Tehtaillaanko salaisessa alien-tukikohdassa moniraajaisia hybridejä?

Mitä salaliittoteorioihin tulee, Dulcen tukikohta on kärkisijoilla.

UFO-’uskovaiset’ sanovat tukikohdan, joka on maanalainen laitos New Mexicon erämaassa USA:ssa, olevan miehitetty avaruusolennoilla, jotka tekevät äärimmäisiä kokeita, mm. luovat kummia ihmisen ja avaruusolennon hybridejä.

UFO-totuudenetsijöiden kirjoissa on kuvattu tukikohdan olemassaoloa, ja mystisiä kyselytunteja tietoa vuotaneiden entisten työntekijöiden kanssa on pidetty, joista osa on paljastanut salaisuuksia kuolinvuoteellaan.

Edesmennyt kirjailija Commander X, oikealta nimeltään Milton William Cooper, kirjoitti vuoden 1990 kirjassaan The Ultimate Deception että avaruusolennot pyörittävät mystistä aavikkotukikohtaa.

Hän sanoi, ett Yhdysvaltain erikoisjoukot olivat yrittäneet napata tukikohdan kontrolliinsa, mutta 66 miestä oli kuollut erityisen verisen taistelun seurauksena ’Harmaina’ tunnettujen avaruusolentojen ja ihmisten välillä.

Cooper oli myös väittänyt, että tukikohdan alemmat tasot olivat sokkeloisia, joissa siepattuja piinattiin eikä palautettu. Lisäksi ihmis-DNA:ta pilkottiin karmivilla tavoilla uusiksi hybrideiksi.

Dulce Base is alleged to be in New Mexico in an area that looks like a rocky desertscape to the untrained eye (artist's impression)

Dulcen tukikohta on New Mexicossa alueella, joka näyttää kivikkoiselta aavikkomaisemalta harjaantumattomalle silmälle (kuva on taiteilijan näkemys, Getty Images)

Kirjassa Cooper väitti, että hänellä oli todistus mieheltä, joka oli työskennellyt tukikohdassa.

Hän paljasti jättiläismäisen maanalaisen laitoksen, joka ulottui mailien verran syvälle maan sisään, ja osat on yhdistetty toisiinsa nopealla sukkulakuljetuksella.

Gatwickin lentokentältä kuulostavalta alueelta ei löydä tax free -kauppoja, eikä matkailijoita imemässä tuoppia ennen lentoa.

Cooper kirjoittaa, “Dulcessa on ainakin seitsemän eri tasoa, kuudes taso tunnetaan  ‘Painajaishallina’. Tällä tasolla Harmaat tekevät eniten kokeitaan.”

The most vivid allegations about the 'secret base' come in Commander X's 1990 book, The Ultimate Deception

Ronskeimmat väitteet ’salatukikohdasta’ tulevat Commander X:n vuoden 1990 kirjasta The Ultimate Deception

Hän lisää, että yksi silminnäkijä oli “työskennellyt orjaleirillä Harmaiden loitsun alaisena”. Hänen onnistui saada parempi kuva siitä mitä paikan päällä tapahtui sen jälkeen kun hänen mielenhallintansa “haihtui”.

Hän sanoi: “Näin moniraajaisia ‘ihmisiä’ jotka näyttivät puoliksi ihmisiltä, puoliksi mustekaloilta.

”Myös reptiliaaneja, ja karvaisia otuksia joilla oli ihmisten kädet ja ne itkivät kuin vauvat. Myös suuria ihmisliskoja häkeissä.

“Siellä oli ḱarsinoita siivekkäille olennoille, kolmemetrisille jättiläisille ja olennoille, jotka olivat puoliksi ihmisiä, puoliksi linnunkaltaisia.

“Yhdestä kerroksesta tämän alta löytyi rivi toisensa jälkeen ihmisiä, jotka oltiin siepattu eikä heitä oltu koskaan palautettu maanpinnalle. Heitä pidettiin jäädytettyinä kylmäsäiliöissä.”

Few people have spoken about the alleged base or its inhabitants, but the few stories all involve aliens

Muutamat ovat puhuneet väitetystä tukikohdasta tai sen asukeista, mutta tarinoissa vilisee avaruusolentoja (kuva: Getty Images/Collection Mix: Sub)

Mutta Cooper ja hänen pakoon päässyt orjatiedonlähteensä eivät olleet ainoita, jotka ovat puhuneet tästä mystisestä avaruusolentojen keskittymästä.

Vuonna 2009 AlienHub.com-foorumilla, otsikolla ’Kuolemansairas Thomas Edwin Castello paljastaa tietonsa’, oli postaus jossa tukikohdasta puhui mies, joka väitti työskennelleensä siellä turvahenkilöstössä vuosikymmeniä aiemmin.

Ei niin yllättävästi paljon kysymyksiä esitettiin avaruusolennoista, mutta mystinen postaaja ei kertonut paljoakaan muita väitteitä.

Näihin kuului hänen muistonsa siitä, että avaruusolennot käyttivät omituista nestettä ravintonaan, että hän ei ollut varma pesivätkö he itsensä pysyäkseen puhtaina koska hän ei päässyt avaruusolentojen “yksityiskammioihin”, ja että ne pelkäsivät aseita.

Luonnollisesti monet pitivät tekstiä roskana.

Milton William Cooper, who wrote many books about aliens and conspiracy theories under the pseudonym 'Commander X'

Milton William Cooper, joka kirjoitti monia kirjoja avaruusolennoista ja salaliitoista pseudonyymillä ’Commander X’

Ufologi Leonard Stringfieldin sanotaan sanoneen Weekly World Newsin artikkelissa tukeneen väitteitä tukikohdan olemassaolosta. Hän myöhemmin kiisti tämän sanoen: ”En ole eläissäni kuullut tällaista faktojen vääristelyä.”

Valtiotieteilijä Michael Barkun sanoi kylmän sodan ohjusbunkkereiden antaneen alueella syytä huhuille, mutta kuvasi sitä ”houkuttelevaksi legendaksi”.

Hän sanoi puheiden siepatuilla tehdyistä kokeista ja taisteluista avaruusolentojen ja sotilaiden välillä olevan ”kaukana kaikkein härskeimmistä maanalaisista tukikohdista esitetyistä väitteistä.”

Jicarilla Apache Legislative Councilin puheenjohtaja Ty Vicenti, kuitenkin, ”oli hyväksynyt idean Dulcen tukikohdasta, osittain turismin piristämisen takia”.

 

Artikkelin julkaissut Daily Star

Yksi vastaus artikkeliin ”Tehtaillaanko salaisessa alien-tukikohdassa moniraajaisia hybridejä?”

  1. Tukee täydellisesti Philip Schneiderin kertomuksia maan Dulcen maan alaisista tunneleista ja siellä olleista harmaista, tosin hän ei tainnut kohdata kun noita harmaita, eikä vielä nähnyt muita otuksia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.