On aika katsoa sisäänpäin

Rakkaat ystävät Maapallolla, MINÄ OLEN ROWENA!

Minulle ja kaikille meille on suuri ilo olla täällä ja tuoda hieman Rakkautta ja iloa jokaiselle teille. Valo tulee esiin intensiivisesti, vankasti ja muutokseen jouduttavasti. Ette voi nähdä tai havaita sitä, ja jopa nekin joilla on näkemisen lahja eivät näe tätä Valoa, koska se on erittäin korkeasta ulottuuvuudesta, ja ette ole vielä valmiit sitä näkemään. Mihin Valoon viittaan? Valoon Alcyonin Keskusauringosta.

Aurinko-olennot työskentelevät intensiivisesti tämän planeetan parissa, muokaten rakenteita ja soluja ja aikaansaaden evoluutiota. Monet kysyvät, vaikka ette huomaisikaan, ”Onko minun keho muuttumassa? En näe mitään; en tunne mitään.” Ette näe koska tämä transformaatio tapahtuu paljon korkeammalla taajuudella kuin missä nyt elätte. Älkää odottak ottavanne valokuvaa kehostanne ja näkevänne joitain kristalleja. Se ei toimi niin. Teidän tulee olla varmoja ja tietoisia siitä, että kaikki muutttuu.

Kaikki organismit tällä planeetalla käyvät läpi muutosta, poikkeuksetta. Muutos ja evoluutio tapahtuu meille kaikille. Tämä muutos ja evoluutio tuo mukanaan positiivisutta ja negatiivisuutta. Negatiivisuus on tarkalleen sitä mitä pitää tarkastella, käsitellä ja poistaa.

Mitään ei voi jättää käsittelemättä, koska kaikki taakse jäänyt kasvaa pelottavan paljon, ja tulee hetki jolloin se nielee polkunne, ja ette enää voi sivuuttaa sitä. Sillä se muuttuu suuremmaksi esteeksi edessänne, ja se ei päästä teitä menemään eteenpäin ennenkuin olette sen murskanneet. Miten teette sen? Rakkaudella, anteeksiannolla, viisaudella ja oppimalla.

On tärkeää, veljet ja siskot, että polullenne tulee uutta ryhtiä. Ajatuksien, tekojen, puheen, dieetin muutoksia… Monet muutokset ovat tarpeen, mutta älkää kuvitelko, että teidän tulee tehdä kaikkea kerralla. Teidän tulee olla tietoisia, että teidän tulee muuttua ja haluta muutosta; se ei ole helppoa eikä yksinkertaista. Te yleensä jätätte homman sikseen koska se on monimutkaista; me tiedämme sen, mutta se on tarpeen. Joten olkaa voimakastahtoisia, ottakaa tavoite ja keskittykää jokaiseen muutokseen, jonka päätätte tehdä.

Käytös on olennaista, koska se johtaa tekoihin, sanoihin ja tunteisiin. Siinä on suurin ongelmanne. Uudet tavat ajatella, uudet tavat käyttäytyä ja uudet tavat puhua tulee ottaa käyttöön. Rakastavampi puhe, hitaampi kävely, tekojenne teko Rakkaudella ja aina viemällä ne loppuun asti. Älkää koskaan jättäkö mitään huomiselle minkä voitte tehdä tänään, aloittakaa tehtävä ja viekää se päätökseen. Jos tiedätte, ettette voi viedä päätökseen jotain tänään, jos mahdollista älkää aloittako sitä tänään; sen sijaan tehkää pieniä tehtäviä, joiden tiedätte pystyvänne aloittamaan ja lopettamaan tänään.

Tämä on tärkeää, koska pienet tehtävät, kun ne lasketaan yhteen, muuttuvat suuriksi tai merkittäväksi esteiksi tai ongelmiksi. Jos saatte vietyä loppuun jonkin pienemmistä tehtävistä, silloin kaoottinen ja hämmentävä kori alkaa tyhjentyä, ja jäljelle jää vain ne tehtävät, joita ette voi viedä loppuun yhdessä päivässä, mutta joista olette tietoisia ja jotka ovat hanskassanne. Teille ei ole hyötyä aloittaa kaikkein monimutkaisimmista; aloittakaa aina yksinkertaisimmista tehtävistä, niistä jotka saatte vietyä loppuun. Ja pian tajuatte, että voitte saada niin paljon aikaan yhdessä päivässä, koska olette aloittaneet ja lopettaneet; mitään ei jäänyt huomiselle.

On aika muistaa kaikki, jonka olette joskus jättänyt taaksenne, etsikää sielustanne — asiat, joita rakastatte mutta ette koskaan tehneet tai teitte kerran ja lopetitte. On aika tuoda elämäänne takaisin ilo ja onni. Ottakaa aikaa itsellenne jokaiseen tehtävään, joka teidän tulee tehdä — minuutti, kymmenen, puoli tuntia, tunti — mitä vain. Valitkaa jotain, mikä miellyttää teitä, löytäkää hetkenne, ja hitaasti saatte muut ympärillänne arvostamaan teitä. Silloin he myös tietävät, etteivät he voi häiritä teitä teidän ollessanne hetkessänne, ja te kunnioitatte myös heidän hetkiä.

Tuona hetkenä, jolloin kaikki kohtaavat sisäisen itsensä, ehkäpä meditaation avulla tai tekemällä jotain mikä tuo heille iloa, se riittää. Ainoastaan itsenne, sielunne, ainoastaan Jumalallinen Läsnäolonne… tässä yksinäisyyden hetkessä, siitä löydätte vastauksenne, poispääsynne ja ratkaisunne, koska keskitytte itseenne ettekä ympäristöönne. Se voi olla vaikeaa pitempiä aikoja, joten aloittakaa lyhyistä hetkistä, kuten vaikka viisi minuuttia. Ettekö myös lukitse itseänne suihkuun tai jonnekin joka on puhtaasti teidän omaanne? Sulkeutukaa viideksi minuutiksi ja tarkastelkaa sisäänne, sieluunne. Puhukaa sielullenne. Puhukaa Jumalalliselle Läsnäololle.

Voi olla, että aluksi ette saa mitään vastauksia, mutta vaatimisenne ja pysyvyytenne saa tämän aikaan. Ajan kanssa kykenette pidentämään myöhemmin ajanjaksoa, jolloin kaikki tietävät että silloin teitä ei saa häiritä, koska meditoitte ja tarkastelette sisimpäänne. Mitä teettekin, sen ei pitäisi ympärilläolijoita kiinnostaa; tavoitteenne on viettää aikaa itsenne kanssa. Olisi paras jos teillä olisi aikaa, rauhaa ja tämä teko.

Miustakaa, nyt on aika katsoa sisäänpäin, ei ulos. Prosessi täytyy puhdistaa, analysoida ja käsitellä. Kaikki joutuvat tekemään tämän omana aikanaan, sillä kaikki ovat muuttumassa tietoisiksi, ja jokainen tietää, että heidän pitää tutkia sieluaan omana aikanaan ja omalla tavallaan. Älkää odottako muita, ”Teen sitten kun muutkin tekevät niin”. Ei, te teette sen nyt, koska nyt on sen aika, tai muuten ette olisi tässä lukemassa näitä sanoja.

Katsokaa sisäänne, pankaa merkille muutokset joita teidän tulee tehdä ylösnoustaksenne, ymmärtäen että tuomalla nämä omantunnon eteen, voitte muuttua koska mielenne ei ole tilanteen herra, juuri nyt sydän määrää. Koska se on valistunutta ja seesteistä, mielenne tottelee. Tehkää näin, ottakaa aikaa itsellenne niin, että voitte tehokkaasti löytää oman polkunne, muutokset ja oikeat askeleet kohti Valoa.

 

Artikkelin julkaissut Anjos & Luz Terapies

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.