Väite: Presidentti Eisenhowerilla oli kolme salaista tapaamista alienien kanssa

Helmikuun 20-21. päivänä 1954 presidentti Eisenhowerin virallisesti ollessa lomalla Kaliforniassa, USA:n 34. presidentti ‘katosi’ ja hänet ilmeisesti vietiin Edwardsin ilmatukikohtaan salaiseen tapaamiseen toisesta maailmasta tulleiden vierailijoiden kanssa.

president eisenhower aliens

Vuosien ajan hallitusten ympäri maailman on sanottu salailleen Maan ulkopuolisen elämän olemassaoloa. Tuhansia UFO-havaintoja on tehty vuosien mittaan ja ne on sivuutettu salaliittona.

Kuitenkin kaikki voi muuttua silloin kun todisteita saadaan haltuun.

Entinen Pentagonin konsultti (muiden muassa) väittää, että presidentti Eisenhowerilla oli KOLME salaista tapaamista kolmen eri avaruusolentojen rodun kanssa.

Sanotaan, että Eisenhower vietiin Edwardsin ilmatukikohtaan silloin kun hän virallisesti oli  ‘kadonnut.’

Luennoija ja kirjailija Timothy Good sanoo, että Yhdysvaltain 34. presidentti tapasi kolme kehittynyttä avaruusolentojen rotua New Mexicossa vuonna 1954.

Avaruusolentojen tapaaminen tapahtui telepaattisia viestejä käyttäen.

Timothy Goodin mukaan avaruusolentojen tapaamisen näki omin silmin monet ihmiset.

‘Avaruusolennot ovat saaneet sekä muodollisen että epämuodollisen yhteyden tuhansiin ihmisiin ympäri maailman kaikilta elämänaloilta’  Timothy Good sanoi.

‘Voin kertoa, että vuonna 1954 presidentti Eisenhowerilla oli kolme kohtaamista, järjestettyä tapaamista avaruusolentojen kanssa, jotka pidettiin ilmavoimien tukikohdissa, mm. Hollomanin ilmatukikohdassa New Mexicossa.’

On tunnettua, että presidentti Eisenhower uskoi avaruusolentojen olemassaoloon. Hänen kohtaamisensa tapahtui samalla kun  ‘upseereille’ sanottiin, että presidentti oli lomalla Palm Springsissa, Kaliforniassa helmikuussa 1954.

Presidentti Eisenhowerin väiteetään tavanneen Maan ulkopuolelta tulleita, ’pohjoismaiselta’ näyttäneitä vierailijoita. Hän allekirjoitti kuitenkin sopimuksen Harmaiden avaruusolentojen kanssa.

Toinen sisäpiiriläinen, joka kommentoi Eisenhoweria ja hänen tapaamistaan oli Philip Schneider.

Philip Schneider oli geologi ja insinööri Yhdysvaltain valtiolla, joka oli mukana maanalaisten tukikohtien rakentamisessa armeijan insinöörien kanssa.

Hän oli myös yksi kolmesta ihmisestä, joka selvisi vuoden 1979 tulitaistelusta suurten Harmaiden ja amerikkalaissotilaiden välillä Dulcen maanalaisessa tukikohdassa.

Dulcessa Schneiderin mukaan “harmaat” humanoidiolennot työskentelivät rinnakkain amerikkalaisten teknikoiden kanssa.

Vuonna 1954 presidentti Dwight Eisenhower allekirjoitti sopimuksen kolmen avaruusolentojen rodun kanssa, Schneider sanoi konferenssissa vuonna 1995.

Vaihdossa avaruusolentojen teknologiaa vastaan Eisenhower suostui antamaan luvan avaruusolennoille siepata rajallinen määrä ihmisiä kokeiden tekemiseen Maapallolla ja avaruudessa.

Schneiderin mukaan avaruusolentojen antama teknologia, joka oli osa tätä vaihtokauppaa, sisälsi eräänlaista metallia, joka on lähes tuhoutumaton.

Sanotaan, että lehdistötilaisuudessa vuonna 1995 Schneider jopa esitteli palasen tätä mystistä ‘alienmetallia.’

 

Artikkelin julkaissut Humans Are Free

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.