Top5 UFOjen törmäyspaikat Roswellin lisäksi

Lähes 70 vuotta sitten lentävä lautanen laskeutui Roswelliin, New Mexicoon ja loppu on historiaa. Vai pitäisikö sanoa mysteeriä? Vähän sen jälkeen kun sanomalehdet julkaisivat otsikkonsa lentävän lautasen laskeutumisesta Roswelliin, havainto selitettiin sääilmapallona.Picture

Kohtalokkaan päivän jälkeen kaikenlaisia kansitarinoita on ehdotettu, mutta ufologit eivät kiistele Roswellista nykypäivänä. Loppujen lopuksi Roswell ei ollut maailman ainoa UFO-törmäyspaikka. Hopean värinen lautasenmuotoinen alus ja harmaat, telepaattiset avaruusolennot tuppaavat vierailemaan (ja valitettavasti törmäämään) planeetallemme uskomattomalla tahdilla. Usko tai älä, on olemassa paljon enemmän tapauksia kuin nämä:

1. Haudattu avaruusolento Teksasissa: 1897

PictureOletetun avaruusolennon ruumiin hauta, kuva Lori Martin

Huhtikuussa 1897 jättiläismäinen ”ilma-alus” lensi Teksasin maalaistilan yllä, ja sitten arkaillen näyttäytyi ja törmäsi lähelle tuulimyllyä suuren rysäyksen kuuluessa. Paikalliset tutkivat alusta ja löysivät kuolleen ja ruhjoutuneen olennon siitä, jolla oli hieroglyfein koristeltua materiaalia päällään. Kyläläiset hautasivat avaruusolentoparan hautausmaalle. Vaikka journalisti syytti kyläläisiä törmäyksen väärentämisestä, kukaan ei kyennyt osoittamaan sitä todeksi, ja silminnäkijät ovat siitä lähtien puhuneet siitä. Valitettavasti armeijan hautavierailun jälkeen kukaan ei ole kyennyt tutkimaan asiaa pidemmälle. Aurora, Teksasin hautausmaa on kuitenkin edelleen turistinähtävyys.

2. Elävä avaruusolento löydetty Unkarista: 1996

Picture
Salaiset slovakialaisten ufologien MUFONille vuotamat tiedostot

Picture
Kapteeni Attila Dobay, pilotti joka hyppäsi pois heittoistuimen laukaisulla törmtessään avaruusolentojen alukseen

 

Maaliskuussa Texas UFO Sightings sai käsiinsä useita korkean tason salaisia hallituksen dokumentteja, jotka Slovakian ufologit olivat vuotaneet MUFONille. He olivat otettuja tilaisuudesta saada olla mukana paljastamassa tiedostoja ja jakamassa niitä UFO-yhteisölle. Tiedostot kuvaavat uskomattoman törmäyksen unkarilaisen pilotin ja avaruusolentojen aluksen kanssa syyskuussa 1996, ja tämän jälkeen tapahtuneen elävän avaruusolennon noutamisen, sekä kaikki interaktiot tuon mukana. Avaruusolento ei kommunikoinut hänen ”kaappaajiensa” kanssa ja tuntui odottavan pelastusta.

3. Elävä avaruusolento noudettu Etelä-Afrikasta: 1989

PictureVuodettuja tiedostoja | kuva: disclose.tv

Kuten Unkarissa ja Roswellissa, toinen pieni metrin pituinen harmaa, karvaton, telepaattinen humanoidi saatiin talteen törmänneestä UFOsta (tarkemmin yli sata metriä leveä hopeanvärinen lautasenmuotoinen esine) autiomaassa Etelä-Aftrikan ja Botswanan rajalla toukokuussa 1989. USA:n ilmavoimat menivät tutkimaan (Operation Silver Diamond), ja dokumentit vuodettiin nettiin. Case on debunkattu viime vuosina, USA:n hallitus on sanunut että UFO oli vain satelliitti joka tuli takaisin kiertoradalle.Mutta kuten voitte kuvitella, ufologit eivät usko tätä selitystä. Ja heidän ei varmaan tulisikaan.

4. UFO ja avaruusolento talteen Arizonassa: 1953

PictureKuvaus | kuva: openminds.tv (Michael Schratt)

Insinööri oli erikoistoimeksiannolla USA:n ilmavoimissa kun hänet vietiin salaiseen tukikohtaan (jonka uskotaan olevan Kingman, Arizona) bussilla jonka ikkunat olivat tummennettu. Kun hän pääsi lokaatioon, hän näki kymmenenmetrisen alumiinisen aluksen, joka oli upotettu hiekkaan, sekä vähän yli metrin pituisen humanoidin olennon, jolla oli päässään kypärä ja avaruusasu.

5. UFO-törmäys salattiin meteorina Pennsylvaniassa: 1965

PictureMalli törmänneestä esineestä | kuva: wikipedia

Joulukuussa 1965 satoja silminnäkijöitä Pennsylvaniassa, Michiganissa, ja Ohiossa todistivat UFOn törmäyksen. Suuri esine matkasi taivaalla kuusi minuuttia ennen sen törmäämistä maahan, ja kun se niin teki, äänivallin murtuminen ja shokkiaallot tuntuivat ympärilä. Oli myös raportteja sinisistä vilkkuvista valoista. Hallitus sanoi nopeasti että kyseessä oli meteori, kuitenkin tämä on vain peitetarina, sillä todellinen tutkimus tehtiin nimellä ”Project MoonDust.”

 

Artikkelin julkaissut Texas UFO Sightings

Yksi vastaus artikkeliin ”Top5 UFOjen törmäyspaikat Roswellin lisäksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.