Opiskelija katosi jättäen jälkeensä kryptattuja kirjoja

Psykologian opiskelija Bruno Borgesin mystinen katoaminen on lyönyt läpi yleisön tietoisuuteen. Bruno asui Rio Brancon kaupungissa luoteis-Brasiliassa.

24-vuotias opiskelija oli erittäin kiinnostunut UFOista ja avaruusolennoista. Hän katosi maaliskuun 27. päivänä 2017, jättäen jälkeensä makuuhuoneen täynnä omituisia kirjoituksia.

Huoneen seinät ja lattia olivat täynnä tuhansia sanoja salattua tekstiä ja omituisia kuvioita. Kirjahyllyt olivat myös täynnä käsin kirjoitettuja kirjoituksia, joissa kansiin oli pantu isoja roomalaisia numeroita.

Sen lisäksi että Bruno jätti jälkeensä omituisen omakuvan jossa hän poseeraa avaruusolentojen kanssa, jälkeen jäi myös suuri filosofi Giordano Brunon patsas. Giordano tunnetaan universumin äärettömyyden teoriastaan. Filosofi oli eräs ensimmäisiä ajattelijoita jotka ennustivat maapallon ulkopuolisen elämän olemassaolon.

Brunon vanhemmat kertoivat G1.Globelle että heidän poikansa katoaminen huomattiin ensimmäiseksi kun hänen isänsä astui hänen huoneeseen, joka oli aina lukittu, ja hän näki mitä poikansa oli luonut. Sitten hän tajusi että Bruno oli kadonnut.

Hänen äitinsä mukaan Borger aloitti työnsä vuonna 2013 ja alkoi työskennellä sen parissa intensiivisesti seuraavan vuoden ajan. “Hän sanoi minulle kirjoittavansa 14 kirjaa jotka muuttaisivat ihmiskunnan hyvällä tavalla”, äiti sanoo.

Brunon mystinen katoaminen on saanut kansan huomion. Monet uskovat hänen tulleen avaruusolentojen abduktoimaksi.

Tapausta analysoitaessa on joitain kohtia joiden uskotaan liittyvän hänen katoamiseensa. Katoamisella on jotain tekemistä reinkarnaation tai aikamatkailun kanssa.

Italialaisen Giordano Brunon patsas oli fyysisesti Brunon näköinen, raportoi RT. Molemmilla oli sama nimi ”Bruno” joka tarkoittaa ”suojausta”.

Se että hän kirjoitti kaiken tekstin roomalaisilla symboleilla voi tarkoittaa Giordanon reinkarnaatiota.

Kun Bruno jätti kotinsa, hän ei ottanut mitään mukaansa ja hänen puhelimensa oli pois päältä kun hänen vanhemmat yrittivät soittaa hänelle. Tämä voi merkitä sitä, että hän oli saanut työnsä päätökseen ja matkasi takaisin ajassa.

Oliko Bruno Borges Giordano Brunon reinkarnaatio, joka oli lähetetty tulevaisuuteen ajassa täyttämään tehtävänsä paljastaa salainen tieto niin että se muuttaisi ihmiskuntaa hyvällä tapaa?

Tutkija  Fabrizzio Sobreira, joka johtaa tapauksen tutkintaa, sanoo tapauksen luottamuksellisuuden olevan viite siitä, että Bruno Borgesin alias Giordano Brunon työ todellakin pitää sisällään tärkeää tietoa, joka mahdollisesti pysyy kansalta salassa.

 

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.