Miksi useimmat romanttiset ihmissuhteet eivät kestä

∞9D Arcturuksen Neuvosto, Kanavoinut Daniel Scranton

“Tervehdys. Me olemme Arcturuksen Neuvosto. Me olemme mielissämme saadessamme yhteyden kaikkiin teihin.

Me annamme itsellemme kaiken minkä me tarvitsemme ollaksemme itsemme parhaita versioita kaikkien teidän ja muiden olentojen hyväksi, joita me autamme universumissamme. Me emme pidättele mitään kun puhutaan itsellemme rakkauden ja myötätunnon antamisesta, jonka vastaanottamisesta muilta me nautimme niin suuresti. Eräs suurimmista salaisuuksista, joita teille ei ole koulussa tai uskonnoissa opetettu, on että jos haluatte kohdella muita jollain tietyllä tavalla, silloin teidän tulee ensin kohdella itseänne sillä tavoin kuin haluatte tulla kohdelluksi.

Tämä on kultainen sääntö, sen jälkimmäisestä osasta me nyt puhumme. Kyllä, haluatte kohdella toisia sillä tavoin kuin haluatte tulla kohdelluksi, mutta teidän tulee kohdella myös itseänne sillä tavoin kuin haluatte muiden kohtelevan teitä. Universumi on jättiläismäinen peili, ja se aina paljastaa teille sen mitä sisällänne on käynnissä,eikä niinkään sitä mitä te haluatte maailman ajattelevan tai näkevän. Mitä ikinä haluattekin muiden ajattelevan ja sanovan teistä, ajatelkaa niitä ajatuksia ja sanokaa niitä asioita itsestänne. Sanokaa universumille ja näyttäkää universumille se mitä haluatte nähdä muiden ihmisten heijastavan takaisin teille.

Teillä on niin paljon enemmän annettavaa muille ihmisille kun ensin tunnette itsenne kokonaisiksi ja täydellisiksi itse. Tämä on olennainen syy sille miksi useimmat romanttiset ihmissuhteet eivät onnistu tai tule kestämään elämänne loppuun saakka. Se johtuu siitä, että ainakin yksi henkilöistä suhteessa odottaa toisen antavan hänelle itselleen jotain mitä hän ei ole koskaan kyennyt antamaan itse itselleen. Ja aluksi toiselle se onkin helppoa tehdä niin, mutta lopulta he jäävät muiden elämän käänteiden loukkuun ja unohtavat antaa partnerilleen sitä mitä partneri tarvitsee ja haluaa. Ja tuo on se milloin suhde yleensä kuivuu kasaan.

Mutta jos teette suhtautumisesta omaan itseenne ykkösprioriteetin, silloin ei ole mitään rajaa sille rakkaudelle, ylistykselle ja ihannoinnille mitä voitte saada kanssaihmisiltänne. Tämä on jotain mistä me tykkäisimme kovasti, nähdä että sitä opetettaisiin kouluissanne, mutta surullista kyllä, siitä ei edes mainita mitään opetusohjelmassa. Ja useimmat teistä joutuvat odottamaan aikuisiksi asti tajutaksenne mitä heiltä on omasta elämästään puuttunut vuosikymmenten ajan. Me olemme täällä antamassa teille luvan antaa itsellenne kaikki se mitä te tarvitsette ja kaipaatte kanssaihmisiltänne, ja päästää kaikki muut vastuusta, ainakin nyt. Luottakaa vain, että he alkavat heijastella sitä teille sitä itsensä rakastamisen tasoa, jolle te vihkiydytte tästä hetkestä eteenpäin elämässänne.

Me olemme Arcturuksen Neuvosto, ja me olemme nauttineet yhteydestä kanssanne.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.