Bill Nelson aikoo kääntää NASAn pään UFO-asiassa

Kirjoittanut Bryce Zabel

Ex-senaattori ja entinen astronautti Bill Nelson sanoo, että NASA aikoo etsiä todisteita, joilla selittää UAP:t joita Yhdysvaltain armeija on kohdannut. Ja että hän on täysin avoinna mahdollisuudelle, että ne ovat peräisin Maan ulkopuolelta!

Mitä ihmettä NASA-johtaja Bill Nelson oikein ajattelee? No, ensinnäkin hän ajattelee että jotkut näistä UAP:sta eivät välttämättä ole ollenkaan Maapallolta. Kiinnittäkää turvavyöt nousukiitoa varten…

Kuka onkaan  Bill Nelson?

Nelson hyväksyttiin yksimielisesti äänestyksellä Yhdysvaltain senaatissa huhtikuun 29. päivä NASAn kokopäiväiseen johtajan pestiin. Siitä lähtien Nelson on ollut kiihtyvällä tahdilla mediassa näkyvillä, ja hän on muuttunut rohkeammaksi ja rohkeammaksi lausunnoissaan siitä mahdollisuudesta, että emme ole yksin universumissa.

Presidentti Joe Biden nimitti Nelsonin, jonka on ollut pakko olla tietoinen niistä asioista, joita Nelson on sanonut, saadakseen homman itselleen. Ja Yhdysvaltain senaatin jäsenet, jotka eivät voi olla yhtä mieltä melkein mistään asioista nykypäivänä, nuo samat ihmiset ovat yhtä mieltä siitä että tämä avaruusolennoista puhuva mies tulisi olla NASAn johdossa.

Yhdysvaltain senaattori Bill Nelson edusti Floridaa lähes kahden vuosikymmenen ajan vuosina 2001-2019, aikana jolloin NASAn avaruussukkulaohjelma lakkasi ja kaupallisten avaruuslentojen aika alkoi. Hänen poliittinen uransa päättyi vuonna 2018 tappioon silloista kuvernööriä Rick Scottia vastaan. Vain pari kuukautta hommista lähtemisen jälkeen Nelson nimitettiin NASAn neuvonantajien neuvostoon, ja hän ajoi kovasti amerikkalaisten ihmisten lennättämistä Kuuhun ja Marsiin lähitulevaisuudessa.

Nelson on tullut sinuiksi avaruuden kanssa aiemminkin, sillä hän on itse ollut aiemmin astronautti. Vuonna 1986, kun hän oli kongressiedustaja, hän oli matkustajana kuusipäiväisellä sukkulalennolla avaruussukkula Columbialla, samalla sukkulalla joka tuhoutui laskeutumisessa helmikuussa 2003. Kiinnostavaa kyllä, hänen Columbian lentonsa oli viimeinen onnistunut sukkulamissio ennen Challengerin tuhoutumista vuonna 1986.

“Senaatissa hänet tunnettiin vakkarimiehenä jonka luokse mennä avaruusasioissa”, sanoi Valkoisen talon lausunto, joka on annettu konfirmaatioaikana. “Useimmissa avaruus- ja tiedelaeissa näkyi hänen kädenjälkensä.”

Joten sovitaan, että avaruudessa käynyt kaveri valittiin monta kertaa sekä Yhdysvaltain edustajistoon että senaattiin, ja hän sai huippuviran NASAlta, ja että hän on todennäköisesti henkilö joka tarkoittaa mitä sanoo kun hän sanoo asiansa.

Puhutaan hieman siitä asiasta, koska tässä kohtaa juttu muuttuu kiinnostavaksi.

Mitä hän oikein sanoo julkisuudessa?

Viime viikolla Bill Nelsonin UAP-show laskeutui Virginian yliopistoon, jossa häntä haastatteli yli tunnin ajan Center for Politicsin Larry Sabato. Voit katsoa koko haastattelun tämän artikkelin lopussa olevalta videolta.

Se mikä oikeasti oli tärkeää, oli vain parin minuutin pätkä jossa kaksi miestä juttelivat UAP:sta. He olivat pallottelemassa ajatuksia siitä mitä tapahtuisi jos massiivinen asteroidi olisi Maapallon törmäyskurssilla. Nelson oma-aloitteisesti toi koko hävittäjälentäjien ja UAP:den ongelman esiin, sekä sen että hänellä oli ollut salainen briiffaus aiheesta kun hän oli senaatissa, sen jälkeen kun vuoden 2017 paljastukset olivat tulleet esiin.

Tiedän, että olette nähneet nuo hävittäjälentäjien vuonna 2004 näkemät jutut, ja että yli 300 havaintoa on tehty sen jälkeen. Olen puhunut noiden pilottien kanssa, ja he tietävät mitä he ovat nähneet, ja että heidän tutkansa olivat kiinnittyneet niihin, ja sitten yhtäkkiä se oli tuolla (osoittaa alas) maanpinnalla ja sitten se oli tuolla (osoittaa ylös). Ja he eivät tiedä mikä se oli, ja me emme tiedä mikä se oli.

Nelson jatkoi sanomalla, että hän toivoi, että mikä kyseessä oleva teknologia sitten olikaan, että sitä ei kontrolloisi Yhdysvaltain vihollinen täällä Maapallolla, koska ilmiselvästi se tarkoittaisi sitä että USA:lle pahaa tarkoittavan valtion teknologian taso on ottanut jättiloikan. Sen sanominen, että olisi näyttöä että Kiina tai Venäjä olisi kehittänyt läpimurto- tai disruptiivista teknologiaa ja se olisi turvallisuusuhka, olisi suuri aliarviointi. Kuitenkin kesäkuun 25. päivän julkaisussa Preliminary Assessment: Unidentified Aerial Phenomena tehdään erittäin selväksi, että erittäin epätodennäköisesti kyse on omasta teknologiastamme tai mistään mikä kuuluu vihollisillemme. Voit itse päätellä tästä. Useimmille ihmisille siinä jää joku jonnekin josta emme tiedä mitään.

NASAn ja UFOjen tarina ei ole onnellinen. Tutkijat ovat jatkuvasti kiistelleet siitä tietääkö virasto enemmän kuin mistä se haluaa muille kertoa, ja virasto on esittänyt että se on liian kiireinen oman aurinkokuntamme tutkimuksessa ja suuressa tiedetyössä, että sillä ei ole aikaa typerille UFO-teorioille. Siinä mielessä kuitenkin on selvää, että Nelsonilla on uudenlaisia ideoita.

Mutta se on kuitenkin jotain. Ja näin, tämä on tehtävä ja meillä on jatkuvasti silmämme auki — mitä, kuka tuolla jossain on? Ja keitä me olemme? Miten me päädyimme tänne? Miten meistä on tullut sitä mitä me olemme? Miten me kehityimme? Miten me sivistyimme? Ja ovatko nuo samoja olosuhteita tuolla universumissa, jossa on miljardeja muita tähtiä miljardeissa muissa galakseissa — se on niin suuri etten voi edes käsittää.

Haastattelija Larry Sabato, joka todennäköisesti ei ollut ajatellut että NASA-johtajan kanssa tähän aiheeseen päädyttäisiin, huomautti toukokuisesta 60 Minutesin  UAP-episodista ja kysyi oliko Nelsonilla teoriaa siitä kuka ilmiöstä on vastuussa. “Olette kuulleet monenlaisesta vaihtoehdosta”, hän sanoi Nelsonille. “Mikä näistä mielestänne on kaikkein uskottavin, jos voisitte valita? ” Hän sai ihan oikean vastauksen, ei mitään peittelyä.

En tiedä vastausta tuohon. Mutta tiedän sen, että henkilökohtainen mielipiteeni on, että universumi on niin suuri, ja on useita teorioita sille että saattaisi olla olemassa useita universumeja, ja jos asia on niin, kuka minä olen silloin sanomaan että Maapallo on ainoa paikka jossa on muodostunut sivistynyttä ja järjestäytynyttä elämää niinkuin meillä? Onko tuolla jossain toisia Maapalloja? Mielestäni varmasti on, koska universumi on niin suuri.”

Käydään tuota hieman läpi. NASA-johtaja, presidentti Bidenin kaveri, sanoo että UAP:t voitaisiin helposti selittää Maan ulkopuolisilla vierailijoilla tai jopa ottamalla kuvaan “useat universumit”, toiset ulottuvuudet. Kyllä, tämä on muutos suunnassa joka on tulossa ylhäältäpäin.

Tässä on mahdollisuus katsoa pelkkä relevantti osa haastattelua, jossa kuulet aitoa vilpittömyyttä hänen äänessään. Tässä on mies, joka yksinkertaisesti ei pelkää sanoa mitä muut ajattelevat, mutta ovat liian huolestuneita siitä mitä heidän maineelleen saattaisi tapahtua. Se on rohkaisevaa ja raikasta.

https://twitter.com/UAP1949/status/1451803056421670913?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1451803056421670913%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Dd04bfffea46d4aeda930ec88cc64b87cschema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2Fi%2Fstatus%2F1451803056421670913image%3Dhttps3A%2F%2Fi.embed.ly%2F1%2Fimage3Furl3Dhttps253A252F252Fabs.twimg.com252Ferrors252Flogo46x38.png26key3D4fce0568f2ce49e8b54624ef71a8a5bd

UAP-totuuden puolustaja ja entinen valtion sisäpiiriläinen Christopher Mellon kutsui sitä “ennenkuulemattomaksi lausunnoksi” Nelsonilta. “Se on kaikkein rehellisin ja suorasukaisin kommentti tähän päivään mennessä UAP-aiheesta NASAn johtajalta, ja ehkäpä kaikkein harkituin UAP-lausunto koskaan istuvalta korkealta Yhdysvaltain virkamieheltä.”

Kyllä, kaikkea tuota.

Linkki artikkeliin

Kuten mainittua, tämä ei ollut yksittäistapaus. Nelson on puhunut tällä tavalla useissa tilaisuuksissa koko pestinsä ajan — CNN:lle, PBS:lle ja kymmenille muille. Mutta hänen viestinsä muuttuu hienovaraisemmaksi joka kerta kun hän sitä esittää.

Mitä hän aikoo tehdä asialle?

“Olen nähnyt salaisen raportin”, Nelson sanoi CNN:n Pamela Brownille haastattelussa pian kesäkuun 25. päivän raportin julkaisun jälkeen.  “Se periaatteessa sanoo sen mitä me ajattelimme. Me emme tiedä vastausta siihen mitä nuo laivaston pilotit näkivät.”

He tietävät nähneensä jotain. He seurasivat sitä. He lukitsivat tutkansa siihen. He seurasivat sitä. Se liikkui yhtäkkiä nopeasti yhdestä sijainnista toiseen. Ja raportti kertoo meille, että tämä on julkista, että on ollut yli 140 tällaista havaintoa. Joten luonnollisesti se mitä kysyn tieteentekijöiltä on selvittää onko tälle jotain selitystä tieteellisestä näkökulmasta ja odotan heidän raporttiaan.”

Tänä kesänä NASAn lehdistösihteeri Jackie McGuinness vahvisti hänen uuden johtajansa Nelsonin ohjeistaneen tutkijoita menemään eteenpäin ja tarkastelemaan kaikenlaisia kysymyksiä aiheen ympärillä, siten kuin he parhaaksi katsovat.

“Ei ole kauheesti dataa mitä tutkia, ja tieteentekijöiden tulisi olla vapaita seuraamaan näitä johtolankoja, eikä se saisi olla stigmatisoitua”, McGuinness sanoi, tunnustaen että UFO-tutkimus saatetaan negatiivisesti kytkeä perusteettomiin salaliittoihin. “Tämä on todella mielenkiintoinen ilmiö ja amerikkalaiset ovat selvästikin kiinnostuneita siitä, joten jos tieteentekijät haluavat tätä tutkia, heidän tulisi niin saada tehdä.”

Tämä on hyvä uutinen suurelle määrälle tieteentekijöitä, jotka ovat olleet turhautuneita pyrkimyksissään saada tutkimusta käyntiin johtuen aiheen ympärillä pyörivästä stigmasta. Idea siitä, että NASA itsessään olisi halukas valtuuttamaan, tukemaan ja koordinoimaan sellaista tutkimusta on vallankumouksellista.

Mitä kysymyksiä hän kysyikään?

Nyt kun luit sen aiemmassa lainauksessa, Nelson kysyi oikeastaan useamman kysymyksen. Listataan niitä tähän:

  • Kuka, mikä tuolla jossain on?
  • Keitä me olemme?
  • Miten me päädyimme tänne?
  • Miten meistä on tullut sitä mitä me olemme?
  • Miten me kehityimme?
  • Miten me sivistyimme?

On hyvä pohtia sitä, että nämä eivät ole ehkä niitä ensimmäisiä asioita joita virkamies todennäköisesti sanoisi kesäkuun 25. päivän raportista. Toisaalta, me tiedämme että hän on saanut koko värisuoran salaisia briiffauksia, ja mahdollisesti muitakin. Me tiedämme myös, että jos Joe Biden haluaa tietää mitä oikein on tapahtumassa, hän voi vaan soittaa Bill Nelsonille ja kysyä.

Kuullostaa kuitenkin siltä kuin Nelson sanoisi, että jotain hieman monimutkaisempaa olisi oikeasti käynnissä kuin se lasten versio jota meille ihmiskunnan kehityksestä kerrotaan koulussa. Hän kysyy kysymyksiä, jotka puhuvat siitä niinkuin me olisimme saaneet apua ulkopuolelta.

Miksi hän puhuu näin?

Pääsyy vaikuttaa olevan, että hän uskoo siihen. Se, tottakai, olisi virkistävää ja valaisevaa ja, mitä olen kuullut, nähnyt ja lukenut, vaikuttaisi olevan totuus.

Mutta voi myös olla, että hänen ikänsä liittyy asiaan. Nelson täytti 79 vuotta tänä vuonna. Hän on syntynyt toisen maailmansodan aikaan, taistellut Vietnamissa, hänellä on elämän verran kokemuksia joita monella meistä ei ole. Hän tietää sydämessään että jotain omituista on nyt käynnissä, ja että on ollut käynnissä koko sen ajan kun hän on elänyt Maapallolla.

Hän vaikuttaa olevan valmis näyttelemään osaansa nyt sanomalla hiljaiset jutut ääneen.

Pidä lippu korkealla Bill. Päästä tiimisi valloilleen tässä. Sano heille, että he puhuvat totuutta. Etsi vastaukset kysymyksiin. Varmista se minkä voit ja tarjoa parhaat teoriasi ja tulkintasi, jotka voidaan selityksistä saada. Me olemme myös odottaneet tätä pitkään.

 

Artikkelin julkaissut medium.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.