CIA ja kaukokatselu: Project Stargate

Kirjoittanut John Greenewald

Taustaa

Project Stargate oli kattotermikoodinimi useille alaprojekteille, jotka Yhdysvaltain hallitus oli perustanut tutkimaan väitteitä psyykkisistä ilmiöistä, joilla on potentiaalia sotilas- ja kotimaan käytössä, erityisesti “kaukokatselua”: kyky psyykkisesti “nähdä” tapahtumia, paikkoja tai informaatiota suurten etäisyyksien takaa.

Nämä projektit olivat toiminnassa 1970-luvulta vuoteen 1995, ja ne olivat pääosin DIA:n ja CIA:n hommia. Projektit pyörivät varhaisen meediotutkimuksen jälkeen, jota tekivät Stanford Research Institute (SRI), Science Applications International Corporation (SAIC), American Society for Psychical Research sekä muut meediotutkimuslaboratoriot.

Monen vuoden tappelun jälkeen CIA on koostanut Stargatessa kerätyn tutkimusmateriaalin julkistettavaksi. Materiaalia on 89 901 sivua.

Vaikka monet yksityiset yritykset ovat halunneet hyötyä tästä julkisesti saatavilla olevasta materiaalista, The Black Vault laittoi koko kokoelman jakoon ilmaiseksi.

Huomio: CIA alunperin valitsi PAHIMMAN mahdollisen tavan luetteloida ja arkistoida tämä informaatio — he tekivät sen tuhansina monisivuisina .tif-tiedostoina.

Joulukuussa 2020 The Black Vault konvertoi alkuperäiset .tif-skannit etsittäviksi .pdf-dokumenteiksi. Molemmat optiot ovat saatavilla alla.

Dokumenttiarkisto

CIA:n Stargate-kokoelma — DVD:n koko  sisältö — 89901 sivua

.pdf-kokoelma

.zip-tiedosto jossa 89 901 sivua 12 301 tiedostossa [6.61GB] — Huom: Tämä on iso tiedosto. Paina oikeaa hiirennappia ja valitse “tallenna nimellä…” ja tallenna kovalevylle.

.pdf-kokoelma — Selailtava verkkohakemisto  — Huom: Tämä on yllä esitetyn .zip-tiedoston selailtava hakemisto. Tämä on tässä, jotta voisit katsella tiedosto tiedostolta ja ettei sinun tarvitse ladata koko .zip-sivua.

Alkuperäinen .tif-kokoelma

Alla on lista kansioita, jotka ovat suoraan otettu DVD:ltä. Alunperin kokoelma on julkistettu 15 CD-levynä, mutta myöhemmin konvertoitu DVD:ksi. Tiedostot ovat monisivuisia .tif-tiedostoja, joissa on mukana (yleensä käyttökelvottomia) .txt-tiedostoja “konvertoitua tekstiä.” Dokumenttien tekstikonversioprosessi oli huonolaatuinen, ja se on suurilta osin käyttökelvoton. Kuitenkin tiedostot on tässä mukana referenssinä.

Näiden dokumenttien lukemiseen vaaditaan katseluohjelma, joka tukee monisivuisia .tif-tiedostoja. Jos ohjelma ei tue monisivuisuutta, näet ruudulla vain yhden sivun.

Tiedostojen katseluun suositellaan esim. ilmaista IRFAN View -ohjelmaa.

Dokumentit on luetteloitu, klikkaa levyn numerolinkkiä, pääset tietueindeksiin (avautuu uuteen ikkunaan).

Stargate #1

Stargate #2

Stargate #3

Stargate #4

Stargate #5

Stargate #6

Stargate #7

Stargate #8

Stargate #9

Stargate #10

Stargate #11

Stargate #12

Stargate #13

Stargate #14

Stargate #15

 

Artikkelin julkaissut The Black Vault

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.