EU for UAP

Uusi UAP-salailun lopettamista ajava verkosto perustettu

Tämä on uuden EU:n alueella toimivan UFO-aktiivien verkoston perustamistiedote. Verkostolla ei vielä ole kotisivua, ja kaikki aktiviteetti on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa. Seuraa siis Twitteriä ja Youtubea ja TikTokia. Julkaisemme tällä sivustolla verkoston tiedotteita suomeksi.


Kaikkialla maailmassa viimeisen 3 vuoden aikana jokaisen alan tutkijat ovat alkaneet tehdä yhteistyötä vuoden 2017 New York Timesin artikkelin tiimoilta. Artikkeli rapotoi tunnistamattomien ilmailmiöiden (UAP, paremmin tunnettu myös UFOina) tutkimusryhmästä Yhdysvaltain puolustusministeriössä, joka tunnetaan paremmin nimellä ”Advanced Aerial Threat Identification Program”. Luis Elizondon, ohjelman entisen johtajan, todistus ja Chris Mellonin, entinen puolustustiedustelun johtajan vara-assistentti, tarjoama materiaali käynnistivät prosessin, joka on tänäkin päivänä toiminnassa, kiitos heidän vaivannäön, vaikka aiheeseen liittyvä stigma on edelleen olemassa yhteiskunnassamme, mikä estää silminnäkijöitä, armeijassa ja siviilissä, puhumasta.

EU for UAP on ruohonjuuritason kansalaisaloite, joka pyytää Euroopan Unionia luomaan tieteellisen ja julkisen tutkimuksen komitean, joka keskittäisi 27 jäsenvaltion keräämät tiedot tunnistamattomista ilmailmiöistä. Aikana jolloin ihmiskunta tarvitsee puhtaita, uusia energianlähteitä, ja pääsyn avaruudesta löytyviin mineraaleihin, kehittyneiden teknologioiden tutkimus, kuten UAP-toiminta on meille näyttänyt, voi muutaman vuoden sisällä tuoda meille uuden puhtaiden ja luonnonmukaisten teknologioiden teollisen vallankumouksen, mikäli poliittiset voimat ja tutkimuslaitokset toimivat sen mukaisesti, ja suorittavat tiedeyhteisön liikekannallepanon.

Menneinä aikoina useat aloitteet ovat epäonnistuneet tekemään julkisiksi armeijan tekemiä UFO-tutkimuksia, jotka ovat järjestyksessä heti konkreettisten tieteellisten UFO-todisteiden jälkeen seuraavana. Nämä verkostot eivät ole kuolleet, vaan uinuvat, ja ne ovat olemassa kaikkialla siellä missä tutkijat ovat kerääntyneet kollektiiveiksi tukemaan heidän vaatimuksiaan. Kiinnostus tätä aihetta kohtaan ei koskaan kuole.

Näiden ilmiöiden varsinainen alkuperä on tuntematon, ja useat esimerkit siitä miten armeija on tutkinut aihetta viimeiset 70 vuotta näyttävät meille, että tämä ei ole ongelma sotilaille, vaan tieteentekijöille. Ei ainoastaan muutamille, vaan kaikille heistä. Neuvostoliiton tiedemaailman romahtaminen kertoo, että kun he rajoittivat tiedemaailman tutkijoiden kommunikaatiota, heidän piti työskennellä kollektiivisesti eri tutkimusalojen ideoiden ja käsitteiden parissa niistä toisilleen keskustelemalla avoimesti. Kuten entinen kansallisen tiedustelun johtaja John Ratcliffe sanoi, joissain tapauksissa näitä UAP-ilmiöitä ei voi selittää mitenkään, ei luonnollisina, ulkomaalaisten vihollisten tai amerikkalaisten omina ilmiöinä. Vaikka hypoteesi ei-inhimillisestä älystä jouduttaisiinkin validoimaan, tri. Pierre Lagrangen syvällinen tutkimus Orson Wellesin Maailmojen Sodan aiheuttamasta paniikkimytologiasta on näyttänyt vuosia, että populaatio reagoisi kaoottisesti mikäli hypoteesi osoittautuisi todeksi.

Ensimmäinen EU for UAP -aloitteen askel on luoda jokaisen eurovaalialueen kattava vapaaehtoisten kansalaisten verkosto, jotta saadaan katettua kaikki Euroopan Parlamentin jäsenvaltioiden edustajat suoraan ja kerätä akateemisia tutkimuksia UAP:sta näillä alueilla tutkimuskorpuksen luomiseksi, mikä noudattaa tieteellistä metodia, sekä armeijan koulutettujen tarkkailijoiden UAP-raporttien arkisto. Tuo korpus palvelee yhteisenä perustana avoimelle dialogille instituutioiden, lehdistön, hallinnon ja kansan välillä, ja täten sen tulee saavuttaa äärimmäinen laajuus. Kun korpus on saatu kasattua, verkosto aktivoi paikalliskontaktit ja tuottaa aallon, joka seuraa sitä mitä nyt tapahtuu USA:ssa ja Britanniassa, mikä hyötyy myös julkisen mielipiteen muuttumisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.