NASA panee lähetyksen poikki Mustan Ritarin vilahduksen jälkeen

NASA ja Elon Muskin SpaceX joutuivat peruuttamaan Falcon 9 -rakettilaukaisun vain 16 minuuttia ennen laukaisua, johtuen trooppisen myrskyn vaarasta Kennedy Space Centerin lähellä Cape Canaveralissa, Floridassa.

Mutta peruutettiinko SpaceX Dragon huonon sään takia? Florida Maquis’n mukaan myrskyt lakkasivat aikaisin illalla, ja sää itse asiassa selkeni nopeasti sen jälkeen kun tehtävä peruutettiin.

Laukaisu peruutettiin sään takia. Se oltaisiin voitu korjata 10 minuutissa, mutta nousu ei voinut odottaa johtuen nopeasti muuttuvasta ISS:n sijainnista, mikä tarkoitti että raketti olisi mennyt ohi kohteestaan jo sekuntien myöhästymisen vuoksi. Tästä huolimatta Florida Maquis jatkaa ja sanoo, että hän huomasi livelähetyksessä omituisen anomalian lähellä kansainvälistä avaruusasemaa, ja hän esitti, että ehkä NASA peruutti laukaisun johtuen tunnistamattomasta lentävästä esineestä, joka hänen spekulaatioidensa mukaan olisi voinut olla Mustan Ritarin satelliitti.

Kun mustaan kappaleeseen zoomaa, näemme että se ei ole vain paskaa linssissä, se selvästi on kolmion muotoinen. Mutta oliko se Musta Ritari, siitä ei voida mennä takuuseen.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.