Jättiläisolento aiheutti kuumotusta Meksikossa

Paikalliset väittävät nähneensä jättiläisolennon San Luis Potosín läheisellä vuorialueella Huastecassa, Meksikossa, ja he jopa kuvasivat olennon kännyköillään.

Silminnäkijän raportti: ”Olin aviomieheni kanssa, leikin lapsemme kanssa, kun kuulin pamauksen, kuin räjähdys. Sitten katsoimme mäen suuntaan, josta me luulimme äänen tulleen. Me luulimme sen olevan maanvyörymä”, sanoi rva Antonia, joka ei voinut uskoa näkemäänsä: pitkä, laiha mies. ”Kuin jättiläinen.”

”Kello oli noin puoli kuusi iltapäivällä; olin erittäin peloissani. Aviomieheni sätti minua, mutta kun hän näki sen ’jutun’, hän pelästyi ja sanoi että meidän tulisi lähteä talosta, vaikka me olimme todella kaukana.” Tämä on nuoren intiaaninaisen kertomus, joka väittää nähneensä jotain omituista — suuren olennon, jättiläismäisen.

Antonian tarina sopii todistukseen, jonka toinen ”Ojo de Aguan” asukas on antanut, paikan joka sijaitsee Ciudad Vallesin lähellä San Luis Potosín Huastecan alueella.

Tapaus aiheutti kuumotusta ja epävarmuutta asukkaissa Ténekin intiaanialueella, kun jättiläinen möyri vuorilla. Uutiset kiersivät valokuvien kera. Ottaen huomioon tapauksen aikaansaaman mielenkiinnon, tutkimuksia aiheesta on pyydetty.

Agustín Hernándezin, intiaanialueen edustajan, antaman lausunnon mukaan paljon on ollut puhetta massiivisesta hahmosta, joka on ilmaantunut vuorialueelle.

Useimmat Tének-vuorten asukkaat, erityisesti ”Ojo de Aguassa”, ovat ilmaisseet huolensa tapahtumista.

Heimon vanhimmat uskovat näihin olentoihin eniten, mutta he ovat pysyneet hiljaa. Useimpien viranomaisten mukaan tällaisia havaintoja ei ole koskaan tehty aiemmin, mikä on aiheuttanut paljon keskustelua. Muut tarinat viittaisivat heimon sisäiseen sopimukseen ”olla hiljaa”.

Kiitos Inexplicata (Käännös Scott Corrales, IHU ja kiitokset Claudio Moralle) – Kuva: Inexplicata – el sol de san luis.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Yksi vastaus artikkeliin ”Jättiläisolento aiheutti kuumotusta Meksikossa”

  1. Herää kysymys tuliko jättiläisolento UFO:lla? Kuvan laatu on aika huono, kun älypuhelimen kamera on tarkoitettu lähinnä vain lähikuvaamiseen kuten selfie kuvaamiseen. Kuvan laatu huononee entisestää jos kuvataan moninkertaisen ikkunan läpi ja vielä kilometrien päähän huonossa valaistuksessa. Olennon massiivinen muoto, kuvio, hahmo näkyy kyllä selvästi.

    Onko kuvan taustalla UFO, vai jotain muuta rakennetta? Suurikokoinen kumartunut olento näyttää jotenkin isojalalta. Tulee tietysti mieleen, onko isojalat yhteydessä ufoihin? Jos nåin on niin varmasti isojalkoja vaikea löytää metsämaastosta etsimällä, tai edes riistakameralla jos kyse on enemmänkin avaruusolennoista kuin maassa elävistä olennoista. Jos kuvan laatu olisi parempi voisi enemmän varmuudella sanoa että vuorialueella on myös UFO.

    ”Silminnäkijän raportti: ”Olin aviomieheni kanssa, leikin lapsemme kanssa, kun kuulin pamauksen, kuin räjähdys.”

    Pamaus tai räjähdys voisi kyllä viitata ufoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.