar Mitchell, joka sanoi Greerin ”ylittävän jatkuvasti tietonsa”, ja entinen CIA:n johtaja James Woolsey, joka kirjoitti, että vuonna 1993 pidetty ”briiffaus”, jonka Greer väitti pitäneensä Woolseylle, oli pelkkä ”vääristynyt kertomus illalliskutsuista”.

Greer kutsui väitteitä ”naurettaviksi ja valheellisiksi” ja sanoi, että hänen maanantainen lehdistötilaisuutensa liittyi todistajiin, ei häneen.

’Antaisin mitä tahansa, jos joku muu tekisi tämän, jotta minun ei tarvitsisi. Mutta en usko, että niin tapahtuu”, hän sanoi.

”Sanon vain, että se, mitä olemme tehneet 30 vuoden aikana, on itsestään selvää.

 

Artikkelin julkaissut dailymail.co.uk

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.