Tri. Steven Greerin vastine DNI:n UFO-raporttiin

Kirjoittanut tri. Steven Greer

DNI:n ”UAP”-raportti: UFO-salaus 2.0

DNI:n raportti niinkutsutuista UAP:sta (keksitty psyop-termi, jolla sekoitetaan totuus) on, kuten ennustettu, perinteinen Yhdysvaltain hallituksen salaus, mutta pienellä lisäjäynällä.

1940-luvun puolivälistä lähtien Yhdysvaltain (ja muidenkin maiden) hallitus on yksinkertaisesti kieltänyt aiheen tärkeyden. Project Blue Bookin avulla Condonin raportin ja muiden lavastettujen operaatioiden avulla valtio on yksinkertaisesti kieltänyt koko asian olevan ”totta” tai mitenkään merkittävä.

Tällä kertaa UFO-salaus 2.0:ssa DNI:n raportti peräänkuuluttaa lisää ”tutkimusta”. Epäilemättä tämä tulee olemaan lavastettua ja käsinukke-esitys niinkuin 1960-luvun Condonin ”raportti”, jonka aikaan professori Condon Coloradon yliopistosta sai palkkaa CIA:lta, ja meillä on dokumentit tämän osoittamiseksi.

Mutta tällä kertaa niinkutsutut lisätutkimukset aloitetaan yhdellä alkuoletuksella, joka on totta, sekä kolmella suurella valheella:

Tosi alkuoletus on, että UFOt ovat todellisia, eivätkä pelkästään  muiden alusten tai ilmiöiden virhehavaintoja.

Ja kolme suurta valetta:

Ensinnäkin: Että me emme tietäisi mitä UFOt ovat. Me tiedämme. Kursorinen tutkimus nykyiseen, olemassaolevaan todistusaineistoon, todistuksiin jne. osoittaa sen mitä Lockheed Skunkworksin johtaja Ben Rich totesi vuonna 1986: että on olemassa kahden tyyppisiä UFOja: ”meidän”, eli ihmisten rakentamia antigravitaatioaluksia, sekä avaruusolentojen aluksia. Siinä se.

Toisena: Että Yhdysvalloilla ei olisi mitään aluksia tai teknologioita, jotka voisivat toimia niinkuin UAP:t. Tämä on yksinkertaisesti sen faktan peittelyä, että 1950-luvun puolivälistä lähtien salaisissa erikoisohjelmissa (Unacknowledged Special Access Projects, USAP:t) on ollut tällaisia toimintakykyisiä, salaisia aluksia. Nämä alukset on olleet käytössä salaisissa operaatioissa 60 vuoden ajan, mm.  laittomissa, lavastetuissa ”avaruusolentojen” kidnappauksissa ja kidutustapauksissa, jotka tunnetaan myös  ”avaruusolentojen sieppausten” nimellä. Tiedusteluviranomaiset ovat tunnustaneet sellaisten false flag -operaatioiden tapahtuneen ja se tehtiin myös 1980-luvulla julkaistussa CIA-dokumentissa (kts. The Cosmic Hoax, joka tulee ulos pian).

Lisäksi sellaisten UFOjen energia- ja voimanlähdeteknologiat, sitten kun ne paljastetaan, johtaisivat öljy-, kaasu-, hiili- ja ydinvoiman ja muiden uuden energiatalouden energiajärjestelmien käytön lakkaamiseen. Tämä olisi Maapallon pelastus ja mahdollisesti ihmiskunnan suunta pitkällä aikavälillä, mutta tämä tarkoittaisi korruptoituneen globaalin eliitin ja oligarkkien loppua, jotka tällä hetkellä planeettaa pyörittävät.

Viimeisenä, sellainen todenmukainen paljastus paljastaisi samalla keinot, joilla nämä samat USAP:hin liittyvät oligarkit jatkaisivat huijausta, ja lopulta vakuuttelisivat haavoittuvalle kansalle ”avaruusolentojen uhkaa”. Tämä huijaus, joka alkoi 1950-luvulla, on ollut osa pitkään jatkunutta salaista armeijan strategiaa yhtenäistää kaikki kansat, ei rauhanomaisesti, vaan sotilaallisesti toimiessaan tähän huijausuhkaan reagoimiseksi.

Tästä pääsemmekin kolmanteen suureen valheeseen: Siihen että UAP:t olisivat uhka ”kansalliselle turvallisuudelle”. Mitä roskaa! Jos avaruusolentojen uhka olisi todellinen, me olisimme kuulleet siitä heti sinä päivänä kun ensimmäinen atomipommi räjäytettiin. Ensimmäinen CIA-johtaja Roscoe Hillenkoetter sanoi kirjeessä, että UFOjen ympärillä oleva SALAILU on uhka kansalliselle turvallisuudelle — EIVÄT UFOt — poislukien ihmisten itse rakentamat, joita käytetään false flag -operaatioissa, petkuttamaan jopa korkea-arvoisia sotilasjohtajia. Tämä suuri vale on keskeinen pitkäaikaisessa armeijan strategiassa: vakuuttaa maailmalle, että meidän tulee yhdentyä, ei rauhanomaisesti tai todelliseen yhteyteen, vaan ulkoista uhkaa vastaan. Tämän seuraus: globaali totalitaarinen supervalta, joka yhdistää maailman ”avaruusolentojen uhkaa” vastaan, aivan kuten Werner von Braun varoitti.

Tulee muistaa, että DNI:n raportin ovat kirjoittaneet voivat olla täysin tietämättömiä tästä kaikesta. Miten se on mahdollista? USAP:ien luonne on sellainen, että vain projektissa mukana olijat edes tietävät sen olemassaolosta. Olen henkilökohtaisesti briiffannut maailman johtajia, puolustusministereitä, CIA-johtajaa, DIA:n johtajaa ja pääesikunnan tiedustelujohtajaa, muiden muassa — joista KAIKKI ovat saaneet kieltävän vastauksen päästä käsiksi USAP-tietoihin — ja joitain on uhkailtu suoraan jopa asian puheeksi ottamisen johdosta.

Siispä nykyisellä DNI:llä mahdollisesti on tai sitten ei saatavilla tiedustelutietoa tai edes pääsyä USAP:hin. Varmasti muutamilla kongressin jäsenillä on — ja ne, joilla on, ovat hyväksyneet USAP:ien laittoman luonteen. TÄMÄ on se varsinainen kansallisen turvallisuuden uhka, niinkuin ensimmäinen CIA-johtaja sanoi. USAP:ien äärimmäisen salainen ja lapasesta karannut luonne, josta presidentti Eisenhower meitä varoitteli, on varsinainen uhka kansalliselle turvallisuudelle — ja maailmanrauhalle.

Meidän tulee kaikki liittyä yhteen rohkaisemaan kansanedustajiamme ja johtajiamme jokaisessa maassa tutustumaan ja tutkimaan Disclosure Projectin todistusaineistoa. Kirjoittakaa heille tänään! Ja me tarvitsemme lisää urheita tietovuotajia, jotka astuvat esiin yksityiskohtaisen tiedon kanssa näistä laittomista operaatioista. Jos olet sellainen henkilö, ota meihin heti yhteyttä SiriusDisclosure.com-sivujen kautta.

On tullut universaalin rauhan aika, sodan tulee loppua. On tullut aika uudelle puhtaan, rajoittamattoman energian maailmalle, jossa oikeudenmukaisuus kuuluu kaikille. On tullut aika hyväksyä lopullisesti sopimus, jolla kielletään kaikki aseet avaruudessa — ja säilytetään rauha avaruudessa ikuisesti. Tämä on meidän toimintakutsumme — ei mikään veruke jälleen uudelle valtion feikkitutkimukselle, jonka johtopäätökset on määrätty ennalta edistämään salaisuuksien vartijoiden rikollista agendaa.

On tullut aika muutokselle, todelliselle edistykselle ja uudelle maailmalle, jossa ihmiskunnan tulevaisuutta ohjaa rauha, ei sota ja valheet.

Steven M. Greer LT

Perustaja, The Global Disclosure Project

27. kesäkuuta 2021

Washington DC

Yksi vastaus artikkeliin ”Tri. Steven Greerin vastine DNI:n UFO-raporttiin”

  1. Yhdysvaltalainen ufologi, Tri Steven Macon Greerin, joka perusti maapallon ulkopuolisen älykkyyden tutkimuskeskuksen ja tiedonantoprojektin (Csetin) vuonna 1990 ja luomaan diplomaattiseen tutkimukseen perustuvan aloitteen maan ulkopuolisten sivilisaatioiden kontaktoimiseksi.

    Tässä omassa kirjoituksessaan Steven Greer Cseti & Sirius Maailmanlaajuisessa tiedonantoprojektissa paljastaa selkeästi hankkimansa luokitellut UFO-UAP tiedot. Mielestäni tämä kirjoitus voi sisältää tärkeää totuus tietoa ufologialle ja ihmiskunnalle. Jostain syystä luotan Steven Geeriin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.