EU for UAP

UFO-raportti luovutetaan kongressille TÄNÄÄN

MYSTERY WIRE —Pentagonin UFO-raportti tulisi olla kongressin käsissä jo nyt. Ei ole tiedossa tuodaanko raportin julkinen versio kaiken kansan saataville. Mutta joitain asioita raportista tiedetään jo, mitä raporttiin tullaan ja ei tulla ottamaan mukaan.

UAP-toimikunta, jonka kongressi on virallisesti perustanut vuonna 2020, sai kuusi kuukautta aikaa koostaa katsaus kymmeniä vuosia vanhaan mysteeriin, mikä varmasti on ollut aikamoinen urakka. Asiaa on vaikeuttanut se, että raporttia kirjoittivat ainoastaan kaksi ihmistä, jotka molemmat tekivät sitä osa-aikaisina.

Mitä me tiedämme

Ensinnäkin, on kaksi raoprttia, pidempi salainen versio, joka on kirjoitettu kongressille, ja toinen, paljon lyhyempi versio, joka annetaan kansalle.

Toiseksi, raportti ei tule sanomaan, että avaruusolennot ovat jo täällä. Roswellin törmäyksestä tai Area 51:n avaruusaluksista ei tule olemaan mainintaa. Eikä se tule analysoimaan avaruusromua tai avaruusolentojen ruumiita.

Kolmanneksi, molemmat raportit keskittyvät hyvin dokumentoituihin tapauksiin, joissa armeijan henkilöstö on kohdannut tunnistamattomia aluksia, joilla näyttää olevan teknologiaa joka on meille aikaisemmin tuntematonta, jota Amerikan arsenaalissa ei (kuulemma, suom. huom.) ole, lähtien vuoden 2004 Nimitzin kohtaamisesta.

Jo julkaistut UFO-videot ovat maailmalla tunnettuja, mutta kansa ei ole koskaan nähnyt Nimitzin lentotukialukselta talteen saatua sensoridataa.

Ensimmäinen kattava analyysi Nimitzin kohtaamisesta saatiin valmiiksi vuonna 2009, dokumentti jonka Mystery Wire julkaisi kolme vuotta sitten.

Laivasto, jolla salattu sensoridata on, silti pitää pastillin muotoisia UFOja vuosilta 2004 ja 2015 aidosti tunnistamattomina.

On ainakin 120 muuta yhtä hämmentävää tapausta, joita UAP-toimikunta on tutkaillut, joista monista on olemassa valokuvia ja videoita.

Raportti tulee jättämään avoimeksi kysymyksen näiden alusten alkuperästä, vaikka Kiina ja Venäjä tuskin olisivat sellaista teknologista loikkaa saaneetkaan aikaan.

Yksi mahdollinen suositus toimikunnalta kongressille on, että UFO-tutkimuksesta tehtäisiin täysirahoitteista ja pysyvää.

 

Artikkelin julkaissut Mystery Wire

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.