Viihdeteollisuus tekee pilkkaa Maapallon ulkopuolisesta elämästä

UFO-tutkimus on 75-vuotisen uransa aikana ollut kohteena kaikenlaisille tiedusteluoperaatioille, jotka pyrkivät pilkkaamaan kehittyneen teknologian ja maapallon ulkopuolisten sivilisaatioiden käsitteitä.

Mutta nyt riippumaton UFO-tutkimus on päässyt niin lähelle totuutta, että he ovat käynnistäneet syvätiedusteluohjelman, jota kuvataan mielenhalllinta- ja tietoisuudenkaappausteknologiana. Tämä teknologia kohdistuu epävakaisiin ja vaarallisiin yksilöihin, jotka ovat henkilökohtaisten ja rahallisten paineiden alla ja näin suostuvat mihin vain. Heidät yritetään saada astumaan esiin varmentamattoman tiedon tai sensaatiomaisten tarinoiden kanssa, joilla pyritään lokaamaan UFO-uskottavuutta ja saamaan kontrolli riippumattoman tutkimuksen narratiivista.

Käynnissä on massiivinen psykologinen markkinointi/viihde/tiedusteluoperaatio joka pyrkii harhauttamaan vakavan tutkimuksen, ja se voi olla osa suurempaa vakavan UFO-tutkimuksen tahrintakampanjaa, johon lukeutuu myös tutkimukset salaisesta avaruusohjelmasta.

Tämä uusi kehitys on koordinoitu ponnistelu jolla luodaan feikkejä UFO-julkimoja, jotta saadaan huomio siirrettyä aidosta tutkimuksesta muualle. Monet new age -tieteisfantasiat ja UFO-havainnot, erityisesti Youtubessa, esitetään totuutena

Meidän on suhtauduttava vakavasti tähän uuteen sysäykseen, sillä se on koordinoitu yritys luoda valheellista UFO-julkisuutta aidosta tutkimuksesta harhauttamiseksi. Monet uuden ajan tieteisfantasiat ja UFO-havainnot, erityisesti YouTubessa, esitetään totuutena ilman vahvistavia todisteita, mikä on yhteinen pyrkimys lannistaa laillista tutkimusta.

Erinomainen esimerkki tällaisesta salakavalasta ohjelmasta on luotettavien lähteiden mukaan heidän yrityksensä estää aito tutkimus salaisesta avaruusohjelmasta, jota on kehitetty yleisön tietämättä ja jonka avulla triljoonia ”puuttuvia” dollareita on ohjattu avaruusinfrastruktuuriin.

Vakavia tutkimuksia puuttuvista triljoonista ja salaisesta avaruusohjelmasta on mennyt sivu suun, koska niiden narratiivi on muokattu valheelliseksi. Lisäksi he ovat muuttaneet salaisen avaruusohjelman disneyhenkiseksi, new age -tyyliseksi, hyväntahtoiseksi aikamatkustavaksi ET-saduksi sekä käyttäneet henkilöitä, jotka ovat heidän mielenhallintaohjelmansa vaikutuksen alaisia, levittämään manipuloituja ja totuudenvastaisia tarinoita ja videoita tästä aiheesta.

Vaikuttaa siltä, että UFO-/avaruusolentoilmiötä/salaista avaruusohjelmaa koskevaa aihetta manipuloidaan ja saastutetaan tarkoituksella. Kun tämä omituinen yritys on ohi, useimmat ihmiset eivät ehkä edes tunnista UFOjen ja salaisen avaruusohjelman tutkimusalaa.

Pätevien tutkijoiden, kuten Dark Journalistin Daniel Lisztin, aiheesta tekemä perusteellinen tutkimus on nähtävissä täällä, täällä ja täällä.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.