UFO-paljastuksen todistajavideoita

Keskiviikkona toukokuun 9. päivänä 2001 yli 20 armeijan, tiedustelupalvelun, hallituksen, yritysmaailman ja tiedemaailman silminnäkijää astuivat esiin Washington DC:n pressiklubilla kertoakseen UFOista, avaruusolentojen aluksista, ulkoavaruuden elämänmuodoista sekä kehittyneistä energia- ja siirtovoimateknologioista. Ensikäden todistajat hallituksen dokumenttien ja muun todistusaineiston tukemana kertovat epäilemättä näiden ilmiöiden todellisuudesta.

Lue lisää tästä tapauksesta: http://disclosureproject.org/

 

  • The Disclosure Project on voittoa tavoittelematon tutkimusprojekti joka on vuodesta 1993 eteenpäin, aloittaessaan nimellä Project Starlight, tunnistanut korkean tason armeijan, hallituksen ja muiden silminnäkijöiden UFO- ja avaruusolentotapauksia.
  • Tähän päivään asti sadat silminnäkijät ovat nähneet tapauksia ympäri maailman. Nämä ovat toimineet joka ikisen armeijan aselajin piirissä, NRO:ssa, DIA:ssa, CIA:ssa, NASA:ssa, sekä entisen Neuvostoliiton maissa ja muissa virastoissa ja maissa. Yli 100 on videoitu. Nelituntinen videotiivistelmä todistuksista ja yli 500 sivun dokumentti on saatavilla joka sisältää lainauksia tästä historiallisesta tilanteesta.
  • Ei ole todisteita siitä, että nämä maapallon ulkopuoliset sivilisaatiot ovat vihamielisiä ihmiskunnalle tai maapallolle. Sen sijaan todistukset kertovat että monet heistä ovat huolissaan ydinaseista ja avaruuden aseistamisesta, sekä ihmisten sotaisuudesta. SIksi yhteistyöpohjainen politiikka ja laki tulee välittömästi saada lyötyä läpi jotta luodaan puitteet näitä aluksia vastaan hyökkäämisen kieltämiselle.
  • Välitön kongressin, Valkoisen talon ja YK:n toiminta on tarpeellinen sallimaan minkä tahansa ja kaikkien silminnäkijöiden todistamisen valan alla niin, että rehellinen ja avoin UFO-paljastus voidaan saada toteutetuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.