Pohjois-Carolinalainen poika kohtasi avaruusolennon

Havaintopäivämäärä: Tuntematon
Havaintopaikka: Pohjois-Carolina, USA

Ryan Bledsoe sanoi, että hän ja hänen perheensä on nähnyt avaruusolentoja, joita hän kutsuu varjo-olennoiksi, hänen ja sukunsa asuntojen ja tilusten ympärillä. Erään varjo-olentotwiitin jakoi Blink-182 -pääjehu Tom Delonge. Sellaisia olentoja on olemassa, koska avaruusolennot haluavat jättää maanalaiset tukikohdat taakseen ja kulkea keskuudessamme yhtä hyväskyttyinä kuin he hyväksyvät meidät. Mutta heillä on sääntöjä joita heidän tulee noudattaa, eräänlaisia lakeja, ja he eivät voi näyttäytyä suoraan ilman seuraamuksia, jos he jäävät kiinni omalle lajilleen.

https://twitter.com/RyanDBledsoe/status/1509173610027569154?ref_src=twsrc%5Etfw

Mutta…

On myös avaruusolentojen lajeja, jotka jotenkin näyttävät aivan meiltä ja työskentelevät meidän rinnalla. Minä (Scott Waring) tapasin kerran avaruusolennon museossa täällä Taiwanissa. Olin kahvilassa perheeni kanssa, istuimme pyödässä, ja tunsin auran jollaista en ollut tuntenut koskaan aiemmin. Aura, joka tuntui mukavalta, lämpimältä, ystävälliseltä. Olin harjoitellut telepaattista viestintää muutaman viikon ajan, ja käytin sitä kun kävelin museossa, sillä kaikki olivat hiljaa tiloissa katselemassa taidetta, se oli täydellinen hetki käyttää sitä. Tunsin jotain, joten pyysin henkilöä tulemaan luokseni… paljastamaan itsensä. Sanoin mielessäni, ”Lupaan olla kysymättä kysymyksiä avaruusolennoista jos paljastatte itsenne, haluaisin vain varmistuksen siitä että olette olemassa, tehkää niin tulemalla luokseni ja kysykää minulta jotain täysin omituista, ja siitä tiedän että te olette avaruusolentoja.”

Kului vajaa minuutti ja taiwanilainen mies kolmissakymmenissä käveli ohitseni ja kysyi, ”Hei, minulla on omituinen kysymys, en pääse bussilla kotiin koska minulla ei ole rahaa, jos voit auttaa mitenkään antamalla minulle noin 20NT (arviolta 75 senttiä) ja sanoin että ookoo. Kysyin mistä hän oli, hänen englantinsa oli täydellistä. Hän sanoi elävänsä ja työskentelevänsä Kalifornian Piilaaksossa. Hämmästyin, olin luvannut olla kysymättä avaruusolennoista. Epäröin suu auki. Sanoin ”Hienoa! Teknologia muuttaa maailmaa. Kiva tavata.” Hän kiitti minua ja lähti pois.

Telepatia toimii, kuka tahansa voi harjoittaa sitä. Mutta kasvokkain kohtaaminen on harvinaisinta maailmassa. Ja kuitenkin se tapahtui minulle vuonna 2010, koko perheeni läsnäollessa. Aasialaiset ihmiset eivät koskaan tekisi noin!  He eivät lähesty tuntemattomia ja pyydä palveluksia. Se ei ollut sattumaa, se oli ensikontakti. Ei kuvia, ei videoita, ja lupasin olla tekemättä numeroa siitä. Pidin lupaukseni, mutta pitää kertoa siitä muille tässä.

Scott C. Waring, Taiwan

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Daily

Yksi vastaus artikkeliin ”Pohjois-Carolinalainen poika kohtasi avaruusolennon”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.