Alkuperäisasukkaat varoittavat Maan muutoksista

Kuten otsikossa sanotaan, alkuperäisasukkaat arktisilla alueilla ovat astuneet esiin ja tehneet aikamoisen ilmoituksen. Tämä tapahtui Kööpenhaminan ilmastokokouksessa, jossa maailman edustajat olivat kokoontuneet yhteen keskustelemaan ilmaston yleisestä lämpenemisestä ja siitä mitä sille voitaisiin tehdä.

Kaikkien yllätykseksi Eskimo-vanhimmat ottivat koko konferenssin haltuunsa ja alkoivat saarnata tulevasta katastrofaalisesta tapahtumasta, jollaista kukaan meistä ei ole ennen nähnyt.

Heidän mukaansa ilmaston lämpeneminen ja ilmastonmuutos eivät ole maailmanloppuja, ne ovat vain oireita siitä mitä maailmassamme tulee tapahtumaan.

Arktiset heimot puhuivat siitä, että päivän pituus on muuttunut, että se on paljon pidempi kuin aiemmin, että aurinko on paljon korkeammalla ja Kuu on muuttanut asentoaan. Tämä ilmeisesti johtuu siitä, että planeettamme kallistuskulma on muuttunut.

Inuit-päällikkö Kunuk Zacharius astui esiin ja pyysi NASAa tekemään asialle jotain, sillä he eivät halua vastata hänen lähettämiinsä sähköposteihin.

https://www.youtube.com/watch?v=MeBKP6YBnyY

 

  Artikkelin julkaissut News Intact

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.