Kasvanut meteoriuhka vuoden 2017 ensimmäiselle neljännekselle

Syväluotaava analyysi kertoo kasvaneesta meteoriuhasta vuoden 2017 ensimmäiselle neljännekselle.

Tässä 33-minuuttisessa ohjelmassa käsitellään sitä kuinka joulukuun 21. päivä 2012 ei ollut mitäänsanomaton päivämäärä niinkuin media haluaa meidän uskovan. Sen sijaan meitä johdettiin harhaan luulemaan sen olevan katastrofaalinen tilanne.

Tällä videolla käydään läpi perustermit jotka auttavat jäsentelemään kaikkia niitä uutisraportteja ja videoita internetissä jotka nykyään meteoreja, asteroideja ja muita taivaankappaleita käsittelevät.

Sen jälkeen analysoidaan dataa vuodelta 2009 ja tilastollisia trendejä jotka selkeästi näyttävät vaarojen kasvaneen vuoden 2017 ensimmäiselle neljännekselle.

Jos maapalloon törmäisi yhtäkkiä asteroidi, me olisimme käytännössä täysin tuhoontuomittuja, sanoi NASAn tutkija tohtori Joseph Nuth, joka puhui vuosittaisessa Amerikan geofyysikkoliiton kokouksessa, raportoi Dailymail.

Maapallo on totaalisen valmistautumaton astroidin törmäykseen ja suurin ongelma on ettei asialle voida tehdä paljoakaan tällä hetkellä, Nuth sanoi kokouksessa.

Tällä videolla opitaan myös kuinka suojata itsensä ja rakkaansa mikäli sattuisi superboliditapauksen lähelle.

Lopuksi puhutaan siitä kuinka Maya-intiaanit puhuivat tulevasta katastrofisesta tapahtumasta ja siitä miten empiirinen data tukee tuota tulkintaa.

 

Artikkelin julkaissut  UFO Sightings Hotspot

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.