Todellinen syy Irakin sotaan: Tähtiportti Nibirulle

SADDAMin massatuhoaseet olivat joskus syy George W. Bushin hyökkäykselle Irakiin vuonna 2003.

Mutta noita aseita ei koskaan lopullisesti löydetty — ja kyseenalaiset toisen Persianlahden sodan pönkittämiset riesasivat sekä Bushin että hänen Britannian vastineen Tony Blairin mainetta siitä lähtien.

Miksi nämä kaksi miestä, jotka olivat niin keskittyneitä poliittiseen maineeseen ja perintöönsä, aloittaisivat niin vaarallisen operaation niin epäluotettavissa olosuhteissa?

Eräs australialainen tieteentekijä luulee tietävänsä vastauksen.

Tri. Michael E. Salla uskoo, että ”hämärä asiakirja” jota Bush ja Blair käyttivät Irakiin tunkeutumiselle vuonna 2003 oli peite villimmälle, jopa vielä uskomattomammalle motiiville.

saddam aliens stargate

Salla väittää, että avaruusolennot, jotka hän sanoo tulevan mystisestä kymmenennestä aurinkokuntamme planeetasta nimeltä Nibiru, ovat pitkään olleet yhteydessä irakilaisiin ja iranilaisiin. Tutkimuksessa nimeltä ”Eksopoliittiset perspektiivit ennaltaehkäisevälle sodalle Irakia vastaan” hän sanoo, että on olemassa todisteita pitkäaikaisesta avaruusolentojen mukanaolosta alueella, joka ulottuu aivan Sumerian sivilisaation alkuaikoihin, joka muinoin vallitsi vehreitä alueita Eufrat-virran rannoilla.

“Bushin hallinto tunnusti, että Husseinilla oli erittäin, erittäin arvokasta ja relevanttia informaatiota koskien planeettamme muinaishistoriaa.” — Tri Michael E. Salla

Hän lainaa historioitsija Zecharia Sitchinin väitteitä ”Nephilim”:stä, noin 200 avaruusolennon ryhmittymästä joka kapinoi heidän esimiehiään, ”Elohim”, vastaan, ja jotka olivat interaktiossa — mahdollisesti jopa loivat — Maapallon varhaisen sivilisaation.

Nämä väitteet ovat keskeisiä sille idealle, että Nibiru on erittäin eksentrinen kiertoradaltaan, joka saapuu Maapallon lähellä vain tiettyinä aikoina — kiertorata liikkuu jossain Marsin ja Jupiterin välillä, mutta suurimman osan ajasta se viettää elliptisellä radallaan aurinkokunnan pimeydessä.

Nibiru-hypoteesia osittain tukee astronomien Chad Trujillo ja Scott Sheppard työ, jotka vuonna 2014 esittivät mahdollisuuden suurelle planetaariselle kappaleelle luimuilla aurinkokuntamme reunoilla.

Heidän hypoteesinsa ei kuitenkaan mahdollista sitä, että yli Maapallon kokoinen planeetta voisi haahuilla asteroidivyöhykkeeseen.

Kuitenkin, Salla on varma siitä että kaksi avaruusolentojen ryhmää, joita hän kollektiivisesti kutsuu nimellä Annukai, säännöllisesti vierailisi ihmiskunnan luona 3600-vuotisessa syklissä, joka menee yksiin planeetan Maapallon kanssa lähestymisen kanssa. Eräillä näistä missioista, vuonna 1991, hän sanoo, USA:n ilmavoimat vahingossa ampui alas Annukai-aluksen F-16 -hävittäjällä Persianlahden sodassa. UFO jonka USA:n valtio haluaa kovasti itselleen.

Salla teoretisoi, että tehtävänä oli aktivoida ”tähtiportti”, joka on piilossa Irakissa, mahdollisesti Enzun ”Mustan Zigguratin” alla, joka joskus oli pahamaineisen sumerilaisen noidan Gimil-ishbin pesäpaikka. ”Se on vähän kuin välitön avaruus-aika -matkustuksen tapa jossa ihmiset välittömästi teleportataan paikasta toiseen”, hän selittää. Jos tähtiportti oltaisiin saatu päälle, Salla kirjoittaa, se antaisi Saddamille pääsyn Nibiruun ja kehittyneisiin Annukain aseisiin.

Ja juuri tämä tähtiportin uhka, Sallan mukaan, oli se joka sai USA:n ja Britannian luonnostelemaan ”hämärän asiakirjan” peitteeksi planeettainväliselle sodalle.

”Bushin hallinto tunnusti, että Husseinilla oli erittäin, erittäin arvokasta ja relevanttia informaatiota koskien planeettamme muinaishistoriaa”, Salla väittää. ”Joko teknologiaa tai tekstejä, jotka periaatteessa vahvistavat tämän, ja hän aikoi julkaista tämän tiedon kaikille kansoille.” ”Mielestäni se oli iso syy siihen miksi Bushin hallinto meni Irakiin, estääkseen Husseinia paljastamasta tätä informaatiota ja myös saadakseen sen haltuun itselleen.”

Salla sanoo, että muut vallat ovat omien tiimiensä kanssa etsineet tähtiporttia. Hän sanoo: “Hussein kontrolloi maata eteläisessä Irakissa, ja sallii Saksan johtaa kaivauksia Urukissa, kun taas USA:n johtama koalitio kontrolloi ilmatilaa ja tarkkailee tilannetta.“

Bushin hallinto haluaa kontrolloida Irakin maaperää saadakseen Urukin kaivaukset haltuunsa, kaivaa sieltä esiin tähtiportti ja läheisesti tarkkailla sitä. Tätä vastoin Hussein haluaa löytää ja aktivoida tähtiportin hänen omaksi kunniakseen ja oletettavasti koko ihmiskunnan hyödyksi.”

Mutta, tottakai, kuukauden mittainen Operation Iraqi Freedomin salamasota tarkoitti näiden kaivausten loppua, sekä loppua Sallan hypoteettiselle avaruuskäytävälle Nibirun ja Maan välillä.  Oliko se koskaan olemassa? Niistä harvoista ihmisistä jotka olivat sellaisessa asemassa että he olisivat voineet sanoa varmaksi, suurin osa oli häviäjien puolella ja nyt kuolleita. Voittajat — Bush ja Blair — erittäin epätodennäköisesti koskaan vahvistavat sellaisen planeettainvälisen peittelyn olemassaoloa.

 

Artikkelin julkaissut Daily Star

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.