Uusi dokumentti paljastaa avaruusolennot

Jos avaruusolennot ovat olemassa, me tulemme lopulta saamaan niistä tietoa. Miten me saamme selville? Mitä ne haluavat? Nämä ovat niitä kysymyksiä jotka herättävät mielikuvituksemme jokainen päivä. Voisiko vastaus kysymyksiin tulla dokumentin muodossa? Jos käytetty kieli, jolla elokuvaa The Phenomenon on mainostettu, ehkä se onkin mahdollista.

James Foxin ohjaama The Phenomenon, jonka lukijana toimii Peter Coyote, on uusi dokumentaari, joka kattaa yli 70 vuotta UFO-historiaa. Se käyttää “aiemmin ennennäkemätöntä kuvamateriaalia” ja haastatteluja korkeilta valtion virkamiehiltä (kuten entinen senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid ja entinen Valkoisen talon henkilöstöpäällikkö John Podesta) kertomaan tarinansa. Elokuva “alkaa esittämällä, että on olemassa järkyttävä ‘salainen historia’” koskien UFOja, ja loppuu “epämukavaan, väistämättömään johtopäätökseen: ‘Me emme ole yksin.’”

Rohkeita väitteitä — ja ollaksemme reiluja, me emme ole edes nähneet vielä elokuvaa. Mutta perustuen pelkkään mahdollisuuteen yksistään, Gizmodo on innoissaan saadessaan yksinoikeudella julkaista elokuvan trailerin.

“25 vuotta tunnistamattomien ilmailmiöiden tutkimisen jälkeen minulla on vastassani se väistämätön fakta, että ne ovat todellisia, ne ovat ympäri maailmaa, ja mahdollisesti me puhumme tietoisuuden muodosta joka kokee myös maailmamme ja vaikuttaa elämiimme voimakkain tavoin”, Fox sanoi lehdistötiedotteessa. “Tiimimme on kasannut kaikkein uskottavimmat todistajat ja todistusaineiston ympäri maailmaa joka saa kaikkein vankkumattomimmatkin skeptikot tulemaan väistämättömään johtopäätökseen siitä, että me emme ole yksin.”

Ollaan kuitenkin rehellisiä. Vaikka Fox olisi tuonut oikean avaruusolennon haastateltavaksi koko elokuvan pituudelta, ihmiset eivät siltikään olisi vakuuttuneita. Olettaen että hän ei kuitenkaan tee niin, elokuvan The Phenomenon haasteena tulee olemaan uusien avaruusolentoja koskettavien tarinoiden paljastaminen ja mahdollisesti saada ihmiset kyseenalaistamaan omat uskomuksensa. Kukaan ei odota tämän elokuvan todistavan yhtään mitään. Mutta se on yksinkertainen odotus, ja melkein vaatimus, että elokuva suuntaa keskustelun avaruusolennoista uusille urille, ja tuntuu melkein varmalta että se tulee tämän tekemään.

The Phenomenon tulee olemaan teattereissa syyskuussa. Käy katsomassa virallisella verkkosivulla tästä lisätietoja. Jakelijana toimii 1091 Media, jossa mahdollisesti tiedot Suomen ensi-illoista..

Artikkelin julkaissut Gizmodo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.