Kaksi aurinkoa Slovakiassa

Omituinen taivasilmiö jossa näkyy kaksi aurinkoa on filmattu jälleen. Tällä kertaa ilmiö sattui Slovakiassa, Bratislavassa tammikuun 23. päivänä 2017, sekä uudestaan helmikuun 2. päivä 2017.

Toinen aurinko jatkaa silminnäkijöiden hämmentämistä ympäri maailmaa, kuten myös astronomisten observatorioiden verkkolähetyksissä, sekä NASAn omissa satelliittikuvissa. NASA väittää julkisissa lausunnoissa, että ”toista aurinkoa” ei ole olemassa ja siksi se ei ole uhka, kuitenkin he varoittavat omia työntekijöitään jotta he tekisivät valmisteluja.

”Toisen auringon” käsite viittaa usein suuriin tuntemattomiin planettaarisiin esineisiin tai kehittyneeseen tuntemattomaan planeettaan kuten Nibiruun, joka mainitaan myös historiankirjoissa.

Nibiru on akkadinkielen termi, joka tarkoittaa ”ylittämistä” tai ”siirtymäpistettä”.

Nibiru on Mardukin tähti. Marduk kosmoksen hallitsijana on tehnyt Nibirun näkyväiseksi ja asettanut sen kurssille jossa Nibiru ohittaa maapallon joka 3600:s vuosi, sallien sen älykkäiden asukkaiden olla kommunikaatiossa ihmiskunnan kanssa, niinkuin kirjoitetaan viidennessä Enûma Eliš -luomiskertomuksen laatassa.

Olipa Nibiru legendaa tai ei, raportteja ”toisesta auringosta” taivaalla tulee jatkuvasti lisää.

 

Yksi vastaus artikkeliin ”Kaksi aurinkoa Slovakiassa”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.