Jättiläismäisiä tulipalloja Italiassa

Heinäkuun 14. päivänä 2017 kello 1.30 aamulla kovien myrskyjen aikaan Patrizia Lapatty näki jotain omituista Bergamon taivaalla Italiassa. Hän alkoi filmata mielenkiintoista ilmiötä.

Ihmetellen mikä ilmiö olisi voinut olla, hän päätti lähettää kuvamateriaalin EUStormMapille ja pyytää selitystä, jolloin he antoivat seuraavan lausunnon:

“Meille tämä on yksi kiinnostavimman tyyppisistä salamoista, uskomattoman harvinainen. Se on niin harvinainen että monet ihmiset eivät uskokaan. Me saamme 1-2 raporttia vuodessa Euroopasta ja tämä on toinen jonka olemme saaneet vuonna 2017.”

“Välittömästi voimakkaan sykkivän hehkun jälkeen tuli vahva rikinkatku, joka on yleinen pallosalamahavaintojen yhteydessä.”

“Tulesta ei näkynyt merkkejä aamulla ja tämä tapahtui noin 2-3 metriä puiden huippujen yläpuolella havaitsijoiden kodin edustalla olevan kukkulan laella.”

EUStormMapin mukaan kyseessä oli siis pallosalama ja se sattui olemaan 2-3 metriä kukkulan mäessä olevien puiden yläpuolella.

Heidän lausuntonsa on mielestäni erittäin epämääräinen ja mielestäni lisätutkimukset ovat tarpeen ennenkuin väitetään sen olevan pallosalama.

Jos katsot videota, tuntuu niinkuin pallosalama olisi paljon kauempana ja sitten yhtäkkiä 2-3 metriä puiden yläpuolella.

Jos kuuntelet videota, sillä ei kuulu räjähdystä. Sen sijaan anomalia antaa vahvan pulssin ennen häipymistään.

Jos se ei räjähtänyt, miksi sitten rikki haisee? Onko mahdollista ollenkaan että Patrizia haistaa rikin, ottaen huomioon etäisyyden mäen laidalle?

Ja ottaen huomioon etäisyyden anomalian ja maan pinnan välillä, tuntuu epätodennäköiseltä että kyseessä olisi ollut sähkökaapeleiden tai muuntajan hajoaminen.

Tässä on kiinnostava video pallosalamasta Bergamon taivaalla. Päätä itse mikä se olisi voinut olla.

Katso video tulipallosta EUStormMap:n Facebook-sivuilla:

 

Artikkelin julkaissutUFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.