Varo laasereita taivaalta!

Mikä on todennäköisyys että kun kolme suurinta ilmailuteollisuuden laser-valmistajaa sijaitsevat kaikki samalla alueella, Kalifornian Santa Rosan tulipaloissa yksikään näistä ei palanut?

L-3 technologies, Keysight, AEG Industries ja Sonoma Design Group sijaitsevat kaikki Santa Rosassa ja ne omistaa maailman suurimmat asevalmistajat.

Lisäksi virallinen tarina puhuu siitä miten niin monet tulipalot saivat itsestään alkunsa keskellä yötä. Liittyvätkö laaserit tulipalojen syttymiseen ja miten?

5G, Pacific Gas and Electric? Ilmastonmuutos? Kaikista puhutaan mutta yksikään ei selitä tulipaloja, jotka polttivat metallin, lasin, kumin, graniitin jne maan tasalle minuuteissa, ja kuitenkin jättivät puut ja muut rakennukset pystyyn.

Toisella videolla Debora Tavares on Jeff Rensen haastateltavana vuonna 2015, ja siinä on hyvät todisteet Sonoman ja Mendocinon piirikuntien tulipaloista Pohjois-Kaliforniassa. Näissä käytettiin mikroaaltoaseita.

RFID-seurantalaitteita käytetään paikantamaan murskeen keskeltä löytyviä uhreja. Heidän asuinpaikoistaan ei ole jäljellä enää mitään.

Toisessa osassa käsitellään metsuriyritysten pyrkimyksiä antaa massiivisia määriä länsirannikon tulipaloille.

Tämä kaikki on osa Agenda 21:a, joka on täydellä teholla pyörimässä heti tulipalojen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.