Valoilmiö Intian valtamerellä

Miehistön jäsen Shomuddro Bilas näki (hieman revontulilta näyttävän, toim. huom.) omituisen ilmestyksen taivaalla. Hän sanoo:

Maaliskuun 12. päivänä 2021 laivamme seilatessa Intian valtamerellä kohti Bangladeshia, me näimme mystisen valon näyttäytyvän taivaalla 20 minuutin ajan arviolta kahdeksan aikaan illalla.

Kolmas perämies huusi minua ja kertoi siitä ja pyysi tuoda kameran että kuvata tilanne. Menin komentosillalle minuuttia myöhemmin. Siellä oli muitakin, mm. kapteenimme ja pääinsinöörimme.

Me kaikki näimme saman ilmiön. Kapteeni oli ensimmäinen valon nähnyt. Näin sen pari minuuttia myöhemmin, ensimmäisen kuvan aikaan videolla. Kapteeni sanoi, kun hän näki sen aluksi, että se oli pienempi ja paljon kirkkaampi.

Aloin kuvata timelapse-videota 1 sekunnin valotuksella ja 1 sekunnin frekvenssillä ja otin 400 kuvaa, joissa näet sen hehkuvan ja laajenevan ajan mittaan. Se oli helposti näkyvillä paljaalle silmälle.

Valon kadottua otin kuvan laivamme asennosta (leveysaste, pituusaste, Greenwichin aika). Me puhuimme siitä, mutta kukaan ei ollut varma mikä se oli tai ollut nähnyt mitään tällaista aiemmin.

Voiko joku selittää?

 

 

Artikkelin julkaissut UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.