Omituista kuminaa kuuluu taas ympäri maailman

Jälleen kerran mystistä kuminaa on kuultu joka puolelta, joka vain tuntuu kasvavan määrässä ja intensiteetissä, ja edelleen ilmiö on selittämätön.

Colorado: tammikuu 18 – North Routt Countyn asukkaat Coloradossa edelleen yrittävät selvittää mikä sai jotkut asunnot ja paloaseman tärisemään Clarkin alueella Steamboat Laken rannoille asti torstaiaamuna.

Arkansas: tammikuu 20, 2018 – Sadat ovat raportoineet kovaäänisen ”pamahduksen” sosiaalisessa mediassa. Muutama minuutti myöhemmin Magnolian alueen asukkaat, noin 108 mailia lounaaseen Arkansasin Pine Bluffista, raportoivat samanlaisia ääniä, jonka jotkut asukkaat kertoivat tärisyttäneen heidän kotejaan.

Pennsylvania: tammikuu 21, 2018 – Wyomissingin poliisi tutkii ”erittäin kovaa ääntä” joka tärisytti heidän kotejaan, rymisytti kattoja ja seiniä Pennsylvaniassa.

Na Danun alue, Thaimaa: helmikuu 8, 2018 – kaksi mystistä pamausta tärisytti 61 asukasta Na Danun alueella helmikuun 8. päivänä. Mystiset leimahdukset olivat niin voimakkaita, että ne saivat aikaan murtumia rakennusten seiniin, ikkunoihin ja oviin, mikä pelotti asukkaita.

Putnam ja pohjoisen Westchesterin piirikunnat: helmikuun 8, 2018 – Monet Putnamin ja pohjoisen Westchesterin piirikunnista heräsivät suureen pamaukseen, jonka tuotti pieni 2.2M maanjäristys, joka osui kolme mailia luoteeseen Mohegan Lakesta Yorktownissa, Putnam Valleyssa. Tärähdys kuulosti erittäin kovalta ukkoselta, talot, ovet ja ikkunat värisivät.

Wheat Ridge: helmikuu 8, 2018 – jälleen kerran omituista kuminaa Wheat Ridgessa helmikuun 8, 2018.

Monet ihmiset postasivat sosiaaliseen mediaan äänekkäästä kuminasta. Raportteja on yksittäisestä kovasta pamauksesta joka vavisutti koteja ja asuntoja ja pärisytti autojen ja liiketilojen hälyttimiä. Jotkut sanoivat nähneensä valonvälähdyksen.

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.