Katsaus Neuvostoliiton sähkömagneettisiin skalaariaseisiin

kirjoittanut everstiluutnantti T. E. Bearden (eläkkeellä), 1986

Johdanto

Tässä katsauksessa esitellään neuvostoliittolaisten sähkömagneettisten skalaariaseiden peruskäsitteitä, joitakin tärkeimpiä saatavilla olevia asetyyppejä ja todisteita niiden laajamittaisesta testaamisesta.

Skalaarisähkömagnetismi on elektrogravitaatiota

Skalaarinen sähkömagnetismi on nykyisen sähkömagnetismin (EM) laajennus, joka sisältää myös gravitaation. Se on siis yhtenäinen sähkögravitaatio, ja mikä tärkeintä, se on yhtenäinen tekninen teoria. Sen perustan löysi Nikola Tesla. Skalaarisessa EM-laajennuksessa EM-kentän energia voidaan muuttaa gravitaatiokentän energiaksi ja päinvastoin. Tämä vaihto voidaan kuvioida ja lokalisoida, tietyillä alueilla ja kohteissa. Tällainen hallittu sähkömagneettisen energian vaihtaminen gravitaatioksi ei ole mahdollista tavallisessa EM:ssä tai fysiikassa, jota nykyisin opetetaan länsimaisissa oppikirjoissa.

Teorian palasia on kuitenkin ollut hajallaan fysiikan kirjallisuudessa jo jonkin aikaa, mutta yksikään puhdasoppinut länsimainen tiedemies ei näytä tajunneen, että nämä poikkeavat osat voitaisiin integroida hätkähdyttäväksi uudeksi fysiikaksi.

Epäortodoksiset kokeilijat, keksijät ja tiedemiehet ovat tehneet löytöjä tällä alalla jo useiden vuosikymmenten ajan, mutta he eivät ole taaskaan ymmärtäneet täsmällisiä seurauksia tai tarkkaa tapaa, jolla heidän tuloksensa voitaisiin yhdistää nykyiseen sähköfysiikkaan.

Fer-De-Lance

Tällaista hitautta ei todellakaan ole Neuvostoliitossa. Neuvostoliitto on yli kolmen vuosikymmenen ajan kehittänyt sähkövetovoimaa ja soveltanut sitä kehittääkseen uusia outoja salaisia aseita, joilla on uskomaton teho ja kyky. Se on ylläpitänyt suurinta aseiden kehitysohjelmaa, jonka mikään valtio on koskaan käynnistänyt, ja se on pitänyt sen tehokkaasti piilossa uteliailta länsimaiden silmiltä. Olen kutsunut tätä ohjelmaa ”Fer-De-Lance”, samannimisen tappavan eteläamerikkalaisen kuoppakyykäärmeen mukaan. Pelätty fer-de-lance on käärme, jolla on suuri ketteryys ja tappava vaikutus. Se väijyy usein onnetonta saalistaan ja iskee yllättäen ja varoittamatta. Sen ensimmäinen äkillinen isku on yleensä tappava uhrille, joka kuolee tuskissaan vääntelehtien. Koska Neuvostoliitossa kehitetyt skalaariset sähkömagneettiset aseet on suunniteltu samaan tarkoitukseen, nimi vaikuttaa sopivalta.

Neuvostoliittolaiset ovat panostaneet fer-de-lanceen noin seitsemän Manhattan-projektin verran, ja ohjelma on onnistunut melkeinpä yli mielikuvituksen. Kammottavia aseita kehitetään, käytetään ja testataan nyt. Väijytys on valmis; Fer-de-Lance on kääritty ja valmis iskemään.

Energetiikka ja suunnatun energian aseet (DEW:t)

Tavallinen neuvostoliittolainen nimitys tämäntyyppiselle asetieteelle on energetiikka. Lännessä tämän termin uskotaan liittyvän tavanomaisiin suunnattuun energiaan perustuviin aseisiin (DEW), kuten hiukkassädeaseisiin, lasereihin, radiotaajuuksiin (RF) perustuviin suunnattuun energiaan perustuviin laitteisiin jne. Neuvostoliittolaiset eivät rajoita termiä tällä tavoin. Länsimaiset tiedemiehet tuntevat vain suunnatun energian aseet, joissa sirpaleet, massat, fotonit tai hiukkaset kulkevat avaruuden läpi ja koskettavat kohdetta tehostaakseen vaikutuksensa. Siksi he rajoittavat neuvostoliittolaisen termin ”energetiikka” ajattelussaan vain niihin aseisiin, jotka he itse ymmärtävät — eksoottisiin mutta tavallisiin aseisiin, jotka käyttävät avaruuden läpi kulkevaa energiaa tai massaa vaikuttamaan kohteeseen. On kuitenkin mahdollista keskittää aseen vaikutusmahdollisuudet itse avaruusajan läpi siten, että massa ja energia eivät ”kulje avaruuden läpi” lähettimestä kohteeseen lainkaan. Sen sijaan itse avaruusajan kudoksen aaltoiluja ja kuvioita manipuloidaan siten, että ne kohtaavat ja häiritsevät jonkin kaukana olevan kohteen paikallista avaruusaikaa.

Siellä näiden aaltoilukuvioiden interferenssi luo halutun energeettisen vaikutuksen (siksi termi energetiikka) suoraan kohteeseen ja sen kautta, ja se syntyy juuri siitä avaruusajasta (tyhjiöstä), johon kohde on upotettu kaukaisessa sijainnissaan. Neuvostoliiton käyttämä energetiikka viittaa näihin aavemaisiin uusiin superaseisiin sekä länsimaiden tuntemiin tavallisempiin DEW-aseisiin.

Neuvostoliiton läpimurron ja vuosikymmeniä kestäneen kuumeisen kehitystyön seurauksena Neuvostoliiton käsissä on jo nyt hirvittäviä strategisia aseita, joista länsimaissa ei ole osattu edes uneksia. Silmukkaa kiristetään hitaasti ja tasaisesti kurkkujemme ympärille, ja nyt on jo 11. tunti.

Neukut käyttävät petkutussuunnitelmaa

Samanaikaisesti tämän supersalaisen kehitysohjelman kanssa Neuvostoliitto kehitti ja toteutti monimutkaisen huijaussuunnitelman salatakseen nämä hätkähdyttävät aseet ja niiden luonteen länsimaisilta silmiltä, kunnes on liian myöhäistä. Neuvostoliiton petos on onnistunut niin hyvin, että vaikka länsimaiset tiedemiehet kohtaavat näiden aseiden todelliset testit suoraan päänsä yläpuolella, he eivät tunnista aseita eivätkä niiden tuottamien vaikutusten luonnetta. Jo tammikuussa 1960 Nikita Hruštšov ilmoitti Neuvostoliiton kehittävän uuden, fantastisen aseen.

Huhtikuun 10. päivänä 1963 yhtä ensimmäisistä operatiivisesti käyttöön otetuista uusista superaseista käytettiin tuhoamaan U.S.S. Thresher -atomisukellusvene veden alla Yhdysvaltain itärannikon edustalla.

Seuraavana päivänä, 11. huhtikuuta 1963, samaa käyttöön otettua superasetta käytettiin eri tavalla tuottamaan jättimäinen vedenalainen räjähdys Puerto Ricon kaivannon yllä, 100 mailia Puerto Ricosta pohjoiseen.

Vuosien mittaan useita lentokoneita häirittiin tai pudotettiin alas näiden neuvostoliittolaisten aseiden testeissä. Eräs erityistapaus oli F-111-koneiden salaperäinen menetys Vietnamin konfliktissa. Ainakin yksi alasammutun F-111:n miehistö saatiin takaisin myöhemmässä sotavankien vaihdossa.

Kyseisessä koneessa kaikki sähköjärjestelmät olivat samanaikaisesti vaikeuksissa. Tämä johtui luultavasti siitä, että neuvostoliittolaiset erikoisryhmät olivat muuttaneet joitakin Pohjois-Vietnamin SA-2 -ohjusjärjestelmän tutkia skalaarisen EM-tilan mukaisiksi ja käyttäneet ”skalaarisen säteen” häirintää tuottaakseen väärää EM-kohinaa lentokoneen sähkö- ja elektroniikkajärjestelmiin.

Huhtikuun lopulla/toukokuun alussa vuonna 1985 aktivoitiin koko Neuvostoliiton strategisten skalaaristen EM-superaseiden armada toisen maailmansodan päättymisen 40-vuotispäivän erityisenä juhlallisuutena.

Tämän armadan (joka sisälsi luultavasti yli 100 jättiläisasetta) aktivointia yhdessä 27 jättiläisvoimajärjestelmän ja suuren määrän komento- ja valvontalähetyksiä seurasi Frank Goldenin kehittynyt, oma havaitsemisjärjestelmä.

Useita päiviä kestäneen jättimäisen strategisen harjoituksen jälkeen suurin osa aseista ja voimanlähteistä asetettiin jälleen kerran ”valmiustilaan”.

NASA:n sukkulalaukaisut tarjosivat kätevän tilaisuuden Neuvostoliitolle testata näitä superaseita laukaisuvaiheen ABM-tilassa, jossa laukaistu ohjus voidaan havaita ja tuhota pian laukaisun jälkeen. Aluksi sähkömagneettisen pulssin (EMP) purkauksia sukkulan varhaisella lentoradalla viivästytettiin tahallisesti ajallisesti, jotta estettäisiin kohteen varsinainen tuhoaminen ja vältettäisiin hälyttämästä Yhdysvaltoja siitä, että jotain epätavallista oli tapahtumassa.

Sukkulan laukaisu 26. marraskuuta 1985 oli erityisen merkittävä testi. Tällöin laukaisupaikan yllä tapahtui erittäin kovaääninen ”äänipamaus” tai räjähdys 12 minuuttia sukkulan laukaisun jälkeen, kun sukkula oli jo matkalla ja alhaalla.

Ainakin kahta aiempaa sukkulan laukaisua oli myös käytetty pseudokohteina, ja viivästyneet pamaukset tapahtuivat laukaisupaikan yllä huomattavasti ajoneuvojen jälkeen.

Kun Yhdysvaltojen reagoimattomuus näihin testeihin osoitti, että Yhdysvallat ei vieläkään tuntenut uutta teknologiaa eikä edes tunnustanut sen käyttöä, Neuvostoliitto päätti ilmeisesti jatkaa testejä, joissa kohde todella tuhoutuisi.

Joulukuun 12. päivänä 1985 sama neuvostoliittolainen ase, jota testattiin NASA:n sukkulalaukaisuja vastaan, häiritsi tahallaan Ganderin lentotukikohdasta, Newfoundlandista, nousevan Arrow DC-8 -lentokoneen ohjausta.

Yli 250 yhdysvaltalaista sotilasta ja siviilihenkilöstöä kuljettanut kone menetti tehonsa 100 jalan korkeudessa ja syöksyi maahan pyrstö alaspäin tappaen kaikki koneessa olleet. Kolmea turman kanadalaista silminnäkijää haastateltiin Canadian Broadcast Corporationin televisiouutisissa 8. huhtikuuta 1986 klo 22.00. Koneesta ei lähtenyt liekkiä tai savua ennen sen laskeutumista ja putoamista. Lentokoneen nähtiin kuitenkin hehkuvan salaperäisesti keltaisena.

Tämä on merkki skalaarihaupitsin käytöstä ”jatkuvassa EM-ilmiössä”, joka on samanlainen kuin tapa, jolla F-111-koneet ammuttiin alas Vietnamissa. Lyhyesti sanottuna DC-8:n sähköjärjestelmiä häiritsi sähkömagneettinen kohina, joka syntyi koko lentokoneen käyttämässä avaruusajassa.

Lentokoneeseen ja sen ympärille syntynyt voimakas lataus aiheutti ilmeisesti myös kahden moottorin menetyksen peräkkäin. Koska koneen ohjaimet olivat tehottomat ja sen teho oli vähentynyt huomattavasti, se vajosi maahan, vielä lentoonlähdön jälkeen ”pyrstö alaspäin” -asennossaan, ja syöksyi maahan ja paloi.

”Keltainen hehku” oli korona, joka johtui siitä, että lentokoneen iho sai suuren sähkövarauksen.

Muita onnettomuuteen vaikuttaneita tekijöitä saattoivat olla moottorin huonosta huollosta johtuva heikentynyt nostovoima, jäätymisestä johtuva lentokoneen painon kasvu ja raskas kuormaus.

Silti kukaan ei ole tunnistanut ”keltaisen hehkun” merkitystä tai mitä se tarkoittaa, tai mahdollista yhteyttä lentokoneen menetyksen ja Neuvostoliiton aikaisemman ABM-laukaisuvaihejärjestelmän testauksen välillä Yhdysvaltain sukkulalaukaisuja vastaan…

Syyskuussa 1987 kaksi viimeistä Kaliforniassa sijaitsevasta Vandenburgin lentotukikohdasta laukaistua ilmavoimien Titan 34-D -ohjusta on räjähtänyt pian laukaisun jälkeen. Ensimmäinen räjähti 28. elokuuta 1985 heti laukaisun jälkeen. Tuon menetyksen syyksi oli ilmoitettu suuritehoisen polttoainepumpun vikaantuminen, joka aiheutti massiivisen hapettimen vuodon ja pienemmän polttoainevuodon.

Toinen Titanin menetys tapahtui 18. huhtikuuta 1986, kun ohjus räjähti 5 sekuntia laukaisun jälkeen. Sen menetystä tutkitaan edelleen, eikä sen syytä ole vielä selvitetty.

Ilmeisesti sukkula ja Titan ovat tällä hetkellä ainoat käyttökelpoiset laukaisukalustot Yhdysvaltojen ”vakoilusatelliittien” laukaisuun. Näiden arkaluonteisten satelliittien menetys — jos ne todella olivat hyötykuormana — ei voi olla vahingoittamatta strategisia valmiuksiamme.

Los Angeles Timesin mukaan (vuonna 1986) ainoa jäljellä oleva KH-11-satelliitti laukaistiin joulukuussa 1984, ja sen odotettu käyttöikä on kaksi tai kolme vuotta, ja se saattaa lakata toimimasta myöhemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä ei tiedetä, oliko elokuussa 1985 tapahtuneen Titanin laukaisun läheisyydessä merkittävää Woodpecker-verkkotoimintaa. Merkittävää toimintaa ruudussa tapahtui kuitenkin varmasti ennen 18. huhtikuuta tapahtunutta Titanin onnettomuutta ja samana päivänä.

Pääsiäissunnuntaina 30. maaliskuuta 1986 insinööri Ron Cole havaitsi merkittäviä häiriöitä, jotka korreloivat Neuvostoliiton Woodpecker-mittausten kanssa.

Huhtikuun 18. päivänä T.E Bearden havaitsi Huntsvillen (Alabama) yläpuolella jälkiä pilviradiaalista ja otti siitä valokuvia.

Alustavat raportit Thousand Oaksista, Kaliforniasta, viittaavat laajaan verkkotoimintaan jälleen 18. huhtikuuta, toisen Titanin räjähdyspäivänä.

Ainakin toinen näistä kahdesta ohjuksen tuhoutumisesta pian laukaisun jälkeen on epäilyttävä, koska verkko oli varmasti aktiivinen tuona aikana.

Lisäksi laukaisuvaiheen ABM-järjestelmän indikaattoreista on selvä jälki huhti-toukokuussa 1985 pidettyyn massiiviseen skalaariharjoitukseen asti. Ensimmäinen Titanin räjähdys elokuussa 1985 ajoittuu siten Neuvostoliiton ”testataan nyt niitä Yhdysvaltojen kantoraketteja vastaan” -jaksolle.

Toinen Titanin räjähdys seurasi Arrow DC-8 -lentokoneen erittäin epäilyttäviä räjähdyksiä 12. joulukuuta 1985 ja Challengerin räjähdyksiä 28. tammikuuta 1986.

Sama neuvostoliittolainen ase, joka tuhosi nuo kohteet, on saattanut tuhota myös yhden tai molemmat kriittiset Titanit.

Neuvostoliittolaiset ovat myös kyenneet vaikuttamaan merkittävästi Pohjois-Amerikan säähän yli vuosikymmenen ajan ilman, että se on paljastunut. He ovat testanneet yli kahden vuosikymmenen ajan fantastista valikoimaa ballististen ohjusten torjunta-aseita (ABM), eikä kukaan lännessä ole ollut viisaampi.

Kuten aiemmin todettiin, ennen marraskuun loppua 1985 tehtiin ainakin kolme ”märkätestiä” Neuvostoliiton ”laukaisuvaiheen ABM-järjestelmällä” todellisia Yhdysvaltain sukkulalaukaisuja vastaan suoraan Cape Canaveralin yllä, eikä kukaan vieläkään huomannut, mitä oli tapahtumassa tai minkälaista asetta testattiin.

Joulukuun 12. päivänä Newfoundlandissa tapahtuneen Arrow DC-8 -lentokoneen tuhoamisen yhteydessä ei saatu mitään viitteitä siitä, että amerikkalaiset ja kanadalaiset olisivat tienneet mitään mahdollisesti käytetyn aseen luonteesta.

Näin ollen, odotettuaan riittävästi testatakseen reaktioitamme (jos sellaisia oli), Neuvostoliitto valmistautui tuhoamaan sukkulan sen laukaisun jälkeen…

Challenger-sukkulan tuhoutuminen, tammikuu 1986

Kuten koko maailma tietää, 28. tammikuuta 1986 Challenger laukaistiin Cape Canaveralista Floridasta epäsuotuisien sääolosuhteiden jälkeen, ja se räjähti katastrofaalisesti pian laukaisun jälkeen. Todisteet näyttävät viittaavan siihen, että kun nousevaa alusta rasitettiin, sen oikean kantoraketin toinen pää irtosi, vääntyi pois ja päätyi pääpolttoainesäiliöön, mikä aiheutti repeytymisen, polttoaineen valumisen ja katastrofaalisen räjähdyksen.

Useita muita poikkeamia on kuitenkin edelleen olemassa, ja on selvää, että ainakin yhdessä tehostimen tiivisteessä oli ongelma. Kaikki lennolla olleet seitsemän astronauttia saivat surmansa aluksen tuhoutuessa tulipalossa.

Kukaan ei tietenkään ollut huomannut, että Neuvostoliitto oli jo testannut laukaisuvaiheen ballististen ohjusten torjuntajärjestelmää (LPABM) kolmea aiempaa sukkulalaukaisuamme vastaan. Näissä ”märkäajoissa” käytettiin tarkoituksellista ”aikapoikkeamaa” viivyttämään sähkömagneettisen energian räjähdysmäistä syntymistä laukaistun sukkulan sijainnissa sen lentoradalla.

Viivästetyt koelaukaukset aiheuttivat erittäin suuria ”pommeja” laukaisupaikan yläpuolella sen jälkeen, kun sukkula oli turvallisesti poistunut alueelta, mutta ne eivät tuhonneet itse sukkuloita.

Esimerkiksi viivästynyt laukauspommi tapahtui 12 minuuttia 26. marraskuuta 1985 illalla tapahtuneen laukaisun jälkeen. Jopa merkkivalomajakkaa (suuri valo taivaalla) käytettiin tuossa laukaisussa pian laukaisun jälkeen. Merkkivalo valokuvattiin.

Lisäksi toisessa valokuvassa, joka on otettu aikajärjestyksessä, näkyy toinen äkillinen valoviiru, joka laskeutuu alas ja päättyy valonpurkaukseen. Tämä oli luultavasti avaruudesta lähtevän sukkulan tuhoamiseen tarkoitetun ”pulssimoodin” testi.

Valonpurkaus olisi havaittu Neuvostoliitossa, ja se olisi pisteytetty sen aiottua offset-asemaa vastaan. Itse sukkulan tuhoamiseen käytettiin kuitenkin toista mekanismia.

Yllättynyt Frank Golden havaitsi 1. tammikuuta 1986 Neuvostoliiton LPABM-järjestelmien skalaarisiin EM-lähetyksiin lisätyn metallin pehmenemissignaalin. Hän vahvisti tuolloin kokeellisesti havaitun signaalin metallin pehmentämiskyvyn.

Golden myös nollasi paikallisesti skalaarisen EM-signaalin vaikutuksen testissä, mikä osoitti melko vakuuttavasti (1) että se oli olemassa ja (2) mitä se oli. Signaalia valmisteltiin ilmeisesti käytettäväksi tulevaa Yhdysvaltain sukkulalaukaisua vastaan.

Juuri ennen sukkulan laukaisua tammikuun lopulla 1986 neuvostoliittolaiset tekivät merkittävää sääjärjestelyä Yhdysvaltojen yllä. Suihkuvirta taittui voimakkaasti etelään Yhdysvaltojen keskiosassa ja taittui jälleen oikealle siirtyäkseen Floridan niemimaan yli.

Jäätävän kylmää ilmaa vedettiin Kanadasta kauas alaspäin, Floridaan ja Challengerin laukaisualustalle. Tämä altistuminen kylmälle, joka ei kuulunut sen testattuun toiminta-alueeseen, oli todennäköisesti lisätekijä, joka vaikutti Challengerin epäonnistumiseen.

Useat henkilöt havaitsivat ja valokuvasivat positiivisia merkkejä neuvostoliittolaisesta säätekniikasta ja suihkuvirran manipuloinnista erityisesti Alabamassa ja Kaliforniassa….

Tammikuun 28. päivänä 1986 Neuvostoliiton skalaarisen EM-asejärjestelmän vaikutukset paikallistettiin jyrkästi laukaisualueelle. Paikallistamiseen liittyi korkeampien taajuuksien esiintyminen; nämä ovat varsin kivuliaita pienille aivoille — joiden aivopuoliskot toimivat skalaari-interferometrinä ja -ilmaisimena — kuten linnuilla.

Kuten kansalliset uutiskommentaattorit kommentoivat, lintuja ei kumma kyllä lentänyt sinä aamuna. Itse asiassa ne pysyttelivät maassa tai välttelivät aluetta, koska taivas alueen yllä oli niille tuskallinen.

Kun Challenger nousi, metallin pehmenemissignaali olisi havaittu tehostimissa ja niiden ympärillä pian sytytyksen jälkeen, koska tehostimen liekki toimii erityisenä ”ioniplasma”-virittimenä/ilmaisimena skalaarisignaalille.

Tällaisen paikallisen signaalin vaikutuksesta välittömässä läheisyydessä oleva massa ”latautuu” kyseisellä skalaariresonanssisignaalilla.

Epäonninen Challenger oli tuhoon tuomittu. Sytytyksen jälkeen boosterin liekki toimi neuvostoliittolaisen Woodpecker-verkon metallin pehmenemissignaalin ioniplasmailmaisimena/vahvistimena.

Metalli tehosterokotusliekissä ja sen ympärillä heikkeni hitaasti ja tasaisesti metallin pehmenemismallin kanssa tapahtuneen latauksen vuoksi. Tämä vaikutti osaltaan boosterin vuotoon jo kylmänä vaurioituneesta tiivisteestä.

Vuotava tehostin vuoti savua ja myöhemmin liekkejä, mikä lisäsi uhkaavaa katastrofia.

Voimakkaat tuulet ja ilman turbulenssi alueen yllä lisäsivät Challengeriin kohdistuvaa rasitusta sen noustessa tämän alueen läpi. Myös tämä vaikutti katastrofiin, ja Neuvostoliiton säätekniikka saattoi aiheuttaa sen tarkoituksella.

Challengerin rasituksessa yksi tai useampi heikentynyt kiinnike antoi lopulta periksi, jolloin oikean kantoraketin pää vapautui osittain. Ajoneuvossa havaittiin toinenkin poikkeava liekki tai valo, joka saattoi edustaa hyvin pientä ylimääräistä ”pulssitilassa olevaa energiamuotoa”, joka tuotettiin aseesta, joka jo hyökkäsi Challengeria vastaan.

Tehostin heilahti, pyörähti säiliöön ja repi sen rikki. Vapautuvan polttonesteen ja liekin kosketus johti tulipaloiseen räjähdykseen, joka tuhosi ajoneuvon ja tappoi aluksella olleet henkilöt…

Aiheuttamalla sukkulaan liiallisen kylmäaltistuksen, aiheuttamalla metallin pehmenemistä syttyneessä boosterissa ja sen ympärillä ja mahdollisesti lisäämällä tarkoituksellisesti ”erittäin kuuman pisteen”, NEUKUT SAIVAT CHALLENGERIN HEIKENTYMÄÄN JA TUHOAMAAN ITSENSÄ PIAN LAUKAISUN JÄLKEEN NIIN HIENOVARAISELLA TAVALLA, ETTÄ NASAN TUTKIJAT EIVÄT OSANNEET AAVISTAA, MIKÄ OIKEASTI OLI ONNETTOMUUDEN SYY.

NEUVOSTOLIITTO OLI MYÖS VETÄNYT POIS KAIKKI TROOLARINSA JA ALUKSENSA, JOTKA NORMAALISTI VARJOSTAVAT SUKKULAN LAUKAISUA, ESTÄÄKSEEN KAIKENLAISET VIHJAILUT NEUVOSTOLIITTOLAISESTA LÄSNÄOLOSTA LÄHELLÄ KATASTROFAALISTA ONNETTOMUUTTA TAI OSALLISUUDESTA SIIHEN.

Muutamaa päivää myöhemmin verkkoon tuli edelleen satunnaisesti voimakkaita ”korkeataajuisia paikannussignaaleja”, ja ainakin yksi saranapiste Birminghamissa, Alabamassa vahvisti tämän. 1.-4. helmikuuta 1986 monet linnut lensivät tahattomasti vyöhykkeelle, kun voimakas purkautuminen tapahtui, ja lintuja putosi taivaalta kuolleena huomattavia määriä…..

Valitettavasti ortodoksisten länsimaisten tiedemiesten byrokraattinen omahyväisyys on auttanut olennaisesti Neuvostoliiton petosprosessia. Useimmat länsimaiset johtavat tiedemiehet — erityisesti aseiden kehittämistoiminnassa — ovat edelleen pitäneet neuvostoliittolaisia tietämättöminä talonpoikina, jotka yrittävät yhä puhdistaa mutaa saappaistaan. Tämä näkemys on tietenkin täysin väärä ja perusteeton.

Tarvitaan vain muutama esimerkki tämän asenteen kumoamiseksi. Epälineaarisessa matematiikassa, insinööritieteissä ja luonnontieteissä neuvostoliittolaiset ovat alusta lähtien johtaneet länsimaista vertailua.

Ydinräjähdyksen sähkömagneettisen pulssin (EMP) vaikutus esiintyi tavallisessa neuvostoliittolaisessa tieteellisessä kirjallisuudessa ennen kuin länsimaiset tiedemiehet olivat edes tietoisia vaikutuksen olemassaolosta.

Neuvostoliittolaiset ovat edelleen maailman johtavia räjähdehitsauksessa, titaanin hitsauksessa ja muokkauksessa jne. Vaikka neuvostotutkijoilla ei ole juurikaan taipumusta rakentaa hyviä pesukoneita, he tuottavat varmasti huipputeknologiaa — ja enemmänkin — kaikilla niillä aloilla, joihin he keskittävät pääponnistelunsa. (Me kyllä olemme neuvostoliittolaisia edellä joillakin aloilla, kuten tietokonelaitteissa, tietokoneohjelmistoissa, miniatyrisoinnissa ja niin edelleen).

Kerran aikaisemmin moderni kansakunta, Yhdysvallat, kehitti salassa mahtavan aseen ja käytti sitä pakottaakseen voimakkaan vihollisensa, Japanin, polvilleen…

Hiroshimaan ja Nagasakiin tehdyt järisyttävät atomi-iskut osoittivat lopullisesti, että nykyaikana teknologinen yllätys voi olla välittömästi tuhoisa.

Tieteellisessä ylimielisyydessämme olemme kuitenkin olettaneet, että meille ei voisi koskaan käydä niin ja että ”salainen ase” -skenaario ei koskaan toistuisi.

Päinvastoin, se ON tapahtunut uudelleen, joku muu on tehnyt sen, ja se on tapahtunut meille.

Länsimaissa on myös tullut muodikasta uskoa, että kaikki fysiikan lait on jo löydetty. Oletamme, että tunnemme ne kaikki. Sillä aikaa kun me olemme ylpeinä toitottaneet tätä virttä, neuvostoliittolaiset ovat salaa keksineet jatkuvasti uusia lakeja sekä uusia tapoja kiertää vanhoja lakeja.

Puolustuksemme on strateginen, luotamme hyökkäykseemme, valtavaan ydinasearsenaaliimme…

Jos Neuvostoliiton salaiset aseet mitätöisivät tai tuhoaisivat tämän hyökkäyksen, olisimme voimattomia estämään oman tuhomme ja Neuvostoliiton maailmanherruuden.

Olemme pitäneet itseämme tuhoutumattomina, luottaen puolustuksemme vahvuuteen. Kuitenkin puolustuksemme on kirjaimellisesti riistetty meiltä.

Neuvostoliiton energia-aseet kykenevät nyt todellakin tuhoamaan puolustuksemme, kotimaamme, kentällä olevat asevoimamme ja väestömme nopeasti ja tehokkaasti.

Meillä on uusi, monumentaalisen suuri aukko: se ei ole ohjusten, sukellusveneiden tai pommikoneiden, eikä edes hiukkassäteiden tai lasereiden aukko.

Meillä on ”Skalaarisähkömagneettisuus tai -sähkövetovoima” -aukko……

Vuoden 1895 jälkeen fyysikot eivät enää voineet käyttää jatkuvien fysikaalisten siirtymien matematiikkaa maailmankaikkeuden mallintamiseen.

Kvanttiteoria edellytti tuolloin radikaaleja muutoksia kausaliteettia koskeviin oletuksiin. Atomit lähettivät tai eivät lähettäneet säteilyä todennäköisyysperusteisesti, ei deterministisesti; aineen ja energian peruskomponentit olivat joko hiukkasia, joilla oli aaltomaisia ominaisuuksia, tai aaltoja, joilla oli hiukkasmaisia ominaisuuksia, riippuen siitä, miten ja milloin niitä mitattiin; sijaintia ja liikemäärää ei voitu mitata samanaikaisesti millään tarkkuudella; hiukkasen tila määräytyy vasta, kun se mitataan, ja tämä mittaus määrittää välittömästi myös sellaisen sukulaishiukkasen tilan, joka on niin kaukana, ettei tieto voi siirtyä siihen ensimmäisestä hiukkasesta.

Nämä vaikeudet eivät tarkoita, että kvanttiteoria olisi epätarkka, vaan se on erittäin tarkka. Mutta toisin kuin suhteellisuusteoria, se ei selitä maailmankaikkeutta klassisen deterministisellä tavalla.

Yksi fyysikoiden ongelmista kvanttiteorian ymmärtämisessä ja omaksumisessa perustui siihen, että kaikkien mittausten tulkinta on täysin sidoksissa mittauksia koskeviin teoreettisiin oletuksiin. Jos mikrofysikaalisella (kvantti)tasolla tehdyt oletukset mittauksista olivat klassisia oletuksia, mittauksissa ei ollut mitään järkeä. Eisenbud (8) sanoi, että lopulta teoria tulee niin tutuksi, että tuskin ymmärrämme sen merkitystä havaintojen tulkinnassa…..

Kun teoria kuitenkin epäonnistuu, sen konstruktioiden ja havaitun väliset tutut yhteydet katkeavat. Silloin meidän on palattava alastomiin havaintoihin ja niiden havaittuihin yhteyksiin ja yritettävä rakentaa niistä uusia ja onnistuneita teoreettisia rakenteita.

Skalaarisähkömagneetismi on elektrogravitaatiota

Skalaarinen sähkömagnetismi on nykyisen sähkömagnetismin (EM) laajennus siten, että se sisältää myös gravitaation. Se on siis yhtenäinen elektrogravitaatio (EG), ja mikä tärkeintä, se on yhtenäinen tekninen teoria. Sen perustan löysi Nikola Tesla.

Kenellä on korvat, se kuulkoon.

Tässä on antigravitaation salaisuus.

Varatun hiukkasen — esimerkiksi atomin varattujen hiukkasten tai ytimen protonien — ”sähkövaraus” edustaa eroa virran voimakkuudessa (potentiaalissa) paikallisen hiukkasen ja sitä ympäröivän tyhjiön välillä. Se on jatkuvaa gravitaatiovarauksen vuotamista sähkövarauksena. Jos tämä vuotaminen käännetään tai lopetetaan, gravitaatiovaraukseen kohdistuu dramaattinen vaikutus. 5-potentiaalista on tullut 4-G-potentiaali ja 5-varaus on muuttunut 4-d-varaukseksi.

Näin ollen esineen ”lataaminen” sen skalaarisella EM-kuviolla lataa sitä gravitaatiovoimaisesti.

Nyt ainoa ”vuotokanava” on 4-G:n voimakentän kautta.

Lisäksi ytimessä nukleonit kulkevat jatkuvasti edestakaisin protonin ja neutronin välillä, joten sähkövaraus ”leviää” koko ytimeen ja jakautuu kaikille nukleoneille.

Lisäksi kullakin alkuaineella (itse asiassa kullakin isotoopilla) on oma ainutlaatuinen Fourier-laajennuksen, skalaaritaajuuksien, amplitudien jne. ”koostekuvio”.

Tämä kuvio voidaan tietenkin jäljentää keinotekoisesti ja lähettää muunnetuilla sähkömagneettisilla lähettimillä. Nukleoneille (protonit ja neutronit, jotka vaihtuvat edestakaisin toisiinsa virtuaalisten varausvirtojen vaihtuessa) on kuitenkin olemassa eräänlainen ”pääavain” skalaarinen EM (EG) -kuvio.

Jos varaus käännetään kääntämällä tämä kuvio ja sitten ”ladataan massaa käännetyllä varauksella”, ulkopuolisen tarkkailijan silmin latautuva massa vain kevenee ja kevenee ja sen liikemäärä vähenee ja vähenee.

Lopulta se näyttää (hänen mielestään) saavan negatiivisen massan ja negatiivisen inertian, ja se vain kiihtyy poispäin maasta. Esine putoaa ylöspäin sen sijaan, että se putoaisi alaspäin.

On myös joitain outoja aikavaikutuksia; kyseinen kappale voi liikkua ajassa hitaammin kuin laboratoriotarkkailija, tai jopa liikkua ajassa taaksepäin laboratoriotarkkailijaan nähden.

(Älkää uskoko kaikkea, mitä teille opetettiin suhteellisuusteoriassa; kukaan noista tyypeistä ei ole koskaan suunnitellut yhtäkään yleistä relativistista tilannetta. & mikään, mitä yleisessä suhteellisuusteoriassa opetetaan, ei perustu suoriin kokeisiin.

Suurin osa siitä, mitä he opettavat, on jo kokeellisesti osoitettu virheelliseksi.)

Tämä on skalaarisen EG-ilmaisimen käsite skalaarisia EG-aaltoja varten. Tämä on Bendinin skalaariaaltodetektori, joka on mukautettu Dean ja Faretton alkuperäisestä konseptista.

Idea on varsin yksinkertainen: asennetaan erittäin voimakas pylväsmagneetti maadoitettuun Faradayn häkkiin. Asenna sitten avokela pituussuunnassa magneetin yläpuolelle siten, että magneetin pituusakselin kautta kulkeva viiva kulkee magneetin yläpuolella olevan kelan pituusakselin kautta. Kelan avoin pää ei kosketa magneettia.

Kytketään kelan toinen pää säädettävään virityskondensaattoriin siten, että kela ja kondensaattori muodostavat viritettävän L-C-sarjan värähtelypiirin.

Kondensaattorin ulostulo kytketään häkin sisällä olevaan transistoroituun esivahvistimeen. Kondensaattorin viritysakseli on hyvin huolellisesti sijoitettu kilvessä olevan pienen reiän läpi, jotta viritys voidaan suorittaa ulkopuolelta.

Esivahvistimen ulostulo kulkee suojatussa kaapelissa olevan pienen reiän läpi viereiseen oskilloskooppiin. Kaapelin suojus on myös maadoitettu vertailumaadoituspotentiaaliin.

Teoria on seuraava: Oletetaan, että normaali sähkömagneettinen aalto esiintyy häkin sisällä, magneetin yläpuolella tai sen välittömässä läheisyydessä, jolloin magneetin kenttään syntyy kytketty värähtely, joka kytkeytyy välittömästi sen yläpuolella olevaan käämiin.

Jos värähtely on viritetyn LC-sarjapiirin kaistanleveyden sisällä, tapahtuu havaitseminen, jota esivahvistin vahvistaa ja siirtää oskilloskoopille, jossa se näytetään.

Huomaa, että ilmaisin havaitsee normaalin EM-aallon. Nyt ongelmamme on:

Miten saamme EG-aallon havaituksi? Ja miten varmistamme, että emme havaitse tavallisia EM-aaltoja ulkopuolelta? Itse asiassa tämä on yksinkertaista. Tavalliset aallot (lukuun ottamatta varsin matalataajuisia) maadoittuvat Faradayn häkissä eivätkä läpäise häkkiä.

Näin ollen nämä tavalliset EM-aallot eivät voi päästä häkkiin ja näkyä magneetin yläpuolella, eikä niitä havaita. Skalaariset EG-aallot sen sijaan pääsevät häkkiin, koska ne eivät kytkeydy häkin metallin johtaviin elektroneihin.

Magneetin navan yläpuolella avaruusaika on paikallisesti taipunut, onhan napa magnetostaattinen skalaaripotentiaali, joka on osa konglomeraattia nimeltä ”G-potentiaali”.

Napa edustaa paikallisen G-potentiaalin magnetostaattisen komponentin kasvua (tai vähenemistä, riippuen siitä, onko se pohjois- vai etelänapa).

Tämä on avaruusajan kaarevuus. Tälle alueelle tuleva EG-aalto lisää magnetostaattisen G-potentiaalin vaihtelevan komponentin, joka purkautuu kelassa tavallisena EM-aaltona.

Toinen tapa tarkastella ilmaisinta on mallintaa EG-aalto pitkittäisaaltona ja tavallinen EM-aalto poikittaisaaltona. Kun EG-aalto saapuu magneetin yläpuolella olevalle kaarevalle avaruusajan alueelle, käämin (tässä tapauksessa ”havaitsijan”!) silmissä EG-aallon pitkittäinen osa näyttää pyörivän edestakaisin, joten siinä on värähtelevä poikittaiskomponentti.

Tämä transversaalikomponentti näkyy kelalle tavallisena EM-kenttänä, joten LC-piiri havaitsee sen, jos se on oikealla taajuusalueella.

Toinen tapa tarkastella tilannetta on ymmärtää, että magneettiin tuleva EG-aalto aiheuttaa magneetin magnetostaattiseen skalaaripotentiaaliin (napaisuus) lisättävän värähtelevän komponentin.

Näin ollen magneetti on vastaanotin skalaariaalloille, joiden havaitaan ”vuotavan” magneetin magneettikentän voimakkuuden värähtelynä.

Tämän värähtelevän magneettikentän kytkeytyminen käämiin luo kondensaattoriin värähtelevän virran, joka värähtelee esivahvistimeen syötettävää jännitettä, joka vahvistaa ja syöttää signaalin oskilloskooppiin näytettäväksi.

On tärkeää muistaa, että magnetostaattista ja sähköstaattista potentiaalia voidaan oskilloida skalaarisella EG-aallolla. Sijoittamalla magneettinen materiaali Faradayn häkkiin voidaan magnetostaattisen skalaaripotentiaalin värähtelyä (magneetin napaisuus) käyttää EG:n havaintomekanismina.

Sähköstaattisen skalaaripotentiaalin värähtely voidaan havaita sijoittamalla varautuva materiaali Faradayn häkkiin.

(Mahdollisia esimerkkejä jälkimmäisen tyyppisistä ilmaisimista antaa Hodowanec, ”Radio Electronics”, huhtikuu 1986.)

Huomaa myös, että aaltoja voidaan havaita yhdellä vertailutasolla ja toisella ei. Bendini-ilmaisimen nollareferenssimaahan kohdistuvan harhan muuttaminen vaikuttaa havaitsemiseen.

Jos halutaan katsoa normaalin EM-kantoaallon (kuten neuvostoliittolaisen Woodpecker-kantoaallon) sisälle ja nähdä, mitä skalaarisignaaleja sen päällä on, kantoaaltoa voidaan käyttää Bendini-ilmaisimen nollamaadoituksen biasoimiseen.

Spektrianalysaattorin tuottamiseksi käytetään yksinkertaisesti ylimääräisiä sarjaresonanssisia LC-virityspiirejä rinnakkain (asetetaan kelaan useita osituksia ja johdotetaan jokainen ositus erilliseen virityskondensaattoriin, jonka kapasitanssi on erilainen).

Jälleen kerran nollaviitetason vaihtelu on tärkeää, samoin kuin magneetin voimakkuuden vaihtelu. Frank Golden on myös keksinyt erinomaisen sarjan skalaariaaltoilmaisimia, jotka perustuvat aivan erilaisiin omiin periaatteisiin.

Lopputulos on: voimme todellakin havaita ja mitata tarkasti EG:n skalaariaaltoja, ja kun otetaan huomioon ne suuret rahasummat, joita tällä hetkellä käytetään suurten alumiinisylintereiden hautaamiseen jne. gravitaatioaaltojen havaitsemiseksi, ihmetellään, miksi Kansallinen tiedeakatemia ei voisi vapauttaa varoja muutamalle epäsovinnaiselle tutkijalle, jotta voitaisiin rahoittaa todistetusti sähkögravitaatioaaltojen luomista ja havaitsemista…

Tässä selitetään uudenlainen resonanssi: skalaarinen EM-resonanssi eli sähkögravitaatioresonanssi.

Kuvitellaan ensin, että meillä on tavallinen resonanssi-ontelo, jossa resonoiva sähkömagneettinen aalto liikkuu edestakaisin, E-kentän vektori ja B-kentän vektori ovat tavan mukaan suorassa kulmassa tässä liikkuvassa aaltorintamassa.

Kun aalto liikkuu edestakaisin, vektorit vaihtelevat edestakaisin; missä tahansa seinien välisessä pisteessä molemmilla vektoreilla on kuitenkin aina sama arvo.

Näin ollen resonoiva EM-aaltomme muodostaa ontelossa seisovan aallon.

Kuvitellaan nyt, että toinen aaltorintama, joka on täsmälleen samanlainen kuin ensimmäinen ja jolla on sama taajuus, asetetaan ensimmäisen aaltorintaman päälle ja kulkemaan sen mukana.

Tämän toisen aallon — ”anti-aallon” — voimavektorit ovat 180 astetta eri vaiheessa kuin vertailuaallon voimavektorit.

Näin ollen kahden päällekkäisen aallon E- ja B-kentät summautuvat aina nollavektoreiksi missä tahansa ontelossa.

Ulkopuolisen tarkkailijan silmin ontelo ei sisällä tavallisia sähkömagneettisia voimakenttiä eikä siten tavallista sähkömagneettista energiaa.

Yksittäisen sähkömagneettisen siniaallon energiatiheys tyhjiössä on kuitenkin seuraava: tiheys 2 [ E + B ]/8pi

Tämä energiatiheys on aina positiivinen, joten kahden aallon energiatiheys missä tahansa seinien välisessä pisteessä X on yhtä suuri kuin:

2 [ E + B ]/4pi

missä

E=E(x) ; B=B(x)

Näin ollen tyhjiön energiatiheys vaihtelee X:n mukaan, mutta tiukasti ottaen, koska tuloksena olevat E ja B-kentät ovat nolla, tämä kuvaa seisovaa gravitaatioaaltoa.

Näin ollen ontelossa on pysyvä EG-aalto, joka on esimerkki skalaariresonanssista. Tiukasti ottaen onkalolla on massaa ja inertiaa ulkopuolisen tarkkailijan silmissä, mikä johtuu sen sisältämistä kahdesta avaruusajan vääristymästä.

Huomaa, että toisella puolijaksolla tyhjiön energiatiheys on suurempi kuin ympäristön energiatiheys ja toisella puolijaksolla pienempi, toisen puolijakson alueella aika kulkee nopeammin kuin ympäristön tarkkailijalle ja toisella puolijaksolla aika kulkee hitaammin kuin ympäristön tarkkailijalle.

Toinen puolijakso näyttää sisältävän negatiivista sähkövarausta ja toinen puolijakso näyttää sisältävän positiivista varausta.

Toinen puolijakso näyttää sisältävän pohjoisnavan (positiivinen magnetostaattinen skalaaripotentiaali) ja toinen puolijakso näyttää sisältävän etelänavan (negatiivinen magnetostaattinen skalaaripotentiaali).

Ehkä nyt voidaan alkaa ymmärtää, miksi jatkuvasti kiihdytetty atomin kiertoradalla oleva elektroni ei säteile EM-energiaa, mikä on täysin Maxwellin yhtälöiden vastaista, elektroni on vain monimutkainen osa. Skalaariresonanssia ei ole tavanomaisessa oppikirjassa.

Skalaariresonanssi on tietty nollasummattu moniresonanssi, sähkömagneettisesti, joten se ei toimi sähkömagneettisesti.

Skalaariresonanssi on seisova sähkömagneettinen aalto, se voidaan tehdä sähköisesti, mutta se ei käyttäydy sähköisesti.

Missä tahansa skalaariresonanssissa avaruusaika on kaareva, ja tämän avaruusajan kaarevuuden suuruus (ja suunta) värähtelee ”seisovan aallon” tavoin.

Tyhjiön väliaineen jännityksen suhteen toinen puoli skalaariresonanssin seisovasta siniaallosta on vetoaaltoa, toinen puoli puristusta.

Tämä koskee kuitenkin tyhjiön paikallista jännitystä.

Hiukkasen ”massa” on vain piirre, joka ilmenee loukkuun jääneessä skalaariresonanssissa, yleensä tämä loukkuun jääminen tapahtuu yksittäisen hiukkasen ”spinillä”.

Käsitettä ”massa” voidaan verrata käsitteeseen ”kapasitanssi”. Toisin sanoen massa on skalaariaaltojen eli skalaariresonanssien akumulaattori. Se ”latautuu” ja ”purkautuu” jatkuvasti absorboimalla ja emittoimalla skalaariaaltoja ympäröivästä tyhjiön skalaariaaltovirrasta ja siihen.

Itse asiassa massan suuruus voidaan määritellä tämän ”kytkeytymisnopeuden” (absorptio = kytkeytyminen sisään; emissio = kytkeytyminen ulos) absoluuttisena arvona.

Ks. tästä tarkemmin (Bearden, T.E. ”Quinton/Perception Physics: A Theory of Existence, Perception, and Physical Phenomena, maaliskuu 1973, AD 763210, saatavissa NTIS:n kautta).

Normaalissa lineaarisessa avaruusajassa ”latautuminen” ja ”purkautuminen” ovat yhtä suuria kaikissa suunnissa, joten kaikissa suunnissa esiintyvä massa on sama.

Ulkopuolisen tarkkailijan tasapainovirtaan nähden liikkuva kohde kohtaa liikeradallaan suuremman määrän virtausnopeutta, aivan kuten sademyrskyssä liikkuva kohde kohtaa enemmän sadepisaroita sekunnissa liikeradallaan kuin paikallaan oleva kohde.

Suurempi skalaariaaltovirta (ulkoiseen tarkkailijaan nähden) pakottaa liikkuvan kappaleen absorboimaan ja emittoimaan skalaariaaltoja suuremmalla nopeudella sen liikesuunnassa kuin silloin, kun se ei liiku.

Näin ollen ulkoisen tarkkailijan kannalta kappaleen massa on kasvanut, sikäli kuin on kyse sen liikesuunnan suuntaisista häiriövoimista.

Oikeassa kulmassa sen liikesuuntaan nähden vuon nopeus on kuitenkin täsmälleen sama kuin silloin, kun kappale on levossa, joten liikkuvan kappaleen ”massa” suhteessa mihinkään häiritsevään voimaan suorassa kulmassa sen liikesuuntaan nähden ei ole muuttunut ulkoisen tarkkailijan näkökulmasta.

Näin selitetään molemmat osat yhdestä kaikkien aikojen suurimmista suhteellisuusteorian mysteereistä: (1) miten kappaleen massa kasvaa sen liikkeen suhteen ja (2) miksi massa kasvaa vain sen liikesuoran suhteen eikä missään suorassa kulmassa siihen nähden.

Hiukkasen inertia johtuu sen massasta eli sen vangitseman skalaariresonanssin kokonaissuuruudesta.

Kahden massan välinen gravitaatiovetovoima johtuu niiden avaruusajan kaarevuudesta, lisäksi massa on kuin kapasitanssi, se voi vangita lisää skalaariaaltoja vangittuna resonanssina, mikä lisää sen suuruutta tai ”inertiavarausta”, tai se voi purkaa enemmän skalaariaaltoja kuin se absorboi; jolloin sen suuruus tai ”sisäinen varaus” pienenee…

Nämä resonanssista emittoituvat skalaariaallot emittoituvat resonanssin kuviokokonaisuutena, joten niiden voidaan katsoa muodostavan massakertymäkohteesta lähtevän skalaariresonanssivirran.

Loukkuun jääneeseen resonanssiin imeytyneiden skalaariaaltojen voidaan katsoa muodostavan skalaariresonanssin virran massakertymäobjektiin, joten on asianmukaista puhua skalaariresonanssista, joka kykenee ”virtaamaan”.

Lisäksi on mahdollista lisätä suoraan jonkin esineen massaa lähettämällä siihen skalaarisia EM-aaltoja niin, että se absorboi niitä. (Skalaariaaltojen absorptiolla tarkoitetaan sitä, että esineeseen tulee enemmän kuin siitä lähtee, jolloin esine toimii kuin sisäinen akku, joka latautuu sisäisellä varauksella.

Tämä tapahtuu varmistamalla, että skalaariaaltolähettimen referenssipotentiaali on korkeampi kuin säteilytettävän kohteen referenssipotentiaali).

Esineen massaa on mahdollista pienentää myös suoraan lähettämällä siihen skalaarisia sähkömagneettisia aaltoja niin, että se säteilee enemmän kuin absorboi. (Skalaariaaltojen lähettämisellä tarkoitetaan sitä, että esineestä lähtee enemmän kuin siihen tulee, joten esine toimii ikään kuin se olisi sisäinen akku, joka purkaa sisäistä varaustaan. tämä tapahtuu varmistamalla, että skalaarilähettimen referenssipotentiaali on alempi kuin säteilytettävän esineen referenssipotentiaali).

Kuten nähdään, skalaariaaltojen ”lähetin” on itse asiassa jossain määrin verrattavissa lämpöpumppuun; se voi toimia joko ”energian lähettimenä” tai ”energian ulosottajana” riippuen ”lähettimen” ja ”vastaanottimen” välisestä potentiaalierosta.

Skalaariresonanssilla voi olla tietty kuvio: sekä taajuus- että avaruudellisen kaarevuuden näkökulmasta, samoin kuin ”ajan virtausnopeuden” näkökulmasta. Itse asiassa skalaarisesti jokaisella esineellä on yksilöllinen ”skalaarikuvio”, joka on ainutlaatuinen sormenjälki, koska tuo jälki on spatiotemporaalinen, se on kyseisen esineen koko menneisyyden tuote.

Näin ollen — skalaarista puhuttaessa — kaksi kohdetta eivät ole identtisiä.

Tämä tuo esiin toisen melko hämmästyttävän mahdollisuuden: Jos kohteen kohtuullisen tarkkaa skalaarikuviota voidaan ”säteilyttää” ja resonoida skalaariaalloilla, energiaa voidaan luoda kaukana olevaan kohteeseen tai ottaa siitä, aivan kuten yhden äänihaarukan stimulointi voi herättää toisen kaukana olevan kohteen sympaattisen resonanssin avulla.

Jätän teidän tehtäväksenne selvittää, miten tämä lausunto liittyy selvänäköön, radiotekniikkaan, kaukokatseluun jne.

Skeptikolle on kuitenkin huomautettava, että — tiukasti ottaen — kvanttimekaniikka edellyttää, että jatkuvasti, missä tahansa avaruusajan paikallisella alueella, minkä tahansa universumin kohteen ”kuvio” ilmestyy hetkellisesti virtuaaliseen tilaan pelkästään tilastollisten näkökohtien perusteella.

Niin kauan kuin tilanne pysyy tilastollisena, missä tahansa maailmankaikkeuden paikassa voi edelleen olla kaiken siellä olevan ”haamuja” eteerisen ohuena kuviona, eikä se vaikuta havaittavaan maailmaan.

Jos kuitenkin pystytään erottelemaan ja skalaarisesti ”lataamaan” tai ”purkamaan” yksittäisiä kuvioita tässä ”aavemaailmassa”, toiminta etäältä on suoraan mahdollista, samoin kuin materialisaatio ja dematerialisaatio.

Jos hyväksytään, että jopa ajatus itsessään tuottaa tällaisia virtuaalisia ”haamukuvioita” tyhjiön virtuaalisessa hiukkasvirrassa, on ainakin teoreettisesti mahdollista materialisoida ajatuksia ja ajatuskuvia.

Olemme siirtyneet uudenlaiseen todellisuuteen, jossa vanhat säännöt ja vanhat rajoitukset eivät välttämättä päde.

Kuten todettiin, voimme yksinkertaistaa asioita huomattavasti tarkastelemalla ”skalaariresonanssivirtoja”, jotka virtaavat korkeammasta potentiaalista alempaan potentiaaliin riippumatta siitä, tarkastelemmeko ”lähetystä” vai ”vastaanottoa”.

Itse asiassa matalamman potentiaalin lähettäminen on vastaanottamista, ja korkeamman potentiaalin vastaanottaminen on lähettämistä.

Näin ollen ”lähetin-vastaanotin” on erityinen järjestelmä, jossa pelkkä kahden solmupisteen erilainen harhauttaminen määrää, kumpaan suuntaan skalaariresonanssi kulkee.

Voimme lisätä tai vähentää esineen inertiaa ja massaa yksinkertaisesti suuntaamalla lähetin-vastaanottimen kaksi solmua oikein.

Eräässä satunnaisessa, muutaman tunnin kestäneessä kokeessa Golden latasi alueen niin, että paikallisesti kaikki kellot muuttuivat epäsäännöllisiksi, mukaan luettuina sähkökellot, paristokäyttöiset kellot, keittiökellot ja heilurikäyttöinen isoisänkello, ja itse ajan kulun nopeus muuttui ilmeisesti paikallisella alueella kertyneen varauksen vuoksi, jonka tyhjentyminen ja purkautuminen kesti neljä päivää.

Neljän päivän purkautumisen jälkeen kaikki kellot palasivat normaaliksi.

Jos kytkemme kaksi lähetintä suurienergiselle alueelle – kuten itse maapallon sulaan ytimeen – ja suuntaamme lähettimet negatiivisesti, voimme ottaa valtavasti energiaa suoraan tuosta kaukaisesta lähteestä!

Tämän vaikutuksen pieni muunnelma on itse asiassa juuri se tapa, jolla Neuvostoliitto saa valtavasti energiaa, jolla se saa voimaa uskomattoman tehokkaisiin strategisiin ”mantereita tuhoaviin” skalaarisiin EM-aseisiinsa.

Skalaaritaajuusparit — 12 kilohertsin välein — lähetetään itse maahan jossain osassa maan ”jättiläisskalaariresonanssin” taajuuskäyrää.

Kahden lähettimen erilainen viritys toisiinsa nähden tuottaa niiden välille suuren potentiaalieron (jännitteen).

Samaan aikaan niiden molempien negatiivinen jännite maan sulaan ytimeen nähden tuottaa skalaariresonanssivirran ytimestä molempiin lähettimiin.

Kahden skalaarilähettimen välisessä ”ulommassa silmukassa” syntyy jättimäinen jännite ja jättimäinen sähkövirta, joka voidaan ottaa talteen asianmukaisin keinoin, ja tämä sähköteho otetaan talteen ja siirretään uskomattoman voimakkaisiin skalaariemäasejärjestelmiin.

Siellä käytetään erityisiä akkuja ja kytkimiä, jotta jokaiselle aseelle saadaan valtavat määrät tehoa.

Juuri ennen 1. toukokuuta 1985 Neuvostoliitto suoritti koko strategisen sähkömagneettisen skalaariasejärjestelmäkompleksinsa ”täydellisen” toimintakokeen.

Frank Golden havaitsi ja valvoi tätä testiä säännöllisesti, ja noin 27 näistä jättimäisistä neuvostoliittolaisista ”tehohanoista” oli lukittu maan sulaan ytimeen, mikä tuotti pakotettua (mukaantemmattua) skalaariresonanssia koko planeetalle 54:llä kontrolloidulla taajuudella jalkojemme alla.

Loppuosa skalaaritaajuusspektristä paloi kirjaimellisesti satojen neuvostoliittolaisten skalaarilähettimien loisteessa: luultavasti koko strateginen skalaarinen komento- ja valvontajärjestelmä vedenalaisiin sukellusveneisiin, ylempiin komentokeskuksiin, kaukokomentoihin jne. aktivoitui tässä jättiläisharjoituksessa.

Järjestelmää harjoiteltiin useiden päivien ajan mielettömässä mittakaavassa, ilmeisesti osana Neuvostoliiton erittäin korostettua toisen maailmansodan päättymisen 40-vuotisjuhlaa.

Ironista kyllä, yksikään Yhdysvaltain tiedustelupalvelu, laboratorio tai tiedemies ei havainnut tätä Neuvostoliiton uuden johtajan Gorbatsovin hirvittävää harjoitusta.

Energian etätuotanto

Käyttökelpoisin laite saadaan, jos käytetään skalaarista interferometriä, jossa kaksi lähetintä lähettää säteitä, jotka leikkaavat toisensa etäisyydellä. Interferenssivyöhykkeellä syntyy energiapullo.

Kun lähettimen referenssipotentiaalit jännitetään huomattavasti kauempana olevan energiapullon potentiaalia suuremmiksi, kyseisessä vyöhykkeessä syntyy EM-energiaa, jolloin interferometri toimii eksotermisessä tilassa.

Jos lähettimen referenssipotentiaalit suunnataan selvästi alle kaukaisen energiapullon potentiaalin, EM-energia poistuu kaukaisesta vyöhykkeestä ja syntyy lähettimestä, jolloin interferometri toimii endotermisessä tilassa.

Jos lähettimet lähettävät jatkuvasti, vaikutus kaukovyöhykkeessä on jatkuva.

Jos kumpikin lähetin lähettää pulssin ja nämä kaksi pulssia kohtaavat kaukaisella leikkausvyöhykkeellä, kaukaisella häiriövyöhykkeellä tapahtuu räjähdysmäinen energian syntyminen tai poistuminen riippuen siitä, toimiiko inferometri eksotermisessä vai endotermisessä tilassa.

Eksoterminen tila (skalaari-interferometri)

Skalaarisessa interferometrissä ”del phi” (potentiaalin kaltevuus) pätee lähetinpaikan ja kaukaisen leikkauskohdan välillä, ei välissä olevassa tilassa. Näin ollen puhutaan ”energiavirrasta” lähettimen ja leikkauskohdan välillä — ilman mitään ”välissä” olevaa tilaa. Välitilassa kaikki energia on olemassa lukittuna keinotekoisena potentiaalina, ei EM-voimakenttäenergiana (gradienttipotentiaalin vuotava potentiaali).

Eksotermisessä tilassa lähettimen maapotentiaali on selvästi ympäristön tyhjiön maapotentiaalin yläpuolella, energia kulkeutuu lähettimeen ja ”katoaa” ”ilmestyäkseen” uudelleen kaukaiselle häiriöalueelle.

Jos käytetään jatkuva-aaltolähetystä, energia ilmestyy jatkuvasti kaukaiseen vyöhykkeeseen.

Jos käytetään pulssilähetystä ja se ajoitetaan siten, että kaksi skalaaripulssia kohtaavat kaukaisella vyöhykkeellä, energia ilmestyy sinne räjähdysmäisesti.

Jos useita taajuuksia lähetetään tietyn geometrisen muodon Fourier-laajennuksen tapaan, kaukaisessa leikkauspisteessä näkyy kolmiulotteinen energiamuoto.

Tällä tavoin voidaan luoda pallomainen tai puolipallon muotoinen kuori (EM-energian pallo tai ”kupoli”) etäisyydelle, jos käytetään pulssilähetystä, tämä on kyseisen energiamuodon impulssimainen tai räjähtävä ilmaantuminen, jos käytetään jatkuvaa lähetystä, tämä on jatkuva hehkuva muoto.

Syöttämällä uskomattoman tehokkaisiin lähettimiin suuria määriä energiaa, joka on otettu maan sulasta ytimestä ”energianapautuksilla”, voidaan luoda hyvin suuria pallomaisia palloja ja puolikuperia EM-energiakupoleita etäältä.

Tällaisen pallon tai pallonpuoliskon interferenssikuoren energia on riittävän tiheää nostamaan Dirac-aineita tyhjiön Dirac-merestä, joten kuori sisältää hehkuvan plasman.

Monia tällaisia skalaarihaupitsijälkiä on nähty valtamerten yllä, erityisesti Tyynenmeren pohjoispuolella Japaniin saapuvien ja sieltä lähtevien suihkukoneiden lentäessä.

(Muistakaa suuri tarina JAL:n lennosta, jolla kaikki matkustajat ja miehistö näkivät jättimäisen pallomaisen ”ufon”.)

Tällaisia palloja ja valokupoleita ovat nähneet myös syvällä Neuvostoliiton sisällä, Afganistanissa olevat tarkkailijat ja Iraniin laskeutuvien lentokoneiden lentäjät.

Impulsiivisessa eksotermisessä tilassa syntyy suuri näkyvä välähdys, jos syntyy EM-energiaa näkyvän spektrin alueella.

Infrapuna-alueella voi esiintyä samanlaisia ”välähdyksiä”, jos syntyvä energia on kyseisellä spektrikaistalla.

Syyskuussa 1979 Vela-satelliittimme havaitsivat suuren ”ydinvoiman välähdyksen” Etelä-Atlantin yllä, Afrikan etelärannikon edustalla, ja toinen ”ydinvoiman välähdys”, jonka Vela-satelliitit havaitsivat vuonna 1980, oli vain infrapunassa.

Joitakin vuosia sitten Yhdysvaltojen itärannikon edustalla tapahtui sarja poikkeavia ”välähdyksiä” ja ”pamahduksia”, jotka johtuivat yhden tai useamman ”skalaarihaupitsin” — eksotermisessä tilassa olevien skalaaristen EM-interferometrien — suuntaamisesta ja kohdistamisesta, ja rekisteröinnistä.

Cape Canaveralissa sijaitsevan sukkulalaukaisupaikan yläpuolella kuului suuria ”pamauksia”, jotka liittyivät kolmeen sukkulalaukaisuun ennen marraskuun 1985 loppua.

Nämä olivat testejä tällaisille eksotermisille skalaarisille EM-haupitseille, joita testattiin osana Neuvostoliiton laukaisuvaiheen ABM-järjestelmää, jossa kahden lähettimen skalaaripulssit syötetään erityisiin nollareferenssiskalaarisiin EM-”kanaviin”, jotka on perustettu Woodpeckerin horisontin ylittävien tutkien sähkömagneettisiin kantajiin.

Skalaaripulssit kulkevat näiden kanavien läpi, kulkevat lähettimen tavallisessa EM-säteessä ja seuraavat sitä sen kaarevuudessa maan ympärillä maan ja ionosfäärin välisessä aaltojohtimessa. Skalaaripulssit ajoitetaan, vaiheistetaan ja suunnataan siten, että ne kohtaavat nousevan sukkulan. Näissä testeissä lähetykset olivat ajallisesti myöhässä, jotta sukkula ei todellisuudessa tuhoutuisi, mutta järjestelmää voitiin testata todellisilla sukkulalähetyksillä Yhdysvalloissa.

Näiden eri eksotermisten tilojen erityiskäyttöä käsitellään tämän sarjan myöhemmissä osissa.

Endotermisessä tilassa lähettimiin kohdistuva ennakkoasento on sellainen, että energiaa otetaan kaukaiselta leikkausvyöhykkeeltä, jotta se pääsisi takaisin lähettimiin, joissa energia on otettava talteen ja hävitettävä, jotta lähettimet eivät palaisi loppuun.

Kun kaukaisista pisteistä otetaan erittäin suuria määriä energiaa, neuvostoliittolaiset käyttävät usein ”kaatopaikkamenetelmää”, jossa lähettimissä syntyvä lämpöenergia otetaan väliaikaisesti talteen ja varastoidaan akkuun, jolloin toinen eksotermisessä tilassa oleva haupitsi syötetään akkuun perustetun ”skalaarienergian hanan” kautta.

Tämä haupitsi kohdistetaan kaukaiseen kaatopaikkaan — usein Bennett Islandiin, jossa Yhdysvaltojen sääsatelliitit tarkkailevat jatkuvasti pakokaasuja.

Impulssimaisessa endotermisessä tilassa energiaa otetaan impulssimaisesti kaukaisesta leikkausvyöhykkeestä, ja ilmakehässä tämä johtaa hyvin jyrkkään jäähtymiseen tai ”kylmään räjähdykseen”, ja se aiheuttaa myös salamaniskun jälkeisen jyrinän ja jylinän, joka usein liitetään ukkoseen.

Neuvostoliitto testasi 9. huhtikuuta 1984 tällaista ”kylmäräjähdystä” Japanin rannikon edustalla, lähellä Kuriilisaaria, äkillisesti aiheutetussa matalapaineisessa ”kylmässä vyöhykkeessä” valtameren yläpuolella merivesi imeytyi jyrkästi valtamerestä muodostaen tiheän pilven.

Sitten matalapainevyöhykkeelle syöksyvä ilma pakotti pilven ylöspäin muodostaen sienen, joka muistutti hyvin paljon atomiräjähdyksen sieniä lukuun ottamatta sitä, että räjähdyksessä ei ollut välähdystä eikä paineaaltoa, joka olisi liikkunut ulos ja poispäin räjähdyksen keskuksesta.

Kun pilvi nousee, se laajenee sekoittumalla — hyvin samanlainen kuin jättimäinen ukkospilvi, mutta paljon nopeammin, tässä tapauksessa pilvi nousi noin kahdessa minuutissa noin 60 000 jalkaan, ja levittäytyi, kunnes sen halkaisija oli noin 200 mailia.

Tapahtuman näkivät useiden Boeing 747-suihkukoneiden lentäjät ja miehistöt yleisessä lähiympäristössä, joskus sen jälkeen syntyi USA:n sääsatelliittikuva alueesta, tuossa kuvassa olevalla pilvellä on poikkeava tiheysjakauma, joka poikkeaa kaikkien muiden alueen pilvien tiheysjakaumasta…

Teslan ”tarkka silmä” kaukokatselulle

Nikola Tesla suunnitteli hyvin erityistä käyttöä endotermiselle skalaari-interferometrilleen, hän suunnitteli tuottavansa sen, mitä hän kutsui ”suureksi silmäkseen nähdä kauas.” Järjestelmä, jota käytetään tämän saavuttamiseksi, on vain heikosti endoterminen, joten kaukaisesta kohteesta otetaan vain pieni määrä energiaa, ja lisäksi säteet ”skannataan” avoimella vastaanottimella ajallisesti, sivulta toiselle ja ylhäältä alas.

Skannaamalla vielä toinen yksittäinen säde leikkausvyöhykkeen läpi ja vaiheistamalla sen pulssit voidaan saada vieläkin parempi esitys, jolloin vastaanotin tuottaa esityksen kaukaisen endotermisen vyöhykkeen eri kohdista erotetusta energiasta, ja esittämällä vastaanotetut signaalit sopivasti skannatulla näytöllä voidaan luoda esitys kaukaisesta kohteesta.

Tämä on erityinen ”mikroaaltointerferometria”, ja — nykyaikaisilla tekniikoilla — saadut kuvat voivat olla yllättävän hyviä.

Kehityksen myötä siitä voi tulla jopa yhtä hyvä kuin sivuttaissuuntaisilla tutkilla nykyisin saatavasta kuvasta.

Mielenkiintoista on, että koska skalaarisäteet läpäisevät helposti maan tai valtameren, tällaisella pyyhkäisevällä skalaari-interferometrillä voidaan katsoa myös maan tai valtameren alapuolelle.

Tämän kyvyn merkitys strategisen ja taktisen tiedustelun kannalta on ilmeinen, sillä naamiointi, peittäminen ja salaaminen eivät vaikuta tällaiseen järjestelmään.

Rakennuksiin ja maanalaisiin tiloihin voi helposti katsoa, ja tällaisella pienellä järjestelmällä Yhdysvaltain merijalkaväki Khe Sahnissa olisi ollut helppo löytää Vietkongin jatkuvasti kaivamat tunnelit, ja viidakon katosten alla olevat kohteet ovat suoraan näkyvissä….

Vaatii vain vähän mielikuvitusta nähdäksemme, että tämä järjestelmä on helppo mukauttaa vedenalaiseen käyttöön, eräänlaiseksi ”vedenalaiseksi tutkaksi”.

Tällaisilla laitteilla ratkaistaan vedenalaisen ydinsukellusveneen aiheuttama ongelma, esimerkiksi kokonainen alue voidaan jatkuvasti tutkia, aivan kuten hankintatutkajärjestelmät tekevät nykyään, sukellusvene voidaan havaita ja jäljittää, eikä mikään sen tavallisista ilmaisimista havaitse mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Käyttämällä erillistä sädeparia eksotermisessä tilassa voidaan kaukana olevaan sukellusveneeseen ampua voimakkaita skalaaripulsseja, jotka risteävät sukellusveneessä ja aiheuttavat voimakkaan EMP:n koko sukellusveneessä ja sen aseistuksessa.

Näin sukellusvene ja kaikki sen ohjukset tuhoutuvat välittömästi.

Tai kohdistusase voi käyttää jatkuvaa eksotermistä lähetystä pienemmällä teholla häiriten vähitellen sukellusveneen sähköjärjestelmiä ja aiheuttaen sen hallinnan menettämisen, jolloin sukellusvene uppoaa murskaavaan syvyyteen ja implodoituu.

Juuri näin näyttää tapahtuneen 10. huhtikuuta 1963 U.S.S. Thresher -ydinsukellusveneelle. Se jätti jälkensä: lähellä sijainnut sukellusvene U.S.S. Skylark oli vedenalaisen skalaarihäiriön ”roiskevyöhykkeellä”.

Tämä tarkoittaa, että Skylarkin kaikissa sähköjärjestelmissä, joista osa oli itse asiassa sammutettu, syntyi väärää sähkömagneettista kohinaa.

”Elektroninen häirintä” oli niin voimakasta, että Skylarkilta kesti yli puolitoista tuntia lähettää hätäviesti päämajaansa, että Thresher oli vakavissa vaikeuksissa ja yhteys siihen oli menetetty.

Osa Skylarkin viestintäjärjestelmistä todella petti, mutta ne toimivat myöhemmin selittämättömästi uudelleen, kun häirintä oli poistunut.

Tämäntyyppinen useiden taajuusalueiden ja useiden elektronisten laitteiden ”häirintä” sekä elektronisten laitteiden epänormaali vikaantuminen ja niiden myöhempi salaperäinen palautuminen olivat luonnollisesti suoria merkkejä eksotermisen skalaarinterferometrin toiminnasta merenalaista kohdetta vastaan Skylarkin läheisyydessä.

Heti seuraavana päivänä, 11. huhtikuuta 1963, samaa neuvostoliittolaista skalaarista EM-haupitsijärjestelmää testattiin ”tuhoa sukellusvene” -pulssitilassa.

Suuri vedenalainen EM-räjähdys tapahtui Puerto Ricon rannikolla, noin 100 mailia saaren pohjoispuolella, vedenalainen räjähdys aiheutti valtavan kiehumisen meren pinnalla, minkä jälkeen nousi massiivinen, noin kilometrin korkuinen vesisieni, joka putosi sitten takaisin mereen, mikä viimeisteli kuvioinnin.

Onneksi koko välikohtauksen näki hätääntynyt ohikulkevan yhdysvaltalaisen matkustajakoneen miehistö, joka oli juuri ohittamassa tarkastuspistettään kyseisellä alueella.

(Ks. Robert J. Durant, ”An underwater explosion — or what?”, Pursuit, 5(2), huhtikuu 1972, s. 30-31.).

Nämä kaksi tapausta olivat täydellisiä toiminnallisia testejä Hruštšovin vastikään käyttöön ottamille superaseille, ja hän luultavasti järjesti tämän dramaattisen kaksoiskohtauksen epätoivoisena yrityksenä saada takaisin kasvonsa kommunistisen puolueen kanssa sen jälkeen, kun hän oli joutunut Kennedyn kanssa tekemän katastrofin kohteeksi Kuuban ohjuskriisissä muutamaa kuukautta aiemmin.

Ilmeisesti yritys onnistui, sillä hän pysyi vallassa vielä vuoden ennen syrjäyttämistä.

Sienipilvi merellä Japanin rannikolla lähellä venäläistä koealuetta

Seuraavassa käsitellään 9. huhtikuuta 1984 tapahtunutta ”kylmää räjähdystä”.

Räjähdyspaikka oli vain noin 200 mailin päässä Tokion keskustasta, ja sen näkivät useiden suihkukoneiden, kuten Japan Air Linesin lennon 36, miehistöt.

Vähän aikaisemmin Neuvostoliitto oli kiireesti ilmoittanut, että ohjuskokeita tehtäisiin alueella, joka sijaitsisi jonkin matkan päässä vanhasta räjähdyspaikasta.

Tämä saattoi olla petos, jolla pyrittiin peittämään tämä tapaus, jos jokin valtio osoittaisi tietävänsä, mitä oli tekeillä.

Se oli myös suora ”ärsyke” japanilaisille ja muulle maailmalle:

Eli stimuloida järjestelmää ja katsoa, tunnistavatko tiedemiehet, mitä tapahtui.

Jos he tunnistavat, he tietävät skalaarisista EM-aseista.

Jos he eivät tiedä, silloin myöskään heidän kotimaansa eivät tiedä mitään skalaarisista EM-aseista, ja nämä maat ovat puolustuskyvyttömiä niitä vastaan.

Joka tapauksessa, noin kello 5.14 Tyynenmeren aikaa 9. huhtikuuta 1984, valtava sienipilvi purkautui meren yllä Kuriilisaarten eteläpuolella.

Sienipilvi nousi nopeasti, laajeni 2 minuutissa 60 000 jalan korkeuteen ja läpimitaltaan 200 mailin mittaiseksi parin mailin päähän.

Yksi pilveä tarkkaillut Boeing 747 -pilotti, entinen B-52-pommikoneen lentäjä, kuvaili pilveä hyvin samankaltaiseksi kuin jättimäistä ydinräjähdystä, paitsi että näkyvää valoa ei välähtänyt.

Hän teki väistöliikkeen, käänsi kurssin poispäin räjähdyksestä ja valmistautui räjähdysiskuun, jota ei koskaan tullut…

Mereltä nouseva sienipilvi (kylmäräjähdys)

Tämä erittäin poikkeava pilvi johtui todellakin kylmästä räjähdyksestä — neuvostoliittolaisen skalaarisen EM-haupitsin testistä pulssimaisessa endotermisessä tilassa. Siten tehtiin kaunis ”ärsyke” ja testi: melkoinen määrä matkustajakoneita ”pingattiin”, mikä tarjosi korkeatasoisen ärsykkeen päteville tarkkailijoille.

He varmasti raportoivat uutisen useille kansakunnille, lehdistö varmasti otti jutun esille, tämä oli korkeatasoinen ärsyke nähdä, tunnistivatko Yhdysvallat, Japani tai muut Neuvostoliiton mahdolliset vastustajat kylmän räjähdysaseen testaamisen.

Reaktiollamme vakuutimme heille (suurella varmuudella), ettemme edelleenkään tienneet mitään skalaarisesta EM-interferometriasta tai kylmistä räjähdyksistä.

Viisi Boeing 747 -lentokonetta lensi pilven läpi tai sen läheisyydessä matkalla Anchorageen Alaskassa, ja lentokoneet tarkastettiin Anchoragessa radioaktiivisen saastumisen varalta, mutta mitään ei löytynyt, mikä osoitti, että valtava räjähdys ei ollut ydinase.

Alueen valtameri on myös noin 21 000 jalan syvyydessä, mikä on todella liian syvää, jotta merenalainen tulivuori olisi voinut purkautua ja aiheuttaa pilven.

(Sitä paitsi tulivuori olisi jatkanut ainakin jonkin verran ryöpytystä, joten se ei näytä tulevan kysymykseen tapahtuman syynä).

Lyhyesti sanottuna, viittaa ihmisen tuottamaan ilmiöön.

Itse asiassa tiedämme, että kyseessä oli kylmä räjähdys, itse asiassa perusilmiö on tuotettu vesilautasen päällä laboratoriossa käyttäen pientä skalaari-interferometriä endotermisessä tilassa.

Tarina ei myöskään lopu tähän.

Hawaiin yliopiston geofyysikko, tohtori Daniel A. Walker, seuraa kollegoidensa kanssa merenpohjassa sijaitsevia hydrofoneja, jotka tallentavat signaaleja, kuten seismisiä tapahtumia, tulivuorenpurkauksia jne.

Tohtori Walker ja hänen kollegansa tekivät kattavan analyysin hydrofonien tallentamista tiedoista kyseisen tapahtuman aikaan ja sen ympäristössä. Tiedot osoittavat, ettei Japanin rannikolla ole mitään luonnollista seismistä tai vulkaanista tapahtumaa, joka olisi voinut aiheuttaa huhtikuun 9. päivän ilmiön.

Hän ja hänen kollegansa päättelivät, että kyseessä oli joko toistaiseksi tuntematon luonnonilmiö tai ihmisen aiheuttama ilmiö.

Heidän raporttinsa on julkaistu Science-lehdessä. (D.Walker, ”Kaitoku Seamount and the Mystery Cloud of 9 April 1984,” Science, 227(4687),8.2.1985,s.. 607-611.)

Tesla-kilpi

Erityisen kiinnostava on puolipallonmuotoinen energiakuori, jota vuosia sitten kutsuttiin ”Teslan kilveksi”. Kaksi skalaarista puolipallopintaa luodaan käyttämällä monitaajuuslähettimiä ja katkaistuja Fourier-sarjalaajennuksia.

Kahden skalaarisen puolipallon interferenssi luo suuren, hehkuvan, tavallisen sähkömagneettisen energian puolipallonmuotoisen kuoren, kuoren energiatiheys riittää nostamaan Diracin aineen tyhjiön Dirac-merestä, kuori täyttyy siis hehkuvalla plasmalla.

Tällainen kilpi voi olla halkaisijaltaan useita satoja kilometrejä.

Valtava energia, jota tarvitaan tällaisen puolustuskilven muodostamiseen, saadaan ”skalaarivoiman napauttamisella” itse Maapallon sulaan ytimeen, kuten aiemmin on selitetty.

Huhtikuun lopulla/toukokuun alussa vuonna 1985 Neuvostoliitto sijoitti 27 tällaista ”tehohanaa” maahan, ja jos jokainen hana kykenee antamaan virtaa 4-6 suurelle skalaariselle EM-aseelle, Neuvostoliiton strategisessa skalaarisessa EM-arsenaalissa on yli 100 valtavaa superasetta, jotka kykenevät synnyttämään eksotermisiä räjähdyksiä, endotermisiä räjähdyksiä, säätä, vedenalaisten sukellusveneiden paikallistamista ja tuhoamista, ballististen ohjusten havaitsemista ja tuhoamista pian laukaisun jälkeen, pitkän kantaman strategisten pommikoneiden havaitsemista ja tuhoamista heti niiden noustua ilmaan jne.

Joka tapauksessa jättimäinen Teslan kilpi on hyödyllinen mitä tahansa tunkeutuvaa ajoneuvoa vastaan, jos kuori ei ole niin suuri, sen energiatiheys voi olla hyvin suuri, jolloin voimakas plasmalämmitys sulattaa ja jopa höyrystää metallikappaleet.

Lisäksi kaikki ajoneuvot, jotka kohtaavat kuoren, altistuvat erittäin voimakkaalle EMP:lle, joka syntyy kaikkialla sen piirien sisällä. EMP-suojauksesta ei ole mitään hyötyä energian syntymistä vastaan kaikkialla piirien avaruusajassa; tällainen suojaus auttaa vain tavanomaisessa mielessä avaruuden läpi kulkevaa energiavirtaa vastaan.

Näin ollen minkä tahansa suojan kohtaavan ajoneuvon elektroniikka tuhoutuu välittömästi, riippumatta siitä, onko se suojattu tavanomaisia sähkömagneettisia häiriöitä vastaan vai ei.

Tämä koskee myös ydinkärkeä käyttävää elektroniikkaa, jota kuljettaa palaava ajoneuvo; kaikki kuoren läpäisevä sähkö on täysin räjähtämätöntä; lisäksi räjähtävät materiaalit räjähtävät, kun tällainen EMP kohdataan, ja palavat materiaalit kuluvat tai syttyvät tuleen.

Ablaatiosuojaus kärsii mielenkiintoisesta katastrofista: koska energia ei yritä ”virrata” suojaukseen vaan ”syntyy” kaikkialla siinä samanaikaisesti, ”ablaatio” tapahtuu kaikkialla ablaatiomateriaalissa, mikä yksinkertaisesti räjäyttää sen välittömästi.

Lisäksi pienemmissä Teslan kranaateissa (halkaisijaltaan vaikkapa 50 mailia) energiatiheys riittää sulattamaan tai höyrystämään metalleja, kuten ohjusten rakenteita. Tällaisen Tesla-kilven avulla ei ole tarvetta erottaa todellisia taistelukärkiä kantavia takaisin tulevia aluksia harhautuksista, hämäyksistä jne., vaan koko ”sotku”, joka saapuu kilpeen, yksinkertaisesti ”siivotaan” ja ”steriloidaan” tai tuhotaan.

Kilpi voi huolehtia ICBM:istä/IRBM:istä ja niiden ydinkärjistä, strategisista pommikoneista ja niiden ydinpommeista, risteilyohjuksista ja niiden ydinkärjistä, ilmakehään palaavista aluksista ja niiden ydinkärjistä, harhautuksista, häiveistä jne.

Sary Shaganin suunta, syyskuu 1979

Lontoon Sunday Times 17. elokuuta 1980 sisälsi tietoja ja valokuvapiirroksen tapahtumista, joissa havaittiin uudelleen hyvin suurten Tesla-pallojen testaaminen syvällä Neuvostoliiton sisällä. Havaintoja teki Afganistanissa brittiläinen sotakameramies Nick Downie. Ilmiöt nähtiin Sary Shaganin ohjuskoealueen suunnassa, joka — Yhdysvaltain puolustusministeriön ”Soviet Military Power” -julkaisun (1986) mukaan — sisältää yhden tai useamman suuren suunnatun energian aseen (DEW).

Vaikka Downie näki valopallon suurelta etäisyydeltä, se leimahti hiljaa Hindu Kushin yllä ja laajeni noin 20 asteen kaarelle ja himmeni laajentuessaan. (Useiden satojen kilometrien päässä olevan kohteen 20 asteen kaari osoittaa, että kohteen halkaisija on reilusti yli sata kilometriä, mikä antaa jonkinlaisen käsityksen siitä valtavasta energiasta, jota nämä neuvostoaseet hallitsivat ja manipuloivat).

Downie näki näyn useampaan otteeseen syyskuussa 1979.

Samassa kuussa — joulukuussa 1979 — Floridan St. Petersburgin rannikon edustalla nähtiin taivaalla paikallaan oleva valopallo, jonka keskellä oli pystysuora musta raita, ja tämäntyyppiset havainnot kyseisellä alueella on aiemmin korreloitu Sary Shaganin tunnetun toiminnan aikoihin.

Lisäksi samassa kuussa Yhdysvaltojen ydinvoimavaroitussatelliitit havaitsivat ”ydinvoiman välähdyksen” Etelä-Atlantilla, Afrikan rannikon edustalla.

Yhdysvaltain tiedustelupalveluissa ja tiedepiireissä on tähän päivään asti kiistelty siitä, oliko välähdys peräisin ydinräjähdyksestä vai jostain muusta mekanismista.

Todellakin, salama saattoi olla Sary Shaganin skalaarisen EM-haupitsin tuottama, koska se oli yksi ”pingaus” Yhdysvaltain tiedustelujärjestelmälle, jotta voitaisiin varmistaa, tiesivätkö he mitään skalaarisista EM-haupitseista, ja kielteinen vastaus kertoi heille jälleen suurella varmuudella, että (1) emme vieläkään tienneet skalaarisista EM-jutuista ja (2) olimme edelleen täysin puolustuskyvyttömiä Neuvostoliiton skalaarisia EM-aseistuksia vastaan.

Joka tapauksessa Downien havaintojen perusteella on erittäin todennäköistä, että Sary Shaganin ohjuskoealueen DEW-aseet olivat aktiivisia syyskuussa 1979 ja tuottivat suuria Tesla-palloja; jos Sary Shaganin DEW-aseet voivat tuottaa jättiläismäisen valovoimaisen Tesla-pallon, ne ovat melkein varmasti skalaari-EM-interferometrejä ja voivat tuottaa myös jättiläismäisiä Tesla-kilpiä.

Downie raportoi muista aikaisemmista havainnoista samanlaisista ilmiöistä, joita afgaanit näkivät syvällä Neuvostoliiton sisällä samassa suunnassa kohti Sary Shagania…

Käsittelemme lyhyesti tällaisen jättiläismäisen pallon tai pallomaisen kuoren, joka on täynnä hehkuvaa sähkömagneettista energiaa ja plasmaa, käyttötarkoituksia.

Sijoittamalla tällainen jättiläispallo satojen kilometrien päähän puolustettavasta ydinalueesta kokonainen taivaankaari voidaan puolustaa pitkän kantaman ballististen ohjusten hyökkäyksiltä keskikurssin aikana, ja niiden keskikurssin lentoradan aikana hyökkäävien ohjusten olisi läpäistävä pallonmuotoinen kuori kahdesti, jolloin ne altistuisivat kahdesti jättiläismäiselle sisäiselle EMP:lle.

Näin ollen on erittäin todennäköistä, että kaikki pallon valtaamaan tilaan saapuvat ohjukset, myös ydinkärkien elektroniikka, tuhoutuvat sisään- ja/tai uloskäynnin yhteydessä.

Tämä on erityisen tehokasta myös MIRV– ja MARV-ohjuskantoraketteja vastaan, koska moninkertaiset uudelleentulevat ajoneuvot ovat yleensä vielä pääajoneuvon päällä suurimman osan keskikurssia, ja tämän keskikurssin ABM-pallopuolustuksen käyttö vähentää huomattavasti niiden ajoneuvojen määrää, jotka saapuvat keskikurssin loppupuolella ja niiden lentoradan loppuvaiheessa.

Käyttämällä pienempää, voimakkaampaa palloa ja sijoittamalla se saapuviin kohteiden ryhmiin tai yksittäisiin kohteisiin käytetään sekä EMP:tä että paikallista kuumennusta kohteita vastaan, mikä soveltuu ICBM:ien, IRBM:ien, SLBM:ien ja risteilyohjusten keskimatkan loppupuolella ja loppuvaiheessa.

Se on käyttökelpoinen myös saapuvia strategisia pommikoneita ja niiden ilmasta pintaan -ohjuksia vastaan, sekä ballistisia että risteilyohjuksia vastaan.

Pallojen — erityisesti pienten — kahta toimintatapaa voidaan käyttää, ensinnäkin jatkuvaa toimintatapaa voidaan käyttää ”paistamaan” tai höyrystämään saapuvia kohteita suhteellisen pienessä tilassa (halkaisijaltaan esimerkiksi kymmenestä viiteentoista kilometriin).

Toiseksi ”pulssi”-tilaa voidaan käyttää ”huoltamaan” kaikkia saapuvia kohteita, riippumatta siitä, ovatko ne läpäisseet ”suuren pallon” keskikurssipuolustuksen, tämä antaa lisätakuun kohteiden tappamisesta; erittelyä ei tarvita, kunhan ne vain saadaan kaikki.

Kaikkien saapuvien kohteiden altistuminen useille hyökkäyksille nostaa tappamisen todennäköisyyden käytännössä 100 prosenttiin tai niin lähelle sitä kuin halutaan, mutta tietysti saapuva ajoneuvo voi edelleen kohdata Teslan kilvestä ja siihen liittyvistä kiertävistä ”pikakuvakkeista” koostuvan päätepuolustuksen, joka koostuu pienistä voimakkaista palloista.

Lyhyesti sanottuna, näillä järjestelmillä on mahdollista saada aikaan olennaisesti 100% ABM ja pommikoneiden vastainen puolustus, lisäksi neuvostoliittolaisilla on ollut tällainen tehokas puolustus kahden vuosikymmenen ajan, JUURI SEN JÄLKEEN KUIN SINÄ OVAT AVOIMESTI LAKANNEET SIITÄ SIITÄ VUODESTA 1960, KUN HRUSHTSHEV JULKAISI ”SUPERASEET”!!!

Jatkuva Tesla-pulssi globaalisti

Tässä on toinen todennettu tapaus neuvostoliittolaisen skalaarisen EM-haupitsin jättimäisestä testistä syvällä Neuvostoliiton sisällä. Tämä on CIA:n raportti, joka on julkaistu tiedonvapauslain nojalla.

Voidaan olla melko varmoja siitä, että tapaus tapahtui kuten todettiin.

Ilmiö nähtiin kahdesta lentokoneesta, jotka lähestyivät Mehrabadin lentokenttää Iranin Teheranissa 17. kesäkuuta 1966, ja niiden lentäjät raportoivat siitä.

Kaukana horisontissa syvällä Neuvostoliiton sisällä näkyi voimakas pallomainen valopallo, joka niin sanotusti ”istui horisontissa”.

Valopallo kasvoi valtavan suureksi, himmeni samalla kun se teki niin ja kirjaimellisesti täytti kaaren kaukaisella taivaalla laajentuessaan, mutta havainto oli suojattu useimpien kenttähavaitsijoiden katseilta itse lentokentällä, koska väliin jäävä vuorijono peitti suurimman osan ilmiöistä maasta.

Hiljaista, laajenevaa palloa havaittiin neljän tai viiden minuutin ajan ennen kuin se katosi.

Tämäkin on positiivinen todiste jättiläismäisen skalaarinterferometrin testaamisesta ”ABM-pallon keskikurssin” tyyppisessä toiminnassa.

Huomatkaa kuitenkin päivämäärä — vuoden 1966 puoliväli!

Neuvostoliittolaiset ovat siis testanneet tällaisia valtavan kokoisia ja tehoisia skalaariaseita ainakin kahden vuosikymmenen ajan, mikä tarkoittaa, että kehitys on aloitettu ainakin vuosikymmen aikaisemmin eli 50-luvun puolivälissä.

Vielä aikaisemmin, tammikuussa 1960 Nikita Hruštšov oli ilmoittanut kehittävänsä ”fantastisen” neuvostoliittolaisen aseen, joka voisi jopa tuhota kaiken elämän maapallolla, jos sitä käytettäisiin hillittömästi.

Vuonna 1962 kuohuva Hruštšov joutui perääntymään ja menettämään kasvonsa John Kennedyn edessä Kuuban ohjuskriisissä.

Hruštšovin ohjukset ja pommikoneet olivat surkeassa kunnossa, kuten Kennedy hyvin tiesi (venäläisen vakoojan, eversti Oleg Penkovskin ansiosta). Kennedy ei tiennyt, että Hruštšovin uudet superaseet olivat tulossa käyttöön, mutta eivät vielä aivan valmiita.

Pelastaakseen kasvonsa ja estääkseen välittömän syrjäyttämisensä, Hruštšov ilmeisesti suoritti hätkähdyttävän kahden iskun demonstraation uusista aseistaan heti kun ne tulivat käyttövalmiiksi. 10. huhtikuuta 1963 hän havaitsi ja tuhosi U.S.S. Thresher -ydinsukellusveneen käyttämällä skalaarista EM-haupitsia vedenalaisessa ”jatkuvassa” tilassa.

Seuraavana päivänä hän demonstroi vedenalaisen ”pulssitetun” tuhoamistavan vedenalaisille sukellusveneille tuottamalla jättimäisen vedenalaisen räjähdyksen veden alla 100 mailia Puerto Ricosta pohjoiseen.

Ironista kyllä, juuri kun Atlantti oli heräämässä eloon kadonnutta Thresheriä etsivien Yhdysvaltain laivaston alusten kanssa, toinen sukellusveneen tuhonnut aseiden koe tapahtui heidän eteläpuolellaan huomaamatta ja huomiotta, vaikka ohikulkevan yhdysvaltalaisen matkustajakoneen lentäjä ja miehistö, jotka havaitsivat vedenalaisen räjähdyksen, näkivät sen ja ilmoittivat siitä FBI:lle ja Yhdysvaltain rannikkovartiostolle.

Voimme siis todeta, että Neuvostoliiton näiden aseiden kehittäminen alkoi jo paljon ennen vuotta 1960, ja että jättiläismäisten strategisten aseiden ensimmäinen operatiivinen käyttöönotto tapahtui vuoden 1963 alussa.

Huomattakoon, että tässä havaitut vuoden 1966 testit ovat täysin sopusoinnussa tämän arvioidun kehitysaikataulun kanssa.

Näin ollen suuret neuvostoliittolaiset strategiset skalaariset EM-aseet ovat olleet toiminnassa paikan päällä 24 VUOTTA !!!!

Tämä merkitsee sitä, että ainakin kolme muuta skalaaristen EM-aseiden sukupolvea on tähän mennessä kehitetty ja otettu käyttöön…

Mystisiä valoja pohjoisella Tyynellä valtamerellä

Pohjois-Tyynenmeren yli Japaniin ja sieltä pois lentävät lentäjät havaitsevat rutiininomaisesti tapauksia, joissa Neuvostoliitto testaa Tesla-kilpeä ja Tesla-palloaseita.Tämä on yksi tyypillinen esimerkki. Kaksi matkustajakonetta, Japan Air Linesin lennot 403 ja 421, havaitsivat ja raportoivat suuresta hehkuvasta valopallosta, joka istui juuri horisontin takana ja ulottui selvästi sen yläpuolelle.

Lentokoneet olivat tuolloin lähellä 42 astetta pohjoista leveyttä ja 153 astetta pituutta, joten havainto tehtiin noin 700 mailia Kushirosta itään.

Lentäjät arvioivat pallon halkaisijaksi vähintään 18-27 kilometriä, mutta riippuen todellisesta etäisyydestä palloon se saattoi olla paljon suurempi.

Tapahtumasta kerrottiin Asahi Evening News -lehdessä Tokiossa 22. kesäkuuta 1982. Näiden vesien yli lentävät suihkukoneiden lentäjät ovat raportoineet monista vastaavista havainnoista.

Valkoinen valopallo Pohjois-Atlantilla 1976

Tässä on toinen havainto lähempänä kotia. Tämä tapaus havaittiin ohikulkevasta aluksesta 22. kesäkuuta 1976 Pohjois-Atlantilla noin klo 2113-2140, ja siitä raportoitiin Marine Observer -lehdessä, Vol.47, 1977, s.66.

Ensin nähtiin oranssi hehku kaukana olevien pilvien takana, ja pari minuuttia myöhemmin oranssin hehkun vasemmalla puolella, aivan pilvien yläpuolella, havaittiin hehkuva valkoinen valopallo, joka sitten hitaasti laajeni paljon suuremmaksi palloksi ja himmeni laajentuessaan.

Suurimmillaan valkoisen pallon huippu saavutti noin 24 asteen ja 30 minuutin korkeuskulman havaitsijaan nähden, ja sen kehittyminen maksimikokoon vaati noin 10 minuuttia.

Kello 21.40 mennessä pallo oli haalistunut ja kadonnut, pallo oli niin ohut, että tähdet näkyivät sen läpi koko ajan.

Tämäkin tapaus sopii vahvasti neuvostoliittolaisen skalaarisen EM-interferometrin suuren Tesla-pallon moodiin.

Oranssin hehkun merkitystä ja roolia ei tällä hetkellä tiedetä.

Jatkuva Tesla-tulipallo

Tässä on toinen tapaus, joka on kannustin Britannian hallitukselle, jotta nähtäisiin, ovatko britit tietoisia skalaarisesta sähkömagnetismista. Tämäkin on CIA:n raportti, joka on julkaistu tiedonvapauslain nojalla, joten yksityiskohdat ovat luotettavia.

Syyskuun 10. päivänä 1976 British European Airwaysin lento 831, joka lensi Moskovan ja Lontoon välillä ja tuolloin Liettuan yläpuolella, havaitsi voimakkaan valopallon lentokoneen alapuolella olevien pilvien yläpuolella; valo oli niin voimakas, että se valaisi taivaan koko lähistöllä.

Huolestunut lentäjä ilmoitti hehkuvasta esineestä neuvostoliittolaisille maaviranomaisille, joihin hän oli yhteydessä, ja sai tiukat ohjeet olla välittämättä valosta ja jatkaa matkaa pois sieltä.

Tässä tapauksessa on kyse pienestä ja voimakkaasta Tesla-pallosta, jolla puolustus voisi ”huoltaa” kohteita, jotka ovat jo läpäisseet suuren keskikurssin pallon, tai lentokoneita, jotka lähestyvät puolustettavaa aluetta.

Ilmeisesti neuvostoviranomaiset seurasivat lentokonetta ja tiesivät sen olevan lähistöllä, joten vaikuttaa loogiselta, että he tarkoituksella sijoittivat kirkkaasti hehkuvan pallon lentokoneen alle, jotta lentäjä ja miehistö eivät voisi olla huomaamatta sitä.

Lentäjälle suunnattu outo viesti oli yksinkertaisesti suunniteltu lisäämään ärsykkeen voimakkuutta, ärsykkeen oli tarkoitus olla jotakuinkin seuraavanlainen: ”Neuvostoliittolaiset tekevät tutkimus- ja kehitystyössään jotakin, jonka avulla he voivat luoda voimakkaita hehkuvan valon palloja kaukaa ja sijoittaa näitä esineitä ilmaan lentokoneiden sisälle ja niiden ympärille, mahdollisesti siepatakseen niitä.”

Tarkoituksena oli tietenkin tarkkailla Britannian hallituksen reaktiota sen jälkeen, kun lentäjä oli ilmoittanut tapauksesta saavuttuaan Lontooseen.

Jälleen kerran brittien — ja myös Yhdysvaltojen — reaktio oli ennustetun mukainen, jälleen kerran osoitimme, ettemme tienneet mitään skalaarisista sähkömagneettisista aseista, emmekä tunnistaneet sellaista, kun kohtasimme sen vaikutukset.

ABM-puolustusjärjestelmä

Erittäin siistejä asioita voidaan tehdä, jos useita Tesla-kilpiä — vaikkapa kolme tai neljä — ”pesii” keskittyneesti, yksi toisensa sisällä, jolloin jopa puolustusta tukevasta korkealla tapahtuvasta ydinräjähdyksestä peräisin oleva ydinsäteily (kuten gammasäteily) voidaan käsitellä. Oletetaan esimerkiksi, että kolme tällaista keskittynyttä kilpeä sijoitetaan suuren elintärkeän alueen päälle, ja lisäksi oletetaan, että korkealla tapahtuva ydinräjähdys sijoitetaan uloimman kilven yläpuolelle.

Gammasäteily osuu lähes välittömästi ulomman suojakuoren plasmaan, jossa se absorboituu, hajoaa ja säteilee uudelleen alhaisemmassa lämpötilassa. (Sitä plasmat loppujen lopuksi tekevät.)

Ensimmäisen kuoren sisällä sironnut säteily on nyt röntgen- ja ultraviolettialueella.

Seurataan tappavinta komponenttia, röntgensäteilyä.

Sironnut röntgensäteily osuu sitten toiseen plasmakuoreen, absorboituu, sirpaloituu ja säteilee uudelleen alhaisemmassa lämpötilassa. Toisen kuoren sisällä sironnut säteily on nyt näkyvällä ja infrapuna-alueella, ja siinä on hieman ultraviolettia.

Tämä optinen säteily puolestaan osuu kolmanteen plasmakuoreen, absorboituu, sirpaloituu ja säteilee uudelleen vielä alhaisemmassa lämpötilassa. Kolmannen plasmakuoren sisällä suurin osa energiasta on nyt radiotaajuusenergian muodossa, ja siinä on vähän infrapuna- ja näkyvän kaistan spektristä energiaa.

Tässä vaiheessa tavallinen sähkömagneettisten häiriöiden (EMI) suojaus maassa kolmannen suojakuoren sisällä oleville elektroniikkalaitteille voi hoitaa kaikki syntyvästä RF-kohinasta johtuvat RF-häiriöt.

Kuten voidaan nähdä, kolme kranaattia riittää muuntamaan gamma- ja röntgensäteilyn (sekä ultravioletti- ja infrapunasäteilyn) suurimmaksi osaksi vaarattomaksi RF-energiaksi, ennen kuin kaikki kolme kranaattia läpäisevät sen, joten puolustuksen tarkoituksellinen tukahduttaminen alustavalla korkealla tapahtuvalla ydinräjähdyksellä voidaan torjua useilla Tesla-kilvillä.

Lisäksi tietysti kaikki tavalliset ajoneuvot, jotka läpäisevät kaikki kolme suojaa, altistuvat peräkkäisille rajuille EMP:ille ja ovat lähes varmasti sähköisesti rikki.

Ajoneuvot altistuvat myös useille voimakkaille kuumenemisjaksoille, joten palavat aineet, polttoaineet, räjähteet ja ablaatiomateriaalit tuhoutuvat, minkä lisäksi metallirakenteet voivat sulaa tai höyrystyä.

Ajattele asiaa näin: kaikki, mikä osuu johonkin näistä Tesla-kilvistä, menee phhht! Aivan kuin hyönteinen, joka osuu sähköistettyyn hyönteismyrkkyseulaan.

Vuosien ajan ohikulkevat alukset ovat havainneet ja raportoineet tällaisista monikilpisistä ”valoilmiöistä” valtameren syrjäisillä alueilla. USA:n tiedustelupalvelu ei yleensä ole kiinnittänyt mitään huomiota ”yöllisiin valoihin” kaukaisilla merialueilla, ja niinpä Neuvostoliiton tämänkaltaiset testit ovat jääneet suhteellisen huomaamatta viralliselta taholta…

Woodpecker-säteet leikkaavat Pohjois-Amerikan yllä

Heinäkuussa 1976 Yhdysvallat sai hyvin erityiset 200-vuotisjuhlavuoden tervehdykset Neuvostoliitolta. Tuolloin maailman viestintäjärjestelmät 3-30 megahertsin taajuusalueella kohtasivat yhtäkkiä huomattavia häiriöitä, jotka tulivat yhtäkkiä aktivoituneista erittäin voimakkaista, sirisevistä neuvostolähettimistä.

Nämä lähettimet jatkavat lähetystoimintaansa tähän päivään asti.

Arviot näiden lähettimien tehosta vaihtelevat, mutta luvut vaihtelevat jopa useisiin satoihin megawatteihin, ja nimellinen luku on 100 megawattia.

Nämä tehokkaat lähettimet saivat lempinimen ”Woodpeckers”, koska vastaanotetun signaalin tyypillinen ääni on sirkkelimäinen, eli vastaanotetusta signaalista kuuluu ”nokkiva” ääni, joka muistuttaa hyvin paljon sitä, kun tikan nokka osuu puupalikkaan.

Useat kansakunnat protestoivat, mutta voimakkaat signaalit ovat jatkuneet tähän päivään asti, ja Neuvostoliiton ainoa vastaus oli lisätä ”hajaspektri”-ominaisuus, jotta lähetin ei pysyisi liian kauan yhdellä taajuudella, vaan siirtyisi ajoittain muille taajuuksille.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu ei ole ilmeisesti koskaan paikantanut näitä lähettimiä tarkasti, mutta niiden säteet muistuttavat paljon OTH-tutkan (over-the-horizon) ominaisuuksia, ja Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on kutsunut niitä OTH-tutkiksi, ja ne voivat epäilemättä suorittaa tämän tehtävän sekä joitakin hyvin mielenkiintoisia tehtäviä, joita Yhdysvaltain tiedustelupalvelu ei arvioi.

Soviet Military Power”, Department of Defense, 1985, s. 45, osoittaa OTH-tehtävässä käytettävien Woodpecker-tutkan säteiden suoran risteyksen Yhdysvaltojen yläpuolella, ja lisäksi näytetään ylimääräinen ”skanneri”-säde, joka voidaan skannata Yhdysvaltojen yläpuolella olevan risteyksen ”ruudukon” yli ja joka muodostuu kahden Woodpeckerin pääsäteen aaltomuodon interferenssistä.

Ensinnäkin niitä voidaan käyttää tavanomaisessa OTH-tutkamuodossa, koska niiden säteet seuraavat maan ja ionosfäärin välistä aaltojohdinta ja kaartuvat maan ympäri. Tässä tilassa ne voivat havaita ohjuksia laukaisun yhteydessä ja sen jälkeen sekä strategisia pommikoneita laukaisun yhteydessä ja sen jälkeen.

Näitä skalaarihäiriöverkkoaseita voidaan käyttää biologisten hyökkäysten tekemiseen kokonaisia populaatioita vastaan kohdealueella; tätä näkökohtaa ei käsitellä tässä tiedotustilaisuudessa, mutta riittää, kun sanotaan, että vaihelukittuja ELF-modulaatiosignaaleja, joiden taajuus on 10 Hz tai vähemmän, havaitaan usein useilla tikkataajuuksilla samanaikaisesti.

Kohdealueella tämä modulaatio — joka on riittävän voimakas, kuin Maan magneettikentän Schumann-resonanssi — saa aikaan sen, että tietty prosenttiosuus aivoista joutuu ”pakotettuun ohjautumiseen”.

Tällöin nämä ihmisaivot ”synkronoidaan” Woodpeckerin signaaleihin niin, että useat koherentit taajuudet lukittuvat niihin.

Toisin sanoen, nyt on olemassa useita koherentteja EM-kanavia suoraan näille harjaannetuille aivoille, ja siinä vaiheessa Fourier-ulottuvuuksia voidaan nyt käyttää hyökkäämään geometrisesti aivojen tiettyihin osiin.

Lisäksi kantajiin voidaan moduloida skalaarisia EM-tautikuvioita, ja jälleen Fourier-laajennusten avulla voidaan saada aikaan erityisiä biologisia vaikutuksia halutulla tavalla mukaansa temmattuihin väestöihin, joita rajoittaa vain niiden kimppuun hyökkäämiseen käytettävän neuvostoteknologian nykytaso.

Mahdollisia vaikutuksia ovat välitön kuolema, sydänkohtaus, vakava tunne-elämän häiriö, sisäisten toimintojen hallinnan menettäminen, sairaudet, immuunijärjestelmän lamauttaminen ja jopa sellaisten ajatusten, tunteiden ja ideoiden istuttaminen, jotka koehenkilöt tulkitsevat omikseen.

Vaikka tämän alan tarkempi käsittely ei kuulu tietämykseni piiriin, Woodpecker-lähettimien biologiset näkökohdat ovat hirvittäviä.

Riittää, kun sanon, että Kaznatshejev osoitti tuhansissa kokeissa, että lähes kaikenlainen solukuolema ja sairauskuvio voidaan siirtää sähkömagneettisesti.

Kaznacheyev raportoi vaikutuksesta lähi-ultraviolettisäteilyllä, ja Länsi-Saksan Marburgin yliopiston kokeilijat tekivät kokeet infrapunasäteilyllä.

Lopputulos on se, että fotonit itsessään voivat välittää kuoleman ja sairauden kuvioita solujen välillä, ja skalaarinen EM-tekniikka mahdollistaa tietyn sairauden tai kuoleman mekanismin todellisen potentiaalikuvion synteesin (joka loppujen lopuksi edustaa varauksen ja varauksen jakautumisen täydellistä hallintaa ja siten biokemiaa solussa).

Kaznatshejevin kokeet aiheuttivat ydinsäteilyn, kemiallisen myrkytyksen, bakteeri-infektion ja muiden mekanismien aiheuttamia oireita (ja solukuolemaa!).

Tohtori Popp Länsi-Saksasta on julkaissut analyysin solujen virtuaalisesta fotonien pääohjausjärjestelmästä, koska skalaarinen EM edustaa virtuaalisen hiukkasvirran tarkoituksellista järjestämistä deterministisiin kuvioihin, pääohjausjärjestelmään voidaan helposti päästä sisään skalaaritekniikoilla sairauksien ja häiriöiden aiheuttamiseksi tahdonvoimaisesti…

 

 

Artikkelin julkaissut vadeker.org

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.