Ummo-planeetan asukkaat saapuvat maapallolle

UFOjen ja paranormaalin tutkija Mundo Desconocido tarjoaa infoa jota ei ole julkisesti ollut kauheasti jaossa. Se kertoo planeettamme nykytilanteesta ja sen muuttumisesta avaruusolentojen siirtokunnaksi. Informaatio on peräisin Ummo-nimisen planeetan asukkailta, ummiiteilta.

Ummiitit ovat mainittu UFO-tapauksena jo artikkelissa kirjasta Secrets of the UFO.

Onko planeetallemme saapunut avaruusolentoja? Ja jos on, miksi se on salattu julkisuudelta?

Minkälaiset olennot ovat saapuneet tänne? Mitkä ovat niiden tavoitteet? Mikä on tämän hetken tilanne?

Tiedot on tarjonnut ummiittien sivilisaatio. Nämä olennot väittävät olevan UMMO-nimiseltä planeetalta, joka kiertää punaista kääpiötähteä Wolf 424 (Neitsyen tähtikuviossa).

Maapallolle ne saapuivat maaliskuun 28. päivänä 1950 ja laskeutuivat lähelle La Javie’a Ranskan Alpeille.

Niiden laskeuduttua ne naamioivat itsensä niin että ihmiset eivät tunnistaneet niitä, ja sitten alkoivat ottaa yhteyksiä ensimmäisiin ihmisiin. Ne tutkivat planeettaa: tapoja, kulttuuria, kieltä jne. ennen kuin he tarjosivat dataa useille ihmisille planeetallamme, johon kuului eri osa-alueita heidän planeettansa tieteestä, teknologiasta ja yhteiskunnasta.

Tämän jälkeen 1990-luvun puolessa välissä José Luis Jordán Peña tunnusti olevansa ummiittien sivilisaation luoja ja ilmiön lietsoja.

Huolimatta Jordan Peñan väitteistä, on silti olemassa ryhmiä jotka uskovat tähän, kuten Bolivialainen ‘Hijas de Ummo’. Toinen ryhmä ‘Ummo sciences’ väittää seuraavansa tiukkaa tieteellistä menetelmää jolla eräs henkilö ryhmässä väittää saaneensa käännetyksi Ummon kielen, ja että se eroaa kaikista maapallon kielistä.

On paljon kysymyksiä joihin Mundo Desconocido vastaa seuraavalla mielenkiintoisella videolla.

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.