USA:n ilmavoimien eversti paljastaa avaruusolentojen mukanaolon Apollo 13 -tehtävässä

Siitä lähtien kun ensimmäistä kertaa teimme kuuhun matkaamisen unelmistamme totta, on ollut olemassa ristiriita. Jotkut uskovat suurimman osan laskeutumiskuvamateriaalista olevan huijausta, ja jotkut uskovat että me emme koskaan menneet sinne, huolimatta siitä että paljon on todistusaineistoa siitä että me oikeasti nin teimme. Mutta tässä tulee hankala kohta — osa eri Apollo-tehtävien kuvamateriaalista on itseasiassa väärennetty tai retusoitu. Monet sisäpiiriläiset ovat myös syyttäneet NASAa tällaisen tekemisestä, mutta, perustuen tietoon siitä mitä meillä on tällaisista lähteistä, ja monista muita, ongelma ei ole siitä ettemmekö olisi menneet kuuhun, vaan enemmänkin se mitä me löysimme — ja piilotimme kansalta — kun me sinne pääsimme.

Itse asiassa, Venäjän hallitus on syyttänyt USA:ta kuvamateriaalin piilottamisesta. Viraston sisäpiiriläiset kuten Norman Bergrun (hänen työstään on olemassa lisätietoa täällä), tai Bob Dean, USA:n armeijan sotilasmestari, joka myös palveli NATO:n Supreme Headquarters Allied Powers Europe (SHAPE):ssa tiedusteluanalyytikkona, ovat vain muutamia.

“Hyvät naiset ja herrat, hallitukseni, NASA, jonka monet muut meistä USA:ssa sanovat tarkoittavan Never A Straight Answer, tuhosi 40 filmirullaa koskien Apollo-ohjelman kuulentoa, laskeutumista kuuhun, ja kävelyä siellä. He pyyhkivät, Herran tähden, 40 rullaa filmiä noista tapahtumista. Me puhumme useista tuhansista yksittäisistä freimeistä, joista niinkutsutut viranomaiset ovat päättäneet ettei teillä ole oikeutta nähdä niitä. Voi, ne olivat ’disruptiivisia’, ’sosiaalisesti epähyväksyttäviä’, ’poliittisesti epähyväksyttäviä’. Olen raivoissani. Olen eläköitynyt sotilasmestari. En ole koskaan ollut tunnettu siitä että minulla olisi pitkä pinna.”  (lähde)

Mitä oikein kuussa sitten on, se pysyy mysteerinä monelle. Esimerkiksi tri John Brandenburg, joka oli myös kuuhun kohdistuneen Clementine-tehtävän varajohtaja (lähde: sivu 16),  joka oli osa yhteistä avaruusprojektia ohjuspuolustus-organisaatio (Ballistic Missile Defence Organization, BMDO) ja NASA jotka menivät etsimään vettä kuun navoilta vuonna 1994, paljastivat että kyseessä olikin itseasiassa valokuvatiedustelutehtävä jolla tutkittiin kuun pimeällä puolella sijaitsevia rakennuksia — rakennuksia jotka sinne on laittanut joku muu.

Brandenburg on myös työskennellyt hallitukselle eri projekteissa kaikkein korkeimmilla turvallisuusluokituksilla. Hän on työskennellyt Rocket Plume Regolith Interactionsin parissa kuussa ja Marsissa,  rakettimoottorien vorteksidesignin parissa sekä Sakharov-Kaluza-Klein yhtenäisyyskentän teorian parissa, Hän myös keksi mikroaalto-sähkö-lämpö-plasmamoottorin käyttäen vettä avaruusrakettimoottorissa.

Voit kuunnella hänen luentojaan tästä missä hän menee syvemmälle avaruusolentojen kysymykseen.

Kuten näet, nämä ovat vain muutama monista korkeasti kunnioitetuista ihmisistä jotka yrittävät kertoa maailmalle, että jotain omituista on käynnissä.

Apollo 13

“Pian sen jälkeen eläköidyin ilmavoimista, ja pidin edelleen yhteyttä ystäviini ja tuttaviini eri tukikohdissa.Eräs Col Parker avaruuskomentokeskuksesta… mainitsi tapauksen jonka myöhemmin varmistin todeksi. Avaruusalus meni pelastamaan Apollo 13:a, ja he olivat Apollo 13:n mukana sen matkalla kuuhun ja takaisin, ja kahtena kertana he ajattelivat että heidän tarvitsee siirtää miehistö avaruusalukseen. Mutta he näkivät heidän olevan turvallisesti maapallolla.”

Ylläoleva lainaus on eversti Ross Dedricksonilta, joka 1950-luvulla oli vastuussa ydinaseiden varastoinnista AEC:lle sekä näiden turvallisuustiimeistä. Hänellä oli urallaan myös muita tärkeitä tehtäviä.

Hän on yksi sadoista armeijan sisäpiiriläisistä varmennetuilla tausoitlla, jotka ovat saaneet julkisuutta tri Steven Greerin Disclosure Projectissa. Hänen todistuksensa UFOista — erityisesti UFOista ja ydinaseista — voidaan vahvistaa suurella määrällä tietoa ja todistusaineistoa joka on nykyään saatavilla. (Lue lisää näistä kohtaamisista täältä.) Monet sisäpiiriläiset ovat tehneet useita näyttäytymisiä pressiklubissa saadakseen välitettyä tämän tiedon maailmalle. Viimeisin tapaus on Citizens Hearing on Disclosure,  joka tapahtui muutama vuosi sitten.

Apollo 14:n astronautti tri Edgar Mitchell, kuudes ihminen joka käveli kuussa, on eräs monista entisistä NASAn työntekijöistä jotka ovat puhuneet tästä aiheesta. Hän on myöntänyt että “on ollut törmänneitä aluksia, ja ruumiit on saatu talteen” sekä että ”me emme ole yksin universumissa, ne ovat tulleet tänne jo pitkän aikaa.” Muutama vuosi sitten pressiklubilla hän kannusti ihmisiä ”lukemaan kirjoja, lukemaan tarustoja, ja alkaa ymmärtää sitä mitä on ollut käynnissä, koska ei ole epäilystäkään siitä etteikö meidän luonamme oltaisi vierailtu.” (lähde)

Hän oli myös tri Greerin mukana useissa kokouksissa puhumassa tästä Pentagonissa. Hän on myöntänyt tämän Greerin elokuvassa “Sirius Disclosure.”

Toinen lainaus johon monesti tykätään viitata on tämä entisen NASAn astronautin ja Princetonin fysiikan professorin tri Brian O’Learyn:

“On olemassa määrättömästi todisteita siitä että meihin otetaan yhteyttä, että sivilisaatiot ovat vierailleet luonamme jo pitkän aikaa, että niiden ulkonäkö on omituinen minkäänlaisen länsimaisen katsantokannan mukaan, että nämä vierailijat käyttävät tietoisuuteen perustuvaa teknologiaa, ne käyttävät toroideja, ne käyttävät pyöriviä magneettilevyjä niiden moottorijärjestelmissä, joka tuntuu olevan yhteinen nimittäjä UFO-ilmiölle.” (lähde)

Alla on video Dedricksonin todistuksesta.

 

Artikkelin julkaissut Collective Evolution

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.