Trumpin virkaanastujaispuhe viittaa UFO-paljastukseen ja salaisiin avaruusohjelmiin

Virkaanastujaispuheessaan, joka otti kantaa Washingtonin poliittisen elämän omaan lehmään ojassa, presidentti Donald Trump puhui tulevaisuudesta jossa ihmiskunnalla on vapaa pääsy kehittyneisiin teknologioihin, joita on käytetty salaisissa avaruusohjelmissa. Trump näytti viittaavan näiden ohjelmien virallisen paljastuksen USA:lle ja maailmalle tuomiin etuihin, ja hän aikoi haastaa näitä ohjelmia piilottelevien edut.

Joulukuussa 2016  hän oli sanonut historioitsija Douglas Brinkleylle että hän aikoo kirjoittaa itse lyhyen puheen, täten ilmaisten että sisältö tulee olemaan hänen itsensä luomaa.

On epätodennäköistä, että Trumpin puheen kirjoittajat olisivat kiillottaneet hänen sanomaansa ja lisänneet muutaman retorisen kuorrutuksen korostamaan niitä pointteja, joita hän halusi kertoa lopullisen puheen eri harjoitusversioissa. Jokatapauksessa hänen virkaanastujaispuheensa sisältö paljastaa paljon siitä mitä Trump ajattelee tulevaisuudesta ja toivoo saavuttavansa presidenttikaudellaan.

Puheensa alkuvaiheessa Trump teki selväksi, että Washingtonin politiikka hyödyttää vaan pientä vaurasta eliittiä koko populaation sijaan:

Liian kauan pieni ryhmittymä valtiomme pääkaupungissa on niittänyt hallituksen kylvöä samalla kun kustannukset on sysätty kansan harteille. Washingon kukoisti, mutta kansa ei saanut osuutta sen vauraudesta. Poliitikot menestyivät, mutta työpaikat katosivat ja tehtaat suljettiin. Valtaapitävät suojelivat itseään, mutta eivät maamme kansalaisia. Heidän voitoistaan ei ole tullut teidän voittoja. Heidän riemusaattonsa eivät ole olleet teidän riemusaattojanne. Ja vaikka he juhlivat valtiomme pääkaupungissa, ympäri maatamme kärsivillä perheillä ei olllut paljon mitä juhlia.

Trump vakuutti kampanjansa sitoutuvan amerikkalaisen tuotantoteollisuuden elvyttämiseen ja tuomaan hyväpalkkaiset työpaikat takaisin. Hän ilmoitti vastalauseestaan vapaakauppasopimuksille, jotka ovat johtaneet monien jenkkikorporaatioiden tehtaiden sulkemiseen USA:ssa samalla kun ne tuovat takaisin maahan halvalla tuotetut tuotteet suurella voitolla pienelle ryhmälle, joka hyötyy Washingtonin lobbaamisesta:

Yksitellen tehtaat on suljettu ja ne ovat jättäneet rantamme, ajattelematta ollenkaan miljoonia ja miljoonia amerikkalaisia työntekijöitä. Keskiluokkamme vauraus on riistetty heidän kodeistaan ja jaeltu ympäri maailmaa.

Puheensa loppua kohden Trump möläytti lauseen, joka sisältyy hänen kaikkein pidemmälle menevään visioon tulevaisuuden Amerikasta ja sen kansalaisista.  Hän sanoi:

Me seisomme uuden vuosituhannen syntymähetkellä, valmiina avaamaan avaruuden mysteerien lukko, vapauttamaan planeettamme tautien kurjuudesta, ja ottamaan käyttöön tulevaisuuden energiat, teollisuudenalat ja teknologiat.

Trumpin käyttämä termi “avaamaan avaruuden mysteerien lukko” saattaa olla pelkkää retorista kuorrutetta, jolla hän näyttää määrätietoisuutensa NASAn avaruusohjelman elvyttämiseksi ja kasvavan avaruusteollisuuden avustamiseksi. Vaihtoehtoisesti kyseessä on vihje siitä, että avaruudessa on tapahtumassa paljon muuta kuin mistä meille on kerrottu.

Viittaus “lukon avaamiseen” kertoo siitä että nämä mysteerit pidetään erittäin salaisten ohjelmien pimennossa, ja kuinka hänellä armeijan ylipäällikkönä on avain niihin, ja miten hän aikoo käyttää niitä tulevaisuudenvisionsa edistämiseen. Jälleen hän signaloi aikomuksestaan kohdata Washingtonissa piileskelevä “pieni ryhmä” joka hyötyy näiden asioiden kansalta salaamisesta.

Seuraava Trumpin käyttämä lause edelleen tuo esiin mahdollisuuden että hän on tietoinen kehittyneistä parannusteknologioista joita on kehitetty salaisten ohjelmien kätköissä.

Silminnäkijät ovat kuvanneet kehittyneitä parannusteknologioita, joita on käytetty salaisissa avaruusohjelmissa, jotka kykenevät regeneroimaan raajoja ja sisäelimiä, ja parantamaan minkä tahansa taudin. Esimerkiksi eläköitynyt ilmailualan insinööri William Tompkins sanoo että vuodesta 1967 vuoteen 1971 hän työskenteli TRW Corporationille, joka oli kehittänyt “elämää pidentävän” lääkkeen joka kykeni parantamaan minkä tahansa taudin, ja fyysisesti nuorentamaan ihmisiä.

Lääketieteen tutkijat kuten geneetikko tri. David Sinclair ovat julkisesti osoittaneet nuorentumisen olevan tieteellisesti mahdollista eikä mitään scifiä. Hän sanoo että testaaminen ihmiskoehenkilöillä on vain muutaman vuoden päässä, eikä tajua sitä että läpimurrot on saavutettu salaisissa ohjelmissa jotka menevät viiden vuosikymmenen päähän.

Trump lisäsi myös, että hän suunnittelee “ottamaan käyttöön tulevaisuuden energiat, teollisuudenalat ja teknologiat.” Oliko tämäkin puheen kirjoittajan retorista kuorrutetta, vai viittasiko hän kehittyneisiin avaruusohjelmien teknologioihin?

Puhuessaan “tulevaisuuden teknologioista” Trump ilmeisesti aikoo tehdä enemmänkin kuin tuoda takaisin perinteisen tuotantoteollisuuden luodakseen uusia työpaikkoja. Jos jotkut kehittyneistä teknologioista, jotka ovat olleet salaisissa avaruusohjelmissa käytössä, kuten antigravitaatio ja vapaa energia tehtäisiin julkisiksi, tämä aiheuttaisi vallankumouksen auto-, ilmailu- ja energiateollisuudessa. Kymmeniä miljoonia työpaikkoja luotaisiin yksistään USA:n.

Trump on luvannut nopeasti saavuttaa kampanjatavoitteensa ja virkaanastujaispuheensa vision. Tuntuu siltä, että hänelle on kerrottu kehittyneistä avaruusteknologioista jotka amerikkalaisilta on pidetty salassa. Uutena armeijan ylipäällikkönä hän nyt pitelee käsissään näiden salaisuuksien vapauttamisen avaimia, johdattaen meidät “uudelle vuosituhannelle” virallisen paljastusprosessin kautta, joka todellakin “Tekee Amerikasta Jälleen Suuren.”

 

Artikkelin julkaissut Exopolitics.org

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.