Löydös Turkista muuttaa Akhenatenin historian ikuisesti

Tässä historiallisia paljastuksia täynnä olevassa maatajärisyttävässä haastattelussa Daniel Liszt ja tohtori Carmen Boulter keskustelevat Turkista löytyneestä salaisesta arkeologisesta alueesta, jossa muinainen egyptiläinen kammio on hämmästyttävän paljon Tutankhamonin haudan näköinen, ja se sisältää suuret määrät egyptiläisiä aarteita ja faarao Akhenatenin näköispatsaita, sekä eksoottista antiikkia Amarna-kaudelta.

Valokuvatodisteet tarjotaan yksinoikeudella jotta tuetaan väitteitä ehkä kaikkein tärkeimmästä arkeologisesta löydöstä, joka muuttaa ymmärryksemme historiasta ikuisesti!

Akhenaten-löytö menee 10 tuhannen vuoden taakse eKr.

Tämä uskomaton löytö olisi hämmästyttävä ja historiallinen jo pelkästään sen takia, että se sijaitsee Turkissa ja viittaa siihen, että kuningatar Nefertiti pakeni pienen seurakunnan kanssa hänen aviomiehensä kohtaloa korruptoituneden Amonin pappien käsistä.

Mutta tämä historiallinen löydös pitää sisällään vielä enemmän paljastuksia. Alustava testaus hautapaikan artefakteille kertoo siitä, että niiden ikä on noin 10000 eKr., mikä tuo täysin uuteen valoon Amarnan kuningasperheen iän.

Tähän kuuluu kuninkaallisia kuten Akhenaten, Amenhotep, Nefertiti, Hatshepsut ja Tutankhamon. Se herättää tärkeitä kysymyksiä muinaishistoriastamme, ja viittaisi siihen että Amarnan sukujuuret ovat Atlantiksen kuningaslinjoissa, ja se linkittyy kehittyneeseen henkiseen ymmärrykseen ja huikaiseviin psyykkisiin kykyihin.

Kuningatar Nefertiti ja faarao Akhenaten 

Tarina faarao Akhenatenista ja hänen vaimostaan Nefertitistä on valtavirran egyptologien esittämä tavalla, jossa Amonin papisto oli urhea päästessään eroon monoteistisesta ”hullusta kuninkaasta”, sanoo Boulter.

Hänen mukaansa todellinen tarina on paljon kiinnostavampi ja se littyy Akhenatenin esoteeriseen tietoon muinaisen Egyptin perustamisesta. Miksi papisto yritti pyyhkiä Akhenatenin ja Nefertitin historiasta?

Kykenikö Nefertiti pakenemaan, piilottamaan muinaisen tiedon Egyptin atlantislaisesta historiasta ja eksoottisesta menneisyydestä salaiseen hautakammioon Turkissa? Juuri julkaistujen valokuvien mukaan vastaus kysymykseen on raikuva KYLLÄ!

Tohtori Boulter selittää että hänen uudet löydöksensä, intuitiivisen vaistonsa sekä asiantuntijuudensa tutkijana inspiroimana, paljastavat että korruptoitunut Amonin papisto yritti eliminoida kuningaslinjan Egyptistä ja tappaa faarao Akhenatenin ja hänen poikansa Tutankamonin, mutta että kuningatar Nefertiti pakeni Turkkiin heidän säälimätöntä petostaan.

Hän myös käy läpi mahdollisuutta että Akhenaten ja Nefertit olivat atlantislaisia yliluonnollisia olentoja jotka antoivat ihmiskunnalle uuden mystisen rauhan ja henkisen kehityksen filosofian.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.