UFO-paljastuksen veteraani kertoo

Lisa Haven haastattelee TheBlackVaultin John Greenewaldia. Miksi USA:n valtio ei julkaise virallista lausuntoa UFOista ja avaruusolennoista?

John Greenewald on eräs kaikkein omistautuneimmista UFO-tutkijoista planeetalla. Yli 22 vuotta sitten, vuonna 1996, hän aloitti tutkimukset koskien USA:n valtiota 13-vuotiaana. Hän otti kohteikseen sellaisia laitoksia kuin CIA, FBI, Pentagon, ilmavoimat, armeija, laivasto, NSA, DIA, ja monet muut.

Greenewald käytti Freedom of Information Actia (FOIA) saadakseen haltuunsa tietopyyntöjen avulla yli kaksi miljoonaa sivua dokumentteja. Tähän arkistoon kuuluu myös informaatiota liittyen UFOihin, JFK:n murhaan, kemiallisiin & biologisiin aseisiin, ydinaseisiin, mielenhallintaan ja huippusalaisiin aluksiin. Hän otti miljoonat sivut ja rakensi näistä sivuston nimeltä The Black Vault.

Julkiseksi tehdyt ennen salaiset dokumentit paljastavat, että UFO-aihe on yksi kaikkein salatuimmista ja hämärimmistä aiheista, jonka kanssa USA:n valtio on joutunut toimimaan koskaan. Jokainen kappale käsittelee eri virastoja ja niiden dokumentteja, ja Greenewald käy läpi sen miksi jotkut paperit ovat relevantteja tämän massiivisen salailun paljastamisessa.

Julkiseksi tehtyjen dokumenttien lisäksi Greenewald käy läpi kamppailua, joka on hänet tuonut tänne asti. Yksikään toinen aihe ei ole osoittanutut niin vaikeaksi, ja hän on lähettänyt yli 8000 tietopyyntöä koneiston edustajille.

Hän tapaa skeptikoita ja käy läpi sitä miksi jotkut näiden argumenteista eivät voi pitää paikkaansa.

Tsekkaa Johnin verkkosivu osoitteessa https://www.theblackvault.com/

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.